Stranica 60 od 78 PrviPrvi ... 1050585960616270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Od 24.12. do 11.01. su na kolektivnom.

narnija evo za tebe još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bome će se odmorit, ali nažalost meni ne pomaže!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, da prijavim moju negativnu betu!!
    naša je 2010.! :D

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zadra, žao mi je.
    Ali naša 2010.je na vratima! :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa
    cure, da prijavim moju negativnu betu!!
    naša je 2010.! :D
    ajoj draga
    posto si stavila :D sudeci po optimizmu ti si sljedeca

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje,
    svakodnevno vas pratim, ali nemam što pametno za pisati !!!

2010. JE NAŠA GODINA; :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zedra, žao mi je, ali mi je drago radi tvog optimizma .
    Idemo svi veselo u 2010!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima li kakvih novosti danas??? Upravo sam čitala na Potpomognutoj Sv.Duh o ožasima koji nas (navodno) sve čekaju u 2010. :shock: A to je, da će se i prirodnjaci možda ubrajati u 6 besplatnih, i da se neće moći ići svaki mjesec na prirodnjake. I to da će i starima trebati pp potvrde. A sve to od siječnja 2010.
    Da li je netko načuo tako nešto u Vinogradskoj?

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Ima li kakvih novosti danas??? Upravo sam čitala na Potpomognutoj Sv.Duh o ožasima koji nas (navodno) sve čekaju u 2010. :shock: A to je, da će se i prirodnjaci možda ubrajati u 6 besplatnih, i da se neće moći ići svaki mjesec na prirodnjake. I to da će i starima trebati pp potvrde. A sve to od siječnja 2010.
    Da li je netko načuo tako nešto u Vinogradskoj?

ja sam zvala neki dan vinogradsku baš da provjerim tu informaciju da će i starima trebati potvrde i sestra mi rekla sa ne, a što se tiče ostalog ne znam što bih rekla osim da nam samo bespotrebno otežavaju

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa
    ja sam zvala neki dan vinogradsku baš da provjerim tu informaciju da će i starima trebati potvrde i sestra mi rekla sa ne, a što se tiče ostalog ne znam što bih rekla osim da nam samo bespotrebno otežavaju
    Ajde bar nešto pozitivno

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja vjerujem da se neće moći ići svaki mjesec na prirodne postupke, jer je tako i u većini naših klinika. Naime, prirodne postupke financiraju baš klinike same i budući da je budget određen i limitiran, kada potroše sredstva ne može se više ići u postupke. Zato se npr. na VV događa da su već krajem 11 mjeseca postupci ispucani. U Vinogradskoj do sada nije bila gužva, pa smo mogle ići svaki mjesec u postupak, ali ako se broj pacijenata poveća mislim da to neće biti moguće. Doduše, Milinović je bio obećao da će i ti prirodni postupci ići na teret HZZO-a, ali to je kao da nam stavlja zmiju u poklon, jer će nam se onda brojati pod 6 besplatnih postupaka. Za sada nema smisla ta informacija da se prirodni postupak ubraja u 6 besplatnih, jer na teret HZZO-a idu samo injekcije Menopura i Gonala koje u prirodnjacima nema.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajoj...nisam za ovo znala..čitala :? :?
    Znaci jos 5....sta ukljucuje Aih i IVF ili ili?? nisam bas precizno procitala..a sta se tice pp ok ako je to najvece zlo...
    Ja sam cula da je dosta curka sa VV i ostalih klinika koje su ispucale dosle k nam azasto onda i dr nisu dosli :? :? na zamjene kada nasih nema
    KOliko nas je upoce u 1 mjesecu? ja sam 11.01 ma 1 ULZ i onda negdje 15-17.01 na Aih tko je samnom?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam još negdje u 9. mjesecu pitala dr. K da li će prirodnjaci ulaziti u onih 6 postupaka na teret hzzo-a i on mi je rekoa da još ni sami nisu sigurni ali on misli da neće jer hzzo plaća samo lijekove (menopure i gonale) a potrošni materijal kod prirodnjaka ide na teret bolnice.
    Sad sve ovisi koliko će novih pacijentica imati Vinogradska... ja se iskreno nadam da ćemo sve u trudnice i da novih cura neće ni biti

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej, cure..
    NinaB, ja sam negdje pocetkom veljace...ocekujem presvjetlu oko 20.1.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo i ja prijavljujem negativnu betu nakon ICSI-a. :/
    idemo dalje, krajem prvog mjeseca ponovo!
    i, cure, ne brinite brigu prije vremena što se zakona tiće. imamo previše stvari o kojima trebamo brinuti, a ovo što ne možemo mjenjati i što su još samo glasine, mislim da se ne isplati razbijati glavu...

sretno svima nama u 2010.!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Anana 1 potpisujem

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, zao mi je zbog negativnih beta...
    a isto mislim da je najbolje ne razbijati glavu sa onim sto ce biti... a i pp savjetovanja nisu najgora stvar, samo sat i pol izgubljenog vremena.
    mm i moja malenkost smo se dog da saljemo papire u slo ako nam sad u 1 mj ne uspije, tako da je dobro imati rezervan plan.

ja jos brojim mjesec dana dok ne pocnem sa stimulacijom i eto bas me danas ginicka zvala da su mi ljekici dosli. :D

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anana, žao mi je. Ali bit će u 2010! :D
    Ja sam krajem 1.mj.na folikulometriji i početkom 2.nadam se, na prirodnjaku.
    Vidimo se!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Aurora, vidimo se, svakako!

ja sam danas dobila m. i tako sam nekako puna optimizma, onako, ko da se spremam na juriš! cijeli dan mi je Mel Gibson pred očima i samo čekam da pojurim u nove pobjede... 8)

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Anana1 žao mi je, ali mi je drago da si tako puna optimizma

Ja jučer dobila m i po svemu sudeći oko 22.1. krećemo sa protokolom

I evo malo za uspješnu 2010. :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozzzzz svima
    vao koliko optimizma...tako treba :D :D :D
    Znaci nitko nije samnom gore kda ja idem na Aih ajoj...
    kako je nasa narnijica?? Kada vadi betu??
    Evo Narniji~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da nas razveseli....
    i svima VAMA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto ja dobila svoje menopuriće koje zovem svojom dječicom i sada čekam negdje 19.1 da krenem u akciju!!!!totalno sam pozitiva, osječam neki val pozitivnih betica početkom godine
    curke želim vam sretan Božić!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

juhu prva sam...... :D :D :D :D

....Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ( a zna se koju ) ponesu na krilima bijelim. Da Vam najsretniji Božić od srca želimo MM i ja....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage cure,

za početak svima sretan Božić!!!

Imam jedno pitanjce:
    nikako da procurim, kasni 15-ak dana, luda sam, živčana, trudna nisam; doktorica mi ne radi.
    Prije mi je davala Debrastone i takvim slučajevima. Da li znate kako se piju?
    Da li postoji neki prirodni pripravak koji potiće menstruaciju?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

prvo svima Sretan Bozic!

arkice, bas sam isla pogledati na svoju kutiju dabrostona i pise na njoj 2x1 tableta, imala sam isti slucaj kao i ti, iako je meni kasnila cca 5,6 dana. a mislim da se sjecam da sam trebala piti tablete 5 dana i ako dode prestati, a ako ne dode cekati jos 3,4 dana. :shock:
    meni je dosla naravno nakon 3-ceg dana tableta. 8)
    ne znamdal bi ti preporucila da ista pijes na svoju ruku... :/ da probas nekoga privatnika nazvati ili nesto... :?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

Dabroston se pije 16 dan menstruacije pa 10 dana 2 puta 1 tabletu barem ja tako pijem jos ovaj ciklus,a iduci se nadam prvom AIH

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sretan Božić svima! Evo, samo da javim da sam procurila prije bete tako da ništa niti od mog AIH-a. Ipak je najvjerojatnije bila cista, a ne folikul . Ma i tako je ova godina za hitit u smeće. Nadam se svim srcem da će iduća biti za sve nas puuuuno bolja .

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

sretan Božić svima, puno sreće u Novoj 2010. -toj!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sretan Božić drage moje,

neka Vam 2010 donese male anđelke , a ja 1.1. radim test i nadam se da ću biti prva u 2010 g. ...dobro se osjećam ..ubijaju me ovi utrogestani ..jako sam napuhnuta od njih ...nikakvih simptoma nemam ..čak me ni grudi ne bole ali dobro šta bude bit će ...puse
    svima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Također se pridružujem čestitkama za Božić te za nadolazeću N.G.

Molim vas još jednom, ako ste bili u postupku po novome zakonu i ako još niste unesli podatke da to svakako unesete u upitnik te da malo pregledate novu web stranicu koja je kreirana u samo par dana (nije još sve gotovo ali polako).

UPITNIK JE U MOM POTPISU

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje buduće trudnice.... svima želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!!!!
    Želim vam da se ostvari vaš san i to odmah početkom 2010. godine

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bokić svima

Ja sam danas bila na papi, i na ulz..prosli puta ono isto nije bio moj folikul prirodni nego ipak cista koja je evo narasla na 3 cm i ko za vraga na desnoj strani..Od danas sam na terapiji neka zamjena za dabrostone i molimo Boga da pukne inace nema nam postupka u 1 mjesecu

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB, baš mi je žao...
    ali mora puknuti
    e to je taj prokleti klomifen....i glupi zakon

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nina draga baš mi je žao
    Eto vražjeg klomifena, i ja se bojim ko vrag da ne bude cista prije postupka...

Ne znam da li sam napisala- obavila sam papu- nalaz uredan, i briseve- sve čisto ko suza. Što se toga tiče mirna sam za postupak

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala draga Gabi i Zedra
    neka ga vise izbace sa trzista jer onoliko koliko pomaze još više šteti...
    barem da je na lijevoj strani koja je i ovak i onak u komi
    a ja se prije 2 tjedna ponadala da imam prirodnih folikula

Dr kaze da je moguce od klomifena i od uterogestana i da svakako preporuca umjesto uterogestana ove koje sada pijem da cista pukne..ali da naravno pitam gore...
    I da ja sada nisam bila na pregledu i iduci mjesec krenula sa klomifenima ( jer naravno sta bi nas prije postupka pogledali barem na ul z ) sta bi bilo...ajoj

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nema nikoga vec 2 dana...tako i treba uzivajte.....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, sretno nam svima bilo, neka sve ciste puknu, nestanu, ne pojavile se nikad više, a neka nam je što više kvalitetnih j.s. i brzih i zdravih spermića, i samo i isključivo ++++++++++++++++++++ na testićima! I svakoj želim po jednu uspješnu i lijepu trudnoću u 2010!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje ...želim vam sve najbolje u Novoj 2010 i da vam se svima ostvare snovi da u ovoj imate svoje anđelke ...meni danas minus na testu ..tako da neću vaditi betu ...a eto nije mi suđeno ..pa se pridružujrm čekalicama u 2010 ...pusa svima

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svima puno zdravlja u Novoj jer mislim da nam ovdje svima treba...Nova je naša... :D

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    Nova je naša...
    X

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drago moje....
    ŽELIM VAM SVIMA zdravlje sto znaci jednu Bebicu barem ako ne i VIŠE :D :D :D :D :D :D :D

Svi do jednoga koji su nam danas cestitali... napokon nismo dobili fowardirane poruke nego samo jednu želju za 2010
    pa valda če upaliti SVIMA NAMA.....
    narnija ako je beta manja od 25 nece ti i ni pokazati plus na testu daj odi please ju vaditi

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zaboravih napisati naravno da mi ni papa nije dobar u ponedeljak zovem Kunu da pitam sto i kako dalje i dali sam u vlakiću u 1 mjesecu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

narnija žao mi je

Svima nama želim puno sretniju 2010. nego što nam je bila ova prošla i da sve u ovoj godini budemo ako ne mamice, onda barem trudnice
    NinaB a šta nije u redu na papi? Netko mi je jednom rekao da npr. cin1 nije prepreka za postupak ako su brisevi u redu

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje od srca vam zelim sve najljepse u Novoj 2010...i svakoj po jedno malo ispod vaseg

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

dosta smo se odmarale idemo od sutra u nove radne pobjede po naše bebače.....meni je danas 2dc i sada ne znam šta da radim.....od sutra bih trebala biti na klomifenu treći mjesec i opet valjda inseminacija a nemam koga pitati....pa da poludiš....savjet curke...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, a kako si se dogovorila s doktorom? Nisam sigurna da je dobro početi uzimati klomifene bez prethodne kontrole radi cisti. Jesi li bila na pregledu nakon zadnje m? Osim toga, u ponedjeljak kad Vinogradska kreće s radom, će ti biti 10.dc. Ja bi na tvom mjestu ovaj ciklus probala bez klomifena, pojavila se u ponedjeljak gore na uzv da vidiš kakvo je stanje.

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bris na ureaplasmu negativan!!!!! :D Dok nabavio menopure, danas kupujem suprefact i samo cekamo kraljicu M i krecemo..pretkraj sljedeceg tjedna slijedi folikulometrija....
    Javim se sa novostima. Cure zelim Vam svu srecu svijeta u ovoj godini i da se cim prije prebacimo na podforum za Trudnice!!!!! Mislim tam i spadamo...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    dosta smo se odmarale idemo od sutra u nove radne pobjede po naše bebače.....meni je danas 2dc i sada ne znam šta da radim.....od sutra bih trebala biti na klomifenu treći mjesec i opet valjda inseminacija a nemam koga pitati....pa da poludiš....savjet curke...
    Draga odi rade ginicu prije klomifena vidis sta je meni napravio klomifen neznam dali cu sa vama u vlakic u 1 mjesecu...Zvala sam K u kaze mi da dodem iduci utorak ako ne dobijem m... :? a ja bi trebla svaki dan ju dobiti, dali da pijem klomifne ili ne nista neznam..ali 3 dam prije klomifena ja cu na pregled pa ako je cista pukla idem na klomifene ako ne ...
    luda sam ko.....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke,

mislim da ću vas naravno poslušati i otići idući tjedan na kontrolu negdje oko 12dc pa neka odmah vidi možda bude šta prirodno od folikula , ako ne da dogovorimo za slijedeći ciklus...da vam kažem iskreno jedva čekam da se ovaj mejsec malo odmorim i od klomifena i utrogestana...evo imam sigurno 5-7 kg viška ..katastrofa...pusa svima i sretno za sve što čekate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, sve najbolje u idućoj godini, da budemo sve trbušaste i ugledamo uskoro našu srećicu
    I puno zdravlja i uspjeha liječničkoj ekipi iz Vinogradske

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •