Stranica 56 od 78 PrviPrvi ... 646545556575866 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jaja čestitam

Aurora sretno, vrati mi pozitivno razmišljanje na svom primjeru

vrijeme je za pozitivne stvari

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Treći pokušaj, stalno me izbacuje s foruma
    Ni kod mene nije bilo jajne stanice, jedan folikul pukao prije vremena, drugi je bio prazan. Punkcija mi rađena tek u 11h a štoperica je bila u 9 pa nije ni čudo da je pukao. U 1. mjesecu idemo u stimulirani.

jaja baš mi je drago zbog tebe :D :D :D
    svima ostalima

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

joj Gabi sad bi došla tamo tući dr.T. bez obzira na to kaj je bolestan(
    baš sam ljuta
    Znači opet smo ekipa u stimuliranom
    jedino pozitivno u današnjemdanu je što sam upoznala tebe i još dvije curke

Ja sam računala negdje taman početak drugo mjeseca bi mi trebala biti punkcija

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

jaja, :D :D :D čestitam od srca!!!!!!

meni je u subotu bila punkcija, jedna jajna stanica, danas javljeno da je četverostanična.
    :D :D :D
    sutra je trebao biti ET ali dr. T. je bolestan pa mi je sestra rekla da dođem u srijedu u 7 ujutro... :shock:
    malo me brine... četiri dana... kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja draga :D :D :D :D :D :D :D :D
    eto vidis...joj na rubu sam suza bila kada sam procitala i napisala post i onda me izbacilo ...moji na poslu su me gledali sta mi je

gabica draga sve sam ti rekla zajedno smo onda u 1 mjesecu barem nesto pozitivno
    Moram sa svima podjeliti misljenje jednog dr. za kojega sam mislila da me tjesi ali evo nazalost se pokazalo da je mozda istina :/ ..
    uglavnom njegova preporuka je da se nikada mjesec za mjesec NEIDE bilo na AIH ili IVFma kakva umjetna stimulacija bila jer tijelu treba cca 40 dana da se ocisti od svega...naravno da ima izuzetaka kojima se organizam brze ociti i uspije daj BOZE ali...nadam se da sam Vas barem malo utjesila.
    Bit ce nas pijanih na novu juhuuu 8) 8) ...
    pitanje jedno citala sam da prpolis i matična mlječ pomazu. Ja sam bila u 2 ljekarne i trazila maticnu mlječ ali sam na oba mjesta dobila nesto kinesko :? :? kao da samo to imaju cisti pripravak..
    dali imate kakva iskustav i preporuke mozda...ili kakav drugi savjet?
    ufff al sam se raspisla.....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

draga jaja čestitam tako mi je drago da je sve prošlo ok,ali mi nije jasno da dr T nije vidio niti žumanjčanu a sada već i srčeko kuca...ma prekrasno ..ja sam misila da oni gore imaju super UZV a čini se da i ne baš ....ja u srijedu na folikulometriju...s obzirom na bolesnog doktora ipak ću zvrcnuti kada da dođem...puse svima i Jaja sjajno ....jako sam sretna zbog tebe , jer sam se tako uplašila kada si ono pisala jer sam prošla sve to.....

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jaja2 :D :D :D :D :D :D :D :D
    ČESTITAM

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

NinaB, samo da ti kazem za maticnu mlijec. najbolje je uzeti ju od medara, ali ja konzumiram od pipa maticnu mlijec u pastilama. od svih takvih pripravaka sa liofiziranom maticnom mlijeci u ovome je najveca koncentracija (450 mg sto odgovara 150 mg neobradene maticne).

i da kucnem u drvo za sad mi je za imunitet dosta napravila, a cini mi se i za mm-ov s-gram (ili je to samo slucajnost- tko ce ga znati :/ )

Anana1... super za stanicu!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i da, zaboravila sam... ovu maticnu imaju u ljekarnama, u DM-u i u Mulleru (tu je i najjeftinija. 40,90 kn)

svima

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uf, stranica jetako spora...
    javljam se da čestitam Jaji!! :D :D :D Tako mi je drago da je sve ok i da ste čuli malo :D .
    Ja sam počela sa svojim prvim stimuliranim ciklusom u životu i moram priznati da iako sam sama donijela odluku da si samostalno dajem injekcije, svaki put mi toliko drhte ruke kada si moram dati pikicu i imam par modrica na trbuhu . Dobro sam ja svojoj majci govorila da bih ja bila očajna liječnica kada me je nagovarala da upišem medicinski faks . U srijedu sam prije osam na ultrazvuku gore, pa da vidimo da li je to moje pikanje urodilo nekim plodom hehe.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

NinaB, Zeena,
    ja koristim matičnu od Revite (u obliku praha od kojeg se radi napitak) i isto imam jako pozitivna iskustva. Nažalost prodaje se preko kataloga (http://www.revitaplus.com)....

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jaja, česttitam, čestitam, čestitam :D :D :D

Gabi i Ninochka, žao mi je

Ipak je 2010. naša godina

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

HVALA VAM SVIMA

Zedra već sad ~~~~~~~~~~ za tvoju božićnu ß.

Arkica, Zeena neka vaš 1. mjesec bude plodonosan

AuroraBlu držim fige da u srijedu pronađu najbolju moguću zamislivu jajnu stanicu koja će se još ljepše oploditi, i onda sve skupa uloviti u tvojoj maternici

Ninochka, tvoja je isto 2010. godina, pa se stoga lijepom nadaj u 2. mjesecu

Anana1 vjeruj da će biti sve OK i bit će

Narnija neka se tvoje čekanje isplati, evo ti malo ~~~~~~~~

NinaB tako ljepo razmišljaš da se ti fino odmori i u nove pobljede sa novom godinom

Marnie.... natjeraj muža da te pika... tako je moj mene u nadlakticu, i mogu vam reći da je to odrađivao kao pravi profesionalac (a nije)....čak mi se činilo da pomalo uživa
    .... no u svakom slučaju ~~~~~~~ da sve ispadne ovaj put za 5.

Gabi moja žao mi je zbog tvog jučerašnjeg neuspjeha...... no s novom godinom osjećam da dolazi tvoja bebica

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moram uletiti tu cure iako sam s vv. Jaja :D :D :D. Stvarno sam presretna radi tebe i Ovo mi je tako popravilo dan! Uzivaj draga i zelim ti urednu i skolsku trudnocu i brz i bezbolana porod!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jaja....drago mi je da je tvoje veliko, jer malo kuca za svoje buduće roditelje!!
    Zedra....opaaa...al će biti fino za NG ~~~~~~~~~~~~~~~
    gabi...jako mi je žao radi svega što se dogodilo...
    Nina...za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svima ostalima pusa...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja draga
    ovo si sve napisala kao da se sa nama oprastas ...
    Ti si ipak nasa vidilja i potpora
    Hvala na zeljama....
    Ma curke izgleda da je nama svima sudena pijanka za novu godinu..mislim da su nam zato ovako ove neuspjesne ha sta mislite????

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

želimo bebu tek sam sad skuzila hvala draga
    javim naravno.....

Narnija vibra za sutra barem za 4 komada~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    jaja zaboravih pitanje...sta je dr rekao dali sada mirovanje ili sve normalno sve ok???

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB ne opraštam se ja od vas, već sam imala potrebu svima pojedinačno nešto zaželjeti.
    Bez brige pratit ću ja sve vaše uspjehe
    Što se tiče mirovanja, jučer sam bila kod privatnika samo da mi potvrdi trudnoću, a danas sam se trebala javiti u Vinogradsku. No nije bilo doktora pa se sa njima čujem tek u petak. Prije tjedan dana dr. T mi je preporučio mirovanje pa ja dalje samo mirujem...
    I samo da vam dočaram čari trudnoće zlo mi je cijeli dan, pa i ne radim drugo nego mirujem.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jaja2, veselim se s tobom :D

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jaja2, samo ti miruj i uzivaj u mucnini...
    NinaB, to ce nam biti zadnja pijanka za par slijedecih godina...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

bravo jaja za bljuvanje i mirovanje to su samo čari...aiko se ja nadam da ja necu morati mirovati 8) jer to ce me ubijati mislim da bi svaki dan bila kod dr. a ovako kada radis ipak ti brze vrijeme prođe i ne mislis baš svaku minutu na to ...joj kada se sjetim svoga tazmišljanja prije par godina i nade tada i danas ajoj...da mi je vratiti vrijeme :/ :/ ...možda bih mogla nešto i promjeniti barem se psihički pripremiti za sve ovo
    da veselim se pijanki..ali poznavajući sebe zaspat cu ko klada...
    ali zato firma mi ima party ovaj petak i dat cu sve od sebe da za svaku od vas nesto popijem i zaželim unaprijed

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje ,
    ja sam sutra gore na uzv , milsim da i aurora ide sutra zar ne ? Nadam se da ćemo se vidjeti....hvala na vibrama Nina B i sretno u petak na konzultacijama ....pusa svima i javim vam se odmah poslije !

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

narnija i AuroraBlu sretno danas!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me cure došla ja na posao. Bila je samo cista. Inače, dr.Tomić se definitivno razbolio, ali je bio dr. Alebić s VV na zamjeni i on mi je radio punkciju. Bit će i sutra, koliko sam shvatila, a u petak se vraća Kuna.
    Ja nastavljam s prirodnim u 2.mj.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora baš mi je žao
    Ne znam šta je to ovaj mjesec, baš je svima krenulo nizbrdo

Ali sad ćeš nam se pridružiti na pijanki za novu godinu pa je onda 2010. definitivno naša

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Definitivno je 2010.naša! :D

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora
    Pa ovo je stvarno poražavajuće...ali mora i taj loši niz proći...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Neeee padati u beed!
    Sa Novom će sve biti bolje...vidjet ćete...
    Ja pobjegla od Alebića, kad on za mnom

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joj cure, tako sam ljuta...u stvari ne znam da li sam više ljuta ili preplašena. Jutros sam došla na folikulometriju, jer mi je 7 dan ciklusa, a u stimuliranom sam postupku. Došla sam u 7 i 30 i već je bila puna čekaonica :shock: . Sestra mi je odmah rekla da je dr. T bolestan a dr. K na službenom putu, ali da pričekam jer je dr. A tu na zamjeni. i tako čekam ja do 9 i 30 kad mi sestra kaže da se dr. A žuri i da me nema tko pregledati i da se javim u petak kad će dr. K biti tu. Ja sam im rekla da se nadam da to neće biti pre kasno, jer imam kratke cikluse (24-25 dana), a one da mi ne mogu pomoći. Pitam što dalje sa stimulacijom, jer mi je dr. T samo odredio stimulaciju do 6. dc, pa smo na ovom 7. trebali dogovoriti za dalje, a one da samo nastavim do petka. I sad sam u šoku i preplašena, jer se dalje stimuliram po preporuci medicinskih sestara, bez ultrazvuka, a jajnici me od jučer prilično bole. Što mislite da li će to što nisam imala foikulometriju 7. dc imati kakva utjecaja, da li će biti prekasno? Joj, samo da mi ne propadne ovaj ciklus, jer mi se piše kao stimulirani, a može se dogoditi da niš ne ispadne od ovoga . Znam da nitko tu nije kriv, samo zar sam ja baš takav pehista ?!? i još kad sam se vraćala na posao sam morala ići pješke od glavnog kolodvora do vukovarske, jer je bio kolaps tramvaja .

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

juhuuuuuu
    kazem ja Vama pijanka ko ni jedna do sada...
    Cekamo narniju sa vijestima

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marnie
    ja nemogu vjerovati.....kako se to moze dopustiti???Vec sam komentirala kada je bilo pitanja da nece biti biloga...i evo ponovilo se opet nazalost ...
    u soku sam znam kako bi meni bilo...mislim da bi se sama usla pregledati na ulz malo šale
    na kojoj si terapiji?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marnie, a da odes kod nekog privatnika na uzv, onako cisto zbog sebe da se umiris? ja bi otisla, ili kod svog ginica socijalnog pa da vidis kakvo je stanje?
    bas je zeznuta situacija do kraja...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

od 1. dc Suprefact Spray 3x1 i od 2.-6. dc 2 ampule Menopura 75. Nadam se da to nije neka jaka stimulacija i da će do petka sve biti ok. Da li je moguće da u stimuliranom postupku "prezriju" folikuli, odn. js?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evi i mene,

naravno da sam došla oko pola devet i sestra me poslala kući.....mislim jučer sam zvala da pitam kada da dođem...pa zar nisu znali da je Kuna na službenom.....a u petak ću doći ponovno ako mi ne bude prekasno jer mi je već sada 9 dc i počinje me boliti desni jajnik već znate da sam zbog toga sretna....javim se opet ....marnie pa zar smo se negdje vidjele ...kako izgledaš i da li si ti mene skužiila došla sam malo poslije pola devet i za par minuta izišla

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja sam imala rep, smeđa kosa, crnu haljinicu i ispod bijelu košulju. Oprosti, ali bila sam pričala s jednom curom iz Osjeka, pa nisam pratila tko dolazi. U petak opet dolazim, pa se možda i sretnemo

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, i ja sam na prvi uzv.u stimuliranom ciklusu došla 9.dc.jer je taman bio vikend prije. Nadam se da ti ipak neće biti kasno, a do tada (danas i sutra) nastavi kako su ti sestre rekle. 2 menopura dnevno nije jaka doza).

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Marnie, i ja sam na prvi uzv.u stimuliranom ciklusu došla 9.dc.jer je taman bio vikend prije. Nadam se da ti ipak neće biti kasno, a do tada (danas i sutra) nastavi kako su ti sestre rekle. 2 menopura dnevno nije jaka doza).
    Puno ti hvala! Baš si me umirila. I sama sam nekako pretpostavljala da ne bi trebalo biti kasno, jer 9. dan idem na prvi ultrazvuk kad imam prirodne postupke. Ovo mi je prvi stimulirani, pa nisam bila sigurna .

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajoj cure vidim da je kolaps u Vinogradskoj
    Baš splet nesretnih okolnosti...
    Marnie slažem se s Aurorom, mislim da ti neće biti prekasno 9dc
    narnija a ti si išla bezveze tamo :shock: omg, baš mi je žao

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobar dan

Dobro je da nisam i ja otišla u Vinogradsku (ionako nisam mogla izostati s posla) - vidim već da bih poljubila vrata...

Dobre vijesti kod mene - ovuliram :D
    Još sad samo kad bi se muževi plivači dali nagovoriti na suradnju, nitko ne bi bio sretniji od mene

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

bravo Petra :D :D :D
    zamoli muzeve plivače onako ljubazno..umiljato...

Mene od proslog cetvrtka dole rsatura..prestane m 1 dan i onda opet..a danas me toliko lijeva strana boli da sam se u jednom trenutku jedva ispravila sa stolca..popila sam neofen forte ali ne popusta...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

narnija i marnie bas mi je zao sta se poljubili vrata..jako neozbiljno po meni....
    sta da je netko danas imao Aih ili IVF bas me zanima sta bi bilo??
    Nisam znala da je dr. Z radio u IVF kod Š....
    mislim o njemu imam odredeno mišljenje zato kada je izasao članak kako podupire dragog nam ministra u zakonu

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pardon ne dr Z nego Tomić lapsus

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

draga Marnie i Narnija, ja vas potpuno razumijem jer sam i sama tako prošla prije nekih mjesec dana kada sam bila naručena za određeni datum da dođem na dogovor, kad ono nema ni Kune ni Tomića, koji peh, a ja nisam baš blizu Zg,kojih 4 h jahanja vlakom:ukratko od 5h ujutro pa do 17h popodne dok nisam došla doma.
    naravno da ti je ponekad dosta svega,uz sve ovo što moraš prolaziti, još se događaju i takve stvari...I sad sam gore u siječnju,nadam se.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pitanje za iskusne:
    Anti TPO <4.5, ref. vrijednost <34
    DHEASS 7.89, ref. vrijednost 1.8-7.7

Ne kužim ove znakove (<>), kako da to pročitam. Ja si to tumačim: Anti TPO ima referentne vrijednosti 0-34, a ja imam više od 4.5? I to je u redu. Da li griješim?

DHEASS je blago povišen. Jel to opako? Čitala sam da upućuje na policistične jajnike. Imate li kakva iskustva s tim?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

po meni je ovo prvo ok. a sto se DHEASa tice i ja imam isti takav nalaz i doktor je rekao da je to ok, nista posebno.
    pitala sam nesto slicno u jednoj drugoj temi pa sam dobila dobar odgovor glede ovog hormona. pogledaj tu (dolje skroz pred kraj) http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...=asc&start=600

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    bravo Petra :D :D :D
    zamoli muzeve plivače onako ljubazno..umiljato...

Mene od proslog cetvrtka dole rsatura..prestane m 1 dan i onda opet..a danas me toliko lijeva strana boli da sam se u jednom trenutku jedva ispravila sa stolca..popila sam neofen forte ali ne popusta...
    Lijepo smo se dogovorili pa sad da vidim da li im se sviđao dogovor
    Žao mi je što te tak boli, evo šaljem d abrže prođe ta bol
    Da, Tomić je radio kod Šimunića u IVF-u, ja bila tamo kod njega

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala draga Petrice ...
    moram priznati da mi je sve lakse i lakse kao vrijeme prolazi i kako mi je menga prestala...ali san mi nikako nece na oči to je nesto prestrasno ...nisam se nadala da ce me toliko to sve shrvati...pogotovo jer sam stalno sama u krevetu ( dragi svaki tjedan trenutno na putu po 5 dana) on na jednu stranu ne spava ja na drugu osim kada smo zajedno onda nam je lakse...
    kao sto vidite koliko je sati a meni ko jutro :shock: :shock:
    proči će i to...znam...
    pusa svima i laku noć...
    i naravno narnija VIBRA˘~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sutra i SVIM curkama

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro cure moje,
    vidim stvarno ružan niž kod nas, pa dr-i brljave....grrrrrr
    Aurora...2 mjesec bingo! Na kraju ćemo sve krenuti u 2 mj lol....bar znam da ja krećem...
    Da vam se pohvalim da sam dobila drugi posao koji bi trebao biti bolji pa ni ne mogu onda u 1 mj nikuda...
    ~~~~~~~~~~ za Ninu danas...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zelimo bebu super za posao :D :D
    narnija sretno danas, čekamo vijesti... još je netko danas gore a ja se ne mogu sjetiti ko
    u svakom slučaju svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Danas se Kuna vraća.
    Sretno svim curama koje hvataju Božićni vlakić! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove