Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

PS. Do sada se računalo kao postupak samo kad si naručio gonale/menopure preko hzzo. A od 1.2.se promijenilo to da se lijekovi sada dobiju u bolnici, a ne preko gin.opće prakse. Da li to nešto mijenja u administraciji, ne znam. Ali pitaj sutra sestre telefonski.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

AuroraBlu hvala na odgovoru!
    Zvat će sutra sestre pa se raspitati. Nisam znala za ovo da injekcije sad dobiješ u bolnici - barem jedna dobra promjena!
    Mislila sam se odmortit psihički i fizički do 9.mj i ne misliti previše o MPO a sada vidim da ipak ne mogu...
    Danas mi je bio 14. dan ciklusa, dobila štopericu u ponedjeljak u 9h, bila na UZV jutros oko 8:30 - kaže dr. folikul je puknop noćas ili rano ujutro.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraBlu hvala na odgovoru!
    Zvat će sutra sestre pa se raspitati. Nisam znala za ovo da injekcije sad dobiješ u bolnici - barem jedna dobra promjena!
    Mislila sam se odmortit psihički i fizički do 9.mj i ne misliti previše o MPO a sada vidim da ipak ne mogu...
    Danas mi je bio 14. dan ciklusa, dobila štopericu u ponedjeljak u 9h, bila na UZV jutros oko 8:30 - kaže dr. folikul je puknop noćas ili rano ujutro.
    Ja sam ih pitala prije cca 5 dana. Računa se kao postupak samo kad smo na gonalima/menopurima preko HZZO-a!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •