Citiraj Dodirko prvotno napisa
ČItam i ne vjerujem... i opet čitam.... :shock: :shock: :shock:

To znači da sam ja sada slučajno u postupku, kao što sam trebala biti, da mi nije spotting potrajao predugo... da bi se ja pikala i onda shvatila da nema biologa!!!! :shock: :shock: :shock: ma nemogu vjerovati.
Još me je doktor nagovarao u petak da ipak počnem sa pikanjem kada krene prava M ali sam odustala jer mi je početak ciklusa bio stvarno čudan.

Ma blaženi Vili i dr. Radončić. To se njemu nikada ne bi dogodilo. Pa da svaki dan jedem bombone bilo bi previše a ne da se pikam menopurima i onda da .... ma nemam komentara. Slično se nešto dogodilo i na VV-u.... strašno.

i ja sam čula za Vili i baš za dr. Radočića samo sve naj naj i malo danas gledala po netu i nista lose o njima ne pise....
Da i zamene je malo neozbiljno jer nije ovo prvi puta da nema biologa mislim da bi barem trebali imati neku alternativu, jer od kada smo mi gore vidjela sam na kalendaru svaki mjesec da ga par puta nije bilo a mislim da je i meni raden AIh tek 17 dan jer ga nije bilo..to je bilo onda kada su Gabica i cure cekal ne transfer i na Aih jako dugo jer je bila guzva...ajoj....