Breyer radi u subotu, do 11:30, mislim. Zaguglaj njihovu stranicu, sve ćeš naći. Oni su ti u Ilici, nedaleko Vinogradske. Možeš ih i nazvat, susretljivi su, i dogovorit detalje.
Breyer radi u subotu, do 11:30, mislim. Zaguglaj njihovu stranicu, sve ćeš naći. Oni su ti u Ilici, nedaleko Vinogradske. Možeš ih i nazvat, susretljivi su, i dogovorit detalje.
Greška, krivo sam te informirala. Rade 1. i 3. subotu u mjesecu. Sorry.
Poliklinika Sunce; 165 kn; nalazi gotovi za 2h ili ti pošalju mailom; zgrada (nova, zelena, u staklu) se nalazi nasuprot HRT-a na putu prema Lisinskom...narnija prvotno napisa
S r e t n o !!!
da vas samo jos obavijestim, kad si reny spominjala cijene nalaza... ima jos jedan privat lab u koji ja idem. Labor centar, samo sto ne rade subotama.. ali su jeftiniji kolko se meni cini. betu kad sam vadila je bila 160 kn (iako je to bilo dosta davno) , a svaki hormon je 120kn, osim androstendion koji je 220 kn. to sam se raspitivala prije manje od mjesec dana.![]()
eto da imate jos jednu opciju...![]()
Imaš i polikliniku Sunce na Jarunu kod crvenog križa ili kod crkve ak ti je možda zgodnije do tamo doći radi prijevoza
hvala curke, sestra kaže da ponovim u ponedjeljak betu , ali mislim da ću otići u sunce ...tamo prije lisinskog jer pored nje prolazim i znam gdje je ..... Nina B čekamo tvoju betu .....pusa
Želimo bebu molim odmah izvještaj kako je bilo ....
Cure moje drage ne znam kaj da vam velim, osim![]()
da izdržite cijelu ovu dramu.
Narnija i NinaB ne gubite nadu![]()
A AuroraBlu.... lijepo se organiziraj i idemo dalje
![]()
...ništa od mog prirodnjaka!!!![]()
![]()
![]()
Neka me neka od vas razveseli svojim dobrim vijestima i to pod hitno!!!!
Folikul se počeo smanjivati;Gabi25 prvotno napisa
![]()
Jel ti doktor objasnio zašto se to događa? :?
Pa nije baš išao u detalje; rekao je samo nešto tipa da ne mogu imati svaki mjesec ovulaciju....AuroraBlu prvotno napisa
Arkice, ova godina očito nije tvoja, no još malo pa ćeš zakoračiti u novu, a s njom 100% stižu promjenearkica prvotno napisa
![]()
Da, da, da....
2010. je moja godina; :D :D :D !!!!
evo i mene..u Suncu je isto 160 kn i nalaz za 1 h gotov radnim danom i subotom..kazu ti 1,30 h ali vec je nakon 1 h na mome mailu...
Ja Vas jos nemogu razveseliti jer idem tek oko 17 h na vadenje bete danas i pregled..znam da se nista nece vidjeti ali eto tako ginicka rekla a K da dodem 11.12....danas navijamo za 100 barem 8) 8) 8)
arkice draga![]()
![]()
...bolje je da nisi ove god...vidis kako nas je krenulo....
![]()
![]()
![]()
Pozdrav iz cekaonice Vinogradskog MPO odjela![]()
jao arkica baš si me rastužila![]()
glupa jajašca!!ali nedaj se bu bolje uskoro
stvarno je loše krenulo ovaj tjedan nadam se da će današnje bete popravit malo ovu tmurnu situaciju![]()
Želimo bebu kako je bilo? Nina B sretno sa betom......
Cure, fala na podršci!!!
Hoću neke dobre vijesti ćuti od vas pod hitno......
NinaB, narnija, jako vjerujem u vas, pa ipak je AIH u pitanju i sve nekako kasnije krene. Držite se cure!
evo me![]()
![]()
beta 67,9 nije dobro, bila sam na ulz i takoder nije dobro sumnja na vanmaternicnu...tako da od mene nista...zvala sam i K odmah koji mi je sito reko i da ponovim u ponedeljak..uglavnom taj dio koji treba biti u komadu se poceo razdvajati ali da jos dodem i sutra na ulz da vidi mozda drukciju sliku sto iskreno ne vjeruje ali nada umire zadnja..ali ne nadam se nicemo...
isplakala sam se ko kisna godina i još uvijek ali sta je tu je....
Hvala cure sto mislite na mene..sad baz razmisljam dali cu uci do godisnjeg u postupak...
![]()
![]()
![]()
Draga NinaB,
tako mi je žao!!! Znam kako ti je teško jer sam i ja isplakala svoje danas.
Pišem tebi što govorim i sebi cijeli dan:
"2010. JE NAŠA GODINA !!!"""![]()
Draga moja NinaB, ne mogu vjerovati
![]()
Nemaš pojma koliko mi je žao![]()
Drži se draga, a pozdrav i tvom mužu![]()
hvala curke![]()
vidjet cemo jos sutra i u ponedeljak ali sanse su 0,1 %..i za to se necu hvatati..Samo mi jedna stvar nije jasna s obzirom na moju dijagnozu i veliku mogucnost da se ovo desi od samoga pocetka ne razumijem zasto me odmah nisu dali na IVF...
dali ga sada u ovom ciklusu ako upadnem ja to mogu sam traziti? Znam da se mora pokusati ali su mi u prvim konz rekli pokusat cemo 3-4 puta Aih pa onda IVF....malo sam naravno i ljuta ali....![]()
![]()
![]()
NinaB, Arkica,Nek nam živi 2010!!! Uh, koliko Mohita, vina i ostalog ćemo moć popit za Novu godinu 8)
Nina, je li vanmaterična ili biokemijska (nažalost, isprobala sam obje) glavno je da se toga što prije riješiš i da što prije kreneš u oporavak.
![]()
Draga,NinaB prvotno napisa
tako su i meni rekli pa su mi poslije prvog AIH-a napravili IVF i sada više AIH ni ne spominju. Inzistiraj; iako mislim da će ti oni sami to predložiti;![]()
![]()
![]()
NinaB, strašno mi je žao...![]()
s obzirom na ovo sve, sigurno će i oni odustati od AIH....
drži se, glavu gore i iz dišpeta idući put ćeš biti trudna...
hvala vam cure u ponedeljak idem ujutro vaditi k...betu i u Vinogradsku pa cemo vidjeti...Da nema Vas i vasih rijeci za koje znam da su upucene od srca neznam sta bi!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
draga moja ...sve sam ti napisala u PP jučer...toga me najviše strah....sada još više da se i meni opet ne ponovi....drži se draga ...možda sve samo krene pa ne budeš išla na nikakve zahvate....pusa i drži bit će sve ok.....brzo češ opet u postupak ali IVF naravno![]()
jutro svima...
evo ja bila na ulz i stanje isto kao i jucer..u ponedeljak beta do tada jos koristim uterice i onda cemo vidjeti...ona za sad ne vidi da je vanmaternicna nego samo da se plod ne razvija...kaze da bi cak i procuriti mogla ali sumnjam posto sam pod utericima![]()
iz toga svega je samo dobro da nije vanmat jer onda samo u vlaku jos u 12 mjesecu nadam se :?
narnija javi nam beticu......![]()
![]()
![]()
hvala bogu što nije vanmaterična...odmah mi je lakše...ovako kako god bilo još stigneš vlakić u 12-tom napuniti i to će biti bingo ...vijdet češ...pusa velika
narnija a tvoja beta nisi danas trebala ponovno vaditi ju???????
NinaB ajde hvala Bogu da nije vanmaterična... ja držim fige da uskočiš u ovaj predblagdanski vlakić pa da se svi veselimo za Božić![]()
Nina B jučer sam zvala sestru pa mi je rekla da ju ipak ponovim u ponedjeljak tako da ću pričekati.....ja se stvarno sada nadam da procurim što prije ...prestala sam i s utrićima ....svjesna sam da nisam još naišla na niti jedan primjer gdje je beta bila ispod 10 pa da dobro završi...zato kažem najbolej da što prije dođe meca...pa ja ponovono u novi postupak ...isto bi volejla da to bude IVF jer je ovo fakat riskantno ..zbog naših jajovoda...nadam se samo da mi se nije u njima nešto začahurilo....pusa drage moje i držite se svi .....idući mejsec će biti puno bolji imam osječaj..![]()
draga narnija...prestala si jer su ti rekli da prestanes ili samoinicijativno evo ja sam danas zadnji stavila i mislim da nema smisla sutra da kupim novu kutiju?? i da sto prije procurim iduci tjedan :/ ...
moram priznati da niti jedna situacija do sada mene a pogotovo mog muzica nije ovako izbacila iz takta...ja ko zombi hodam...sve one normabelceke sta nisam prije koristila sad su dosli na red....
pusa curke![]()
Ninadrž'se! Puno bolja varijanta je da je biokemijska, to je stvarno olakšanje! Nemoj više stavljat utriće tako da što prije procuriš i stigneš u predbožićni vlakić
![]()
Narnija,![]()
Cure moje,
vidim svakakvih bad vijesti ovdje......dajte više da nas prođe ovo ružno...
Narnija draga,i drži mi se..isto tako i NinaB...žao mi je što vas je uhvatio ružni period, ali mi smo sve lavice pa grizemo dalje....
-netko nekad pvp rečeNek nam živi 2010!-a ja se slažem!
E sad-nitko od vas forumašica nije bio gore u petak????
Ja se ne mogu nadiviti i načuditi kako je bilo super! Jedna cura i ja smo bile po prvi put-dok su dva para čekali ili AIH ili transfere, dok su dvije žene išle sa punkcije-taman ja ulazim u hodnik-a anesteziolog izlazi!
Dr Kuna je super, isto tako i biolog-upoznala sma i njega! Bila sam unutra 35 min i jako mi bilo neugodno kad sam izašla jer je hodnik bio pun dok sam izašla-većina za UZV![]()
Jako sam se iznenadila kad me pitao kakve bi postupke???! Ja reko-što prirodnije jer nam Zakon bolje ne daje..on ništa na to-nego -ok, nećemo mi vas na ništa siliti.
Mogu u postupak odmah u 1 mj, tamn je ušao i biolog (koji je nedaleko mene odrastao) -pa se šale da imam protekcije jer je i DR porijekolm iz Slavonije...
pregledao me i rekao da je sve super i da je O bila nekidan... :D ...samo savjet biologa da MM napravi spermiogram i to na VVu..pa sam oduševljena...uf!
Eto...ko sa mnom čeka 1 mj-dobrodošao!
Svima veeeliki kisss!
drage moje ...ja upravo dobila mengu i baš sam sretna ...bitno da je sama došla....što mislite da li bi se sutra ujutro mogla pojaviti na dogovor za sliejdeći mjesec ili se moram prije narućiti..da li će me primiti.....? pusa svima ..Nina B drži se...ja sam samoincijativno prestala sa utrićima jer mi oni samo odgađaju mengu a znam i tako da ništa od ove betice koja je možda bila i zaostatak od štoperice a možda i biokemijska nije niti važno ...samo je bitno da uhvatim božićni![]()
vlakić ...čihu...ćihu....ćihu...hu...
pusa
Narnija...drago mi je da je ispalo bar tako da možeš u vlakić Božićni....![]()
narnija drago mi je da je ipak sve ovako završilo. Meni je dr napisao na otpusnici kontrola sa nalazom betahcg pa mislim da se ne moraš naručivati nego samo dođi sa tom otpusnicom i betom i primit će te sigurno.
NinaB slažem se sa Aurorom![]()
![]()
Ja sam jucer odlucila da krećem u Vinogradsku na svoj prvi postupak,jako sam se tomu odupirala imala jednu biokemijsku i vjerovala da ce kroz koji mjesec doci do trudnoce i nema je i krecem nesto poduzeti. Molila bi ako mi netko moze napisati sto treba pisati na uputnici za prvi put.Sto oni rade kad dojdes prvi put? Da li rade uzv i pregled ili sam razgovor
zelimo bebu, akde super! bas mi je drago, mozda cemo skupa u 1 mj opet cekati beticu! nadam se ovaj put ju docekatia na vv ti rade spermiograme, vidla sam da si pitala. kaj u vinogr to ne rade?
lastavice ja sam prvi put došla sa nalazima koje sam imala i doktor je to pogledao, dao nam još neke pretrage koje smo morali odraditi i dogovorili se za IVF kad prikupimo nalaze. Nije me pregledavao.
A mislim da je na uputnici pisalo pregled+dogovor i bilo je ok.
jutro svima...
evo ja cekam nalaz bete pa onda u Vinogradsku...jucer vise nisam uterice koristila kada bi trebala pricuriti otprilike 2-3 dana ili????'
narnija dragau nove pobjede ti i ja...samo sto cu ja malo kasniti za vama
![]()
ide jos netko u Vinogradsku danas?
Nina, a kad bi ti inače trebao biti termin za m? Ja sam sutra gore. I Gabi, jel tako?
Da, i ja sam sutra gore![]()
NinaB čekamo vijesti...![]()
Ja sam dobila m 3 dana nakon utrića
Sad sam došla do pc-a i vidjela što se događa na našem forumu. NinaB i Narnija baš mi je žao, ali vidim da ste hrabro već krenule dalje pa vam vibram za idući mjesec :D. Meni su konačno stigli Menopuri za moj stimulirani postupak, pa se sad samo molim da dobijem m do kraja ovog tjedna kako bih mogla upasti u postupak za 12. mjesec.