Stranica 57 od 78 PrviPrvi ... 747555657585967 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala draga zelimo bebu
    Narnija fige i vibra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da tko je jos danas gore?u svakom slučaju sretno~~~~~~~~~~~
    ja danas imam Božićni pary i bas pokusavm nas stare iz Vinogradske prebrojati da za svaku nesto popijem ali mislim da nebi bilo dobro....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i ja danas imam Božićni party, ali na žalsot poslovni, pa se ne mogu baš "ubiti" od cuge, ali najrađe bih nakon jutarnjeg posjeta Vinogradskoj.
    Loše sam reagirala na Menopure. Na desnom jajniku niš, a na lijevom se stvorila cista od 3 cm . Još sam par dana prije ciklusa otišla kod svog ginekologa na UZV da provjeri da nema neke ciste, jer me je dr. T upozorio da bi cista kod stimulacije mogla "popapati" sve hormone i spriječiti nastanak folikula i sve je bilo ok na UZV-u. I onda se to i dogodilo , a nisam imala niti jednu već 10 godina!!! Sutra moram doći na još jedan UZV da dr. K vidi ako se što promijenilo, ali on misli da je to sigurno cista, jer folikul niti uz stimulaciju ne možbe biti 3cm veliki , a to si i ja mislim.
    Eto, tako da će mene i ova godina ostaviti bez postupka i bez t. Ma neka ode, zločesta jedan, a 2010, je nekako ljepša, okrugla, pa će biti i bolje .
    Bar ću sada moći obaviti Božićni šoping na miru (nije neka utjeha, ali bolje išta nego ništa ).
    Svim ostalim curama koje su upale u Božićni vlakić sretno !

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, žao mi je... izgleda da smo sve u istoj kaši (osim naše Jaje2 :D ), mora nam bit bolje u 2010. Kad idem razmišljat, pa meni je stvarno ta 2009 bila :shock: :shock: :shock: - doživjela sam 1 prirodnu biokemijsku, 1 prirodnu vanmateričnu, 1 neuspjeli ivf i 1 neuspjeli prirodnjak. A možda i bolje da sam sve to odradila u 1 godini nego da se rastezalo u par

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje evo i mene , pa jesam ja to sama u božićnom vlakiću....imam tri folikula na desnom i dva na lijevom ...ali još su mali pa idem ponovno u ponedjeljak ...nadam se da će se pravilno razvijati .... bebica 2009 vidimo se u ponedjeljak gore ....pusa svima Nina b popij u ime mojih folikulića par cugi .....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajde Narnija, bar tebi da je krenulo :D . Sretno!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

Evo i ja da vam se javim danas obavili pravnika i psihijatra,jos hormone i nadam se u 1 mjesecu postupak AIH za pocetak jedva cekam. Imat ce nasi dr posla preko glave kad im se sve u 1 mjesecu nacrtamo.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, super ti je reakcija! Ne mogu vjerovati da je to sve od klomifena! (jel je? malo sam zaboravila)

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

marnie kakav ti je bio protokol da si tako slabo reagirala??baš mi je žao
    narnija ajme koja reakcija, 5 komada :shock: samo od klomifena?? ja to mogu samo sanjati

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Komadi i ja sam u ponedjeljak ujutro gore, konacno sa svim nalazima :D
    Koga cu jos vidjeti u ponedjeljak????
    Tako da se nadam da cemo zapoceti poslije nove.
    Neka nam svima bude uspijesna i sa puno puno beba!!!!!
    Sve Vas volim i VEEEEELIKE puse Vam saljem!
    I vibre isto

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    marnie kakav ti je bio protokol da si tako slabo reagirala??baš mi je žao
    narnija ajme koja reakcija, 5 komada :shock: samo od klomifena?? ja to mogu samo sanjati
    suprefact spray 1. dc i po 2 ampule menopura od 2. dc do danas. I dr. K se jako čudio što sam tako reagirala da me je čak ispitivao gdje sam si davala injekcije i u koliko sati...pa bolje sam znala reagirati na klomifen.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke,

meni je uvijek na početku pet komada , tako je bilo i prošli puta , ali poslije su bila 3 na lijevom i 1 na desnom ...ali sve us vemu i ja mislilm da dobro reagriam na klomifen ..kada sam bila na stimuliranom IVF koristila sam klomifen i 8 ampula gonala i dobila sam hrpu folikula ali samo 3 JS tako da ti folikulići mogu biti prazni ....što je kod mene bio slučaj......pusa drage moje .....držite se sve

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga narnija ti si za sve nas koje smo ispale iz Božičnog vlakića odradila jos samo da se prime barem 2 ti želim...
    Ma naša je definitivno 2010...
    ja lagano pripremam dušu i tijelo narnija za tvoje folikulice da popijem..pazi me se ako se ne prime da nebi ja zavrsila odjel do na trež....
    ja sutra ponavljam hormone štitnjače i antitjela mlo su mi zastarili nalazi od 6 mjeseca....barem nesto da obavim ovaj mjesec :D :D
    di nam je petra???
    pusa svima

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Imam jedno pitanje za moje suborke iz Vinogradske: naime u XI mj sam imala stimulirani postupak, beta je rasla do 95 i onda pala na 14, te sam i obilno krvarila, shvatila sam da je to biokemijska t. Nije bili dr Tomića u srijedu kad sam bila gore da me pogleda. Sada nakon 5 dana od prestanka to krvarenja bez imalo bolova, pojavio se tamno smeđi iscjedak i jaki pritisak u donjem dijelu trbuha. Da li da pričekam ponedjeljak da odem u Vinogradsku ili ??? Ne znam da li može biti vanmaterična uz takav pad bete i nakon obilnog krvarenja ili mi se cijeli ciklus poremetio.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marni draga ajoj čudan je ovaj mjesc nemogu vjerovati

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa
    Imam jedno pitanje za moje suborke iz Vinogradske: naime u XI mj sam imala stimulirani postupak, beta je rasla do 95 i onda pala na 14, te sam i obilno krvarila, shvatila sam da je to biokemijska t. Nije bili dr Tomića u srijedu kad sam bila gore da me pogleda. Sada nakon 5 dana od prestanka to krvarenja bez imalo bolova, pojavio se tamno smeđi iscjedak i jaki pritisak u donjem dijelu trbuha. Da li da pričekam ponedjeljak da odem u Vinogradsku ili ??? Ne znam da li može biti vanmaterična uz takav pad bete i nakon obilnog krvarenja ili mi se cijeli ciklus poremetio.
    draga ti si isti moj slučaj ja sam krvarila 7 dana i to da mi je koza promijenila boju kako sam bila blijeda od toga..Nemora biti da je bila biokemijska moja je rasla od 75 i onda padala a gestacijska vrecica se bila napravila već..Ali svakako preporučam da odeš na kontrolu barem i ja imam iscjedak smečkasti..ne brini ali svakako odi na pregled..ja idem u pon kod svoje ginicke..nemoras gore po meni barem

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Nina B na brzom odgovoru. A što bi bilo ako nije biokemijska trudnoća? Nisam radila UZV tako da ne znam da li se formirao gestacijski mjehurić. Nakon što mi je stalo krvarenje osjećala sam pikanje u području jajnika-mislila sam da će ovulacija (čak sam i koristila LH trake- stalno su bile neg.), i sada simptomi ko pred menzes. Nemreš vjerovat. :?

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marnie, ja imam 40 g., znači nešto sam starija od tebe i meni su uvijek počeli s 4 Menopura, u Mb sam ukupno dobila 36 amp, sada u Vinogradskoj 30 Gonala. I dobijem maksimalno 6-7 jajnih stanica. Mislim da bi trebala ići s jačom stimulacijom.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aenea40, ma Nina je mislila na vanmateričnu, ne na biokemijsku. Ja bi u ponedjeljak otišla gore, a isto tako ti nije loše ponovo izvadit betu. Nije dobro ako malo pada, pa malo raste, ali ako je u konstantnom padu, to je ok.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, ja imam 40 g., znači nešto sam starija od tebe i meni su uvijek počeli s 4 Menopura, u Mb sam ukupno dobila 36 amp, sada u Vinogradskoj 30 Gonala. I dobijem maksimalno 6-7 jajnih stanica. Mislim da bi trebala ići s jačom stimulacijom.
    Ma zašto jača stimulacija!? Pa s novim zakonom je sasvim besmisleno dobiti više od 6-7 j.s. Čemu, kad ionako trebaju izabrati samo 3 od toga. Meni je i Tomić rekao da ih je idealno dobiti 5-6, (nikad nisu sve dobre) i od njih odabrati 3 najbolje.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora mislim da je anaea rekla marnie da bi trebala ići na jaču stimulaciju

čudno mi je da su do sad svi u vinogradskoj počeli sa 2 menopura 2dc a ja imam 2.,3. i 4dc po 3 menopura :shock: onda 5, 6 i 7dc po 2 menopura

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni izgleda da će ovo biti menstruacija jer me inače tako boli, samo ne znam kaj će se više ima odljuštit. Aurora Blue kažem da sam maksimalno dobila 6 j.s. uz jaču stimulaciju što se događa kod "nas zrelijih" , a od tih neke neće bit dobre (što biolog može procijenit). Ja sam sada u Vinogradskoj uz 30 Gonala dobila 4 j.s. i 3 su se oplodile. U Mariboru sam uz 36 Gonala+Menopura dobila 6 j. stanica i 5 blastocisti, pa sam imala i FET.
    Meni je Tomić dao 30 Gonala jer je računao da neće biti puno j.s. za zamrzavat, i pogodio je.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, hvala Nisam baš bila skoncentrirana, očito, sad sam ponovo pročitala i vidjela da se Anaea obraćala Marnie kad je rekla za jaču stimulaciju.

Inače, ja sam imala po 3 menopura 2.i 3.dc, a dalje po 2.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anaea40, imaš pp

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bila sam jutros ponovo na UZV i dr. K nije još 100% siguran da li je cista ili folikul :/ , pa je rekao da ipak sutra uzmem štopericu i u utroak bar da napravimo AIH da me ne mrcvari sa punkcijom. I opet nije mogao vjerovati na moju reakciju na Menopur. Bar me je utješilo što se toliko trudi. Vidjeti ću s njim na dogovoru za dalje kada sve ovo završi o jačini stimulacije. Vjerojatno i trebam jaču stimulaciju, ipak se približavam klubu 39 .

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, jesi li uzimala potkožno injekcije ili u mišić? Mislim da se gonali i menopuri mogu na oba načina, uglavnom se daju u špek (potkožno, dakle) ali možda je jača reakcija kad je u mišić...

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobar dan, evo me
    NinaB, nisam se nigdje izgubila, samo je bilo gužvastično na poslu. Ja sam trenutno u akciji keksanja sa svojim mužem, tko zna, možda su plivači odlučili malo sudjelovati ovog Božića (Christmas spirit)
    A ako ne budu sudjelovali, onda idemo na stimulirani u veljači.

Svim curkama želim uspješne postupke, lijepe pluseke za Božić

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Marnie, jesi li uzimala potkožno injekcije ili u mišić? Mislim da se gonali i menopuri mogu na oba načina, uglavnom se daju u špek (potkožno, dakle) ali možda je jača reakcija kad je u mišić...
    Ja sam uzimala gonale potkožno, dobro sam reagirala (možda je to zato što imam špeka)

Aurora, sad tek vidim u tvojem potpisu da nije bilo stanice, baš mi je žao
    Tog sam se i ja bojala.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Halo, drage!!
    mislim da je vrijeme da netko ovdje objvi trudnoću, jer mi se cini da mi na Vinogradskoj imamo najmanje uspjeha!!
    Baš me pere crnjak...
    By the way, ja utriće pijem...i ok sve...malo pospana, boli me trbuh za pop....

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu imaš pp.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa
    Halo, drage!!
    mislim da je vrijeme da netko ovdje objvi trudnoću, jer mi se cini da mi na Vinogradskoj imamo najmanje uspjeha!!
    Baš me pere crnjak...
    By the way, ja utriće pijem...i ok sve...malo pospana, boli me trbuh za pop....
    Draga mozda ces nam ti oraspoložiti Božic ..
    da od Uterica ja sam bila drogi...samo spavala i spavala sva sreca da sam 1 tjedan bila doma jer neznam kako bi na poslu..jesi doma mirujes ili?
    A kasnije kada sam uterice vaginalno stavljala sve ok je bilo..
    Prezivjela jucerasnju festu za sve Vas sam si nazdravila i na glas moji su me ssmo gledali kada sam nickove izgovarala ali nisu se bunili pili su..misle da sam poludila

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo Nina B neka si ti samo nazdravila draga ....kako je bilo na konzultacijama .....nisi nam rekla ......pusa svima ..jedva čekam ponedjeljak da vidim jesu narasli moji folikulići ....

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Narnija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike folikule

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa

Dobro jutro cure! Nisam se uopće logirala cijeli vikend, jer sam doma u nekim građevinskim radovima i mm i ja samo šljakali k'o mazge cijeli vikend.
    Menopur sam si davala u trbuh, potkožno. Dr. K mi ništa nije komentirao na moj odgovor da sam si davala u trbuh potkožno, tako da mislim da je možda svejedno gdje si dajem (ruka ili buša). Možda se čovjek prepao da si nisam davala u guzu . Moja teroija je da se to sve dogodilo, jer je po broj 1 preslaba sitmulacija, a pod broj 2 sam pod velikim stresom zbog situacije doma (građevisnki radovi, psić beba koji traži buđenje u 5 i 30 svako jutro i piškenje tijekom noći - skoro kao da imam dijete hehe itd.). Mislim da će 2010. ipak krenuti na bolje, ovako loš niz ne može se još dugo nastaviti.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, :D :D :D za sutrašnji AIH i dobar folikulić! Samo ti vježbaj s psićem, to ti je dobra priprema za bebu

Narnija, :D :D :D za lijepe rezultate na današnjem uzv!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo mene drage moje ,

moji folikulići rastu ali nisam baš zadovoljan kojom brzinom....u petak su bili 12mm a danas su 15mm , u srijedu opet ....nekako su mi prespori šta kažete curke ? ....inaće na desnom su mi ostala 3 a na lijevom neki sitni nebitni kaže dok. T . endić tek 6,3 a valjda će narasti do kraja tjedna ....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

narnija ma samo neka rastu, nije birno kojom brzinom, polako ali neka budu pravi :D
    Dr. T je ozdravio?? Jel gužva bila gore?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam došla u sedam i u osam bila prva na redu ...ali sam se sada čula sa bebicom2009 i poludila je kaže da je užasno gužva i da još čeka...inaće oba dva doktora su gore ....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, pa glavno da rastu, meni se to čini ok. Vi~~~~~ram za preksutra, nek budu bar 18!
    Ja moram po otpusno pismo jedan dan... Nek nam je dr.T. ozdravio!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Narnija, bitno da rastu, sada će oni ubrzati... :D
    Jel netko, od vas AIH-cura imao kakve simptomciće 8. dan nakon AIH??
    mene stalno nešto boli, steže...ma već jedva cekam betu pa šta bude..

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila sam i ja danas gore, dobila sam protokol za IVF/ICSI - totalno sam zbunjena, sljedeci tjedan idemo kod psihologice, pa onda pocetkom sijecnja krecemo u akciju, naravno ako nam dodu naruceni menopuri.
    Jel mi mozete objasniti sto znaci od 1. dana ciklusa superfact 3x1 do primanja HCG - sto je to tj. do kad je to?
    Ispricavam se ako je ovo glupo pitanje.....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

marina, to ti znaci da uzimaš Suprefact 3x na dan od 1.DC do štoperice, tj do injekcije koju ćeš dobiti prije aspiracije jajnih stanica

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zedra, hvala! Koliko ste cekale na menopure koje vam je ginekolg narucio?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Narnija, glavno da rastu. ~~~~~~~ i ja za srijedu .
    Marina27 meni je trebalo oko 2 tjedan da dobijem od HZZO-a Menopur, a vjerujem da to ovisi o brzini tvojeg soc. gin. odn. njegove sestre, jer znam da se može i puno brže dobiti . Samo vodi računa za stimulaciju da su doktori u Vinogradskoj do 11. 01. na godišnjem, da ne počneš stimulaciju, a onda te nema tko pregledati...
    Suprefact ti je u spreju tako da stavljaš 3 puta dnevno po jedan štrcaj u svaku nosnicu. Bitno je da je uvijek u isto vrijeme (tako je meni dr. T rekao). Sretno sa stimulacijom .

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

UUUPS krivi smile-ić. Ispravak: Sretno sa stimulacijom

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marnie, taman bih trebala dobiti oko 07.01 tako da mi 8 dan ciklusa pada 14.01 mislim da je to okej taman mogu ici na prvu folikulometriju...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure već kas pričate o stimulaciji da i ja nešto pitam- meni na protokolu piše suprefact sprej 3x2- da li to znači 3 puta dnevno po 2 uštrcaja u svaku nosnicu ili po jedan u svaku pa je to onda skupa 2????

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To znači 3 puta dnevno po 2 uštrcaja: 1 u jednu i 1 u drugu nosnicu.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala ti Aurora, to sam i mislila
    Ja sam menopure naručila prošli tjedan, možda malo prerano ali sam se bojala obzirom da sad dolaze ovi blagdani i sve to da mi ne bi odugovlačili. Bolje nek to stoji kod mene u frižideru umjesto novogodišnje sarme

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mljac... ma kakva sarma, nema boljeg od menopura

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozz svima..
    narnija draga bravo za rast :D :D :D još malo
    ja sam u totalnoj komi danas izljev iz mene ko...1 dan menge i prepala sam se jako, naravno odmah nazvala svoju ginicku sutra ujutro u 7 h sam kod nje kaze da to bas i nije normalno od 03.11 imala sam 8 dana i prestalo i jucer malo krenulo maloprije izljev ko...
    kaj mislite o tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •