Stranica 71 od 78 PrviPrvi ... 21616970717273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme draga kako mi je žao užasno
    budi hrabra, mi smo tu za tebe

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nina1 žao mi je ali nemoj gubiti nadu...vjeruj da će sljedeći put biti tvoj

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok cure!
    Nije me dugo ovdje bilo ali pratila sam vas povremeno - malo sam odlučila neko vrijeme se udaljiti od MPO voda i svega povezanog s time...
    Nina1 žao mi je zbog neg. bete
    Slučajno otišla u pon. kod dr.T da vidim kad bi me otprilike mogao staviti u sljedeći postupak i što trebam od nalaza, našao mi folikul od 18mm pa kaže ajde da probamo s prirodnjakom - nažalost danas na punkciji vidi se svježa ovulacija tako da ništa od toga , sad mi je žao što sam išla jer se nisam tako dogovorila sama sa sobom!
    U svakom slučaju dr.T predlaže da sljedeći ciklus od 3. - 7. dana pijem 2x1 klomifen pa da vidimo što će biti.
    U cijeloj strci nisam stigla pitati jel' mi onda taj klomifenski postupak ulazi u onih 6 besplatnih pokušaja ili ne? Ako ulazi onda ne ću ići. Odlučila pauzirati do 09/2010 kad imam termin za Maribor, a sad mi je dr. stavio "bubicu" u uho
    Ako netko zna pouzdan odgovor molim da mi javite!
    Posljednje uređivanje od maca2 : 03.02.2010. at 18:55

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Maca, koliko je nama poznato, do sada klomifenski nije ulazio u 6 besplatnih. Ali to možeš lako provjeriti tako da nazoveš sestre pa njih pitaš. Zašto bi toliko vremena izgubila do 9.mj?! Pa probaj kod dr T.jedan pravi stimulirani.
    Žao mi je što je tako ispalo danas... mogu misliti, priuštila si si stres koji uopće nisi planirala. Ali treba pokušavati, to ti je formula
    Reci mi, molim te, koji ti je danas bio dc? I jesi li primila štopericu prekjučer?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

PS. Do sada se računalo kao postupak samo kad si naručio gonale/menopure preko hzzo. A od 1.2.se promijenilo to da se lijekovi sada dobiju u bolnici, a ne preko gin.opće prakse. Da li to nešto mijenja u administraciji, ne znam. Ali pitaj sutra sestre telefonski.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

AuroraBlu hvala na odgovoru!
    Zvat će sutra sestre pa se raspitati. Nisam znala za ovo da injekcije sad dobiješ u bolnici - barem jedna dobra promjena!
    Mislila sam se odmortit psihički i fizički do 9.mj i ne misliti previše o MPO a sada vidim da ipak ne mogu...
    Danas mi je bio 14. dan ciklusa, dobila štopericu u ponedjeljak u 9h, bila na UZV jutros oko 8:30 - kaže dr. folikul je puknop noćas ili rano ujutro.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ej curke da li je koja od vas upućena kako je našim mužekima u onoj prostoriji?
    Naime mm je uvijek od doma nosio "uzorak" a sada ga pokušavam nagovoriti da
    to jelte obavi tamo pa me čisto zanimaju dojmovi
    On je sav zabrinut da je to sve nehigijenski itd...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraBlu hvala na odgovoru!
    Zvat će sutra sestre pa se raspitati. Nisam znala za ovo da injekcije sad dobiješ u bolnici - barem jedna dobra promjena!
    Mislila sam se odmortit psihički i fizički do 9.mj i ne misliti previše o MPO a sada vidim da ipak ne mogu...
    Danas mi je bio 14. dan ciklusa, dobila štopericu u ponedjeljak u 9h, bila na UZV jutros oko 8:30 - kaže dr. folikul je puknop noćas ili rano ujutro.
    Ja sam ih pitala prije cca 5 dana. Računa se kao postupak samo kad smo na gonalima/menopurima preko HZZO-a!!!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej curke da li je koja od vas upućena kako je našim mužekima u onoj prostoriji?
    Naime mm je uvijek od doma nosio "uzorak" a sada ga pokušavam nagovoriti da
    to jelte obavi tamo pa me čisto zanimaju dojmovi
    On je sav zabrinut da je to sve nehigijenski itd...
    Zašto da obavlja u bolnici,ako mu jezgodnije doma!!! Nema razloga, ako ste u cca 2 sata u Vinogradskoj.
    MM su čak i rekli da napravi sve doma i da ne inzistra na obavljanju u bolnici (to je njemu bila uvik praksa).

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ni ja ne znam kako je u sobici, ja donesem od doma Mislim da nikome ne može biti gušt u sobici, pa stvarno, zašto inzistirati A što se tiče higijene, vjerujem da je ok - jer oni tamo imaju onu tetu koja sve čisti, i ženski wc je jako uredan, pa vjerujem i ta sobica.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mm je uvijek sve obavljao u bolnicama... osim za bakteriolosku analizu, to smo uvijek nosili da nemoramo cekati. nekako mi se cini da je bolje kad je uzorak "svjezi" , ali opet s druge strane nema to ni pretjerano veze...

ps. ja se bas spremam da vidimo jesu moji folikulici narasli... i jucer me valjda prvi put zapeckalo kad sam se bockala... a sad jednio ne znam koji cu grudnjak obuci jer kak su me pocele boljeti u pon nisu prestale...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mm je to uvijek obavljao gore jer nismo iz Zg-a a do tamo nam u gužvi treba i sat i pol pa nismo htjeli riskirati. i nikad se nije bunio, sve je čisto i uredno kao i cijeli odjel

jeste vidjele jutros na Dobro jutro Hrvatska- bio je dr. K i naš dragi biolog kojem se moramo zahvaliti jer je svesrdno zagovarao vraćanje starog zakona i mogućnost izbora. Bravo Dejane

Ja danas odoh po svoje 3 mrvice Javim se poslije

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Baš mi je žao što nisam gledala. Ali 3 put hura za našeg biologa!!!

Gabi, sretno!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gabi i zeena sretno danas i javite odmah kako je prošlo!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Moram priznati da mi se biolog malo prestao sviđati na zadnjem prirodnjaku kad mi je došao reći da nema j.s. i to smijući se ali ajde dajem mu zbog emisije još jednu šansu pa mi je sada opet drag

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

<LI class=left>Gabi25 i zeena, sretno !!!

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moram prijaviti da mi je nocas poceo smeckasti icjedak (ispricavam se na opisu) kao pred mengu. Tako da mislim da necemo morati ni betu vaditi u subotu.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bravo HRT!!! Bravo Dejane!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajoj Nina1 draga ...bitno je da nada ne umire...Bravo za Dejana : ja kada sam bila na zadnjem AIH ubio mi je svu tremu kao i dr T tako da drugo se i nisam nadala....
    Mislim da imamo ( ja sam i dalje Vas i gore na 5 katu ) najbolje dr i sestre, kada cujem sa drugih strana ljubaznost i usluga kao da smo mi privatno ...Kada ide Gabi???
    Ima tko samnom iduci tj gore? Ja mislim da sam u srijedu jos netko????

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi je danas na transferu, čekamo da se javi i vibramo!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo me doma... Vratili su mi dvije 8-stanične i jednu 4-staničnu mrvicu, kaže biolog odlični embriji. Javim se još navečer, tipkam s bratovog kompa

Hvala svima i pusa

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gabi

Sada se odmaraj i čuvaj bebice

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nego, ovako danas na uzv-u sam si dobro promotrila svoje izvjesce od doktora. nije ih bilo 9 vec 8, a danas ih je 7. i to na desnom su 3,4 perspektivna (jedan od 15 mm i 3 od 13 mm) i jedan mali od 11 mm, a na lijevom su dva mala (10, 11 mm) a endometrij mi je 8,9 sto je ok.
    eto tako da sve skupa i nije nekaj s obzirom kolko cu primiti injekcija...

a imala sam ja neki losi filing u pon pa sam i zato bila malo ali danas mi je sve tak svejedno, samo da budu 2, 3 postene js i ja sretna...
    a da, i punkcija ce mi biti ili pon ili uto, a sutra sam opet gore na uzv-u...

eto moje izvjesce... ocito meni menopuri ne pasu za stimulaciju... tako da ne znam ako sad e uspijemo kad cu se opet odluciti na stimulirani s obzirom na sve...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zeena sve sam ti već rekla

aurora i ninochka za uspješne i bezbolne punkcije sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

eh da, zaboravila sam napisati- ovaj put sam dobila nešto drugačiju terapiju- 3x1 utrogestan oralno, andol 100 1x1, normabel po potrebi i novost- crinone vaginalni gel zbog kojeg sam na noge digla pola ljekarni u Zg-u. Na kraju sam ga uspjela naći, kupila mi ga frendica, ne ide na recept a košta ni manje ni više nego 575 KN!!! Skoro sam pala u nesvijest. Eto, ako vam doktor to prepiše ima ga u ljekarni Kuharić u Grahorovoj

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo javljam kako izgleda dogovor za psiholosko i pravno savjetovanje. Dr. vam da broj na koji zovete, prvo se dogovorite za psiholosko jer je pravnica "slobodna" i ona se prilagodi tom terminu da se ne dolazi dva puta.Kkazu da traje po cca 15-20 minuta, za psiholosko treba uputnica tj.dvije uputnice i za muz i zenu, a za pravnicu kopija vjencanog lista (moze i stari, najstariji) ili potvrda ako se radi o izvanbracnoj zajednici. Ne placa se nista. Eto, tako mi rekose preko telefona, javit cu kako je bilo na razgovorima. Pisem ovo jer ima puno stranica, pa ne znam je li netko već prijavio..a i od viska glava ne boli

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    eh da, zaboravila sam napisati- ovaj put sam dobila nešto drugačiju terapiju- 3x1 utrogestan oralno, andol 100 1x1, normabel po potrebi i novost- crinone vaginalni gel zbog kojeg sam na noge digla pola ljekarni u Zg-u. Na kraju sam ga uspjela naći, kupila mi ga frendica, ne ide na recept a košta ni manje ni više nego 575 KN!!! Skoro sam pala u nesvijest. Eto, ako vam doktor to prepiše ima ga u ljekarni Kuharić u Grahorovoj
    Ajme meni...pa od kud sada taj gel, za koji je to bog?
    Nadam se da je to novitet zbog kojeg čemo ostati trudne

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje ...stalno sam s vama ali ne stignem baš pisati...na poslu ludilo....meni danas 4 dc od jučer sam na klomifenima i slijedeću srijedu na prvoj folikolumetriji idem po treću sreću u vinog. odnosno treći aih ...
    ..za taj gel sam čula i msilim da je on isto što i utrogestani odnosno progesteron ali puno učinkovitiji...ma Gabi 25 ja uopće ne sumljam da će ti ovo biti dobitni ...minimalno dvije mrve će se primiti ....vidjet češ ..baš imam dobar felling .....pusa curke svima i sretno sa svime što vas čeka ...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je ovo kao i Utrogestani, čemu onda još i ovaj gel? Nije mi jasno zašto toliko progesterona?
    A druga stvar..pa ljudi moji..stvarno je preskupo..a muko moja..mislim stvarno....

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aurora, Ninochka sretno danas na punkciji... ~~~~~~~~
    gabi, ajde super sto si nasla... ali slazem se sa mmaslacak, stvarno je pomalo nepotrebno a bome i preskupo.

a jel stavrno moguce da moji folikuli prate moju prirodnu o? a tako mi se ne da danas ici gore... taaako sam si umorna...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taj gel je isto progesteron, ne znam koja je razlika između njega i utrića. A da je preskup, definitivno je... nadam se da će biti i učinkovit. Nisu sve cure juče dobile takvu terapiju pa nemam pojma o čemu to ovisi

aurora, ninochka, zeena, sretno danas

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo mene s punkcije. Dobili smo 2 j.s. (od 4 folikula), ja zadovoljna, samo još moram dočekati sutra 10 ujutro kad zovem da vidim jesu li uopće bile zrele (a nadam se stvarno da jesu, pa danas mi je bio 15.dc) i jesu li se oplodile. I odmah je Dejan rekao da ako će biti šta od njih, transfer je u ponedjeljak.
    Dobila sam već sada terapiju 3x1 utrić oralno i 1x1 aspirin 100.
    Inače, bile smo u sobici skupa Ninochka, Anaea40 i ja. Javit će se one. Ninocha ima 9 j.s. a Anaeai nažalost nisu uspjeli uloviti 1 u prirodnjaku.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo i mene!!9 j.s. i ja jako zadovolja
    Ova anestezija je mrak, ne znam kako bi bez nje sve to preživjela jer me sada sve boli

Aurora ga zove sutra u 10 a ja u 10.05 i nadam se da će biti sve ok

Što se tiće terapije ja sam isto danas dobila kao Aurora Utrogestan 3X1 i Andol 100.

Veselim se tulumu u ponedjeljak...biti će nas dosta

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aurora, ninochka
    baš mi je drago da je sve dobro prošlo, aurora 2 js u klomifenskom za mene bi bile veeeliki uspjeh... ninochka jesam ti rekla za punkciju?? anestezija rules

i evo još malo za sutra da se lijepo oplode ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto i mene... moji frajeri od jucer do danas fino porasli (17/16/16/15 mm), tako da je meni punkcija u pon, a stoperica u subotu. i naravno da ste me nagovorile pa sam i ja trazila anesteziju. tako da ako mi bude zlo 3 dana poslije vi ste krive. eto tako da znate!

i bas mi je drago za lijepi brojecek js.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, neće ti ništa bit od anestezije. Evo, ja sam se prošetala do Britanca gdje mi stoji bus, sat i 15 minuta nakon što sam se probudila. To ti je anestezija od 15 minuta, onesvijesti te i kad se probudiš ti je kao da se budiš iz sna, nema nikakvih mućnina - samo ne smiješ ništa ni jesti ni piti 8 sati prije, dakle od ponoći.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AuroraBlu i ninochka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js da budu zrele i s pola kromosoma vaših mužeka .
    AuroraBlu, to je istina da se sada menopuri/gonali ne naručuju preko soc. ginekologa nego se dobiju od bolnice? Da li je to izašao neki novi pravilnik HZZO-a ili?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vao pa ovdje je vecina SUUUUPER VIJESTI Gabi SUPERRRRRR, Zeena vao koji broj 4 komada ~~~~~~ za pon, Aurora super si reagiraka na klomice.... Drzite se moga nije nikada gotovo ja sam 1 mjesec nakon klomifena i vise ostala trudna unazad 5 godina nisam imala F od prirodnog folikula zato kada se najmanje nadate ( i meni je ta izrekal isla na zivce pa sada moram sutiti
    narnija draga
    Ja ipaka nisam ovaj tj na ulz nego iduci 17.02 ajoj...mislim da cu do tada kod svoje ginicke....
    VIBRA SVIMA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

e da za ovaj gel cula sam za njega daju ga na dosta mj privano gdje se radi IVF i da je jako dobar..gabi nadam se da ti vise nece trebati

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nina i ja se nadam, koliko sam ga platila ima da djeluje
    Aurora, ninochka, nestrpljivo čekamo...
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 06.02.2010. at 09:44

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo mojih vjesti...3 uspješno oplođene i vračaju se u ponedjeljak mamici

Jedino što me malo bacilo u bed je to što su ostale bile koma i nije bilo ništa zazamrznuti i to me malo uplašilo
    Kako je moguće da od 9 stanica 6 ništa ne valja

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ciao curke!! Tu sam svama vaki dan i poorno pratim...
    svima puno ~~~~~~~~~~~za sve....

zahuktalo se u NMK

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka pa ni meni 6 stanica nije valjalo, samo sam ih ja imala 14 pa su mi 5 zamrznuli
    to je ono što je aurora rekla- nije da one nisu zrele nego nisu DOVOLJNO zrele za zamrzavanja
    imaš svoje 3 oplođene i sad samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dijeljenje

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ninochka, to sa zamrzavanjem je tricky...
    da nema M.zakona, možda bi većia tih stanisa dala prekrasne embrije...to nitko ne može znati..
    ~~~~~~~~~~za tri mrvice

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

slažem se sa zedrom, možda bi baš te stanice bile bingo iako na prvi pogled ne izgledaju zrelo
    sve nam je to napravio ovaj naš glupi zakon

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Ninochka, to sa zamrzavanjem je tricky...
    da nema M.zakona, možda bi većia tih stanisa dala prekrasne embrije...to nitko ne može znati..
    ~~~~~~~~~~za tri mrvice
    joj nadam se da si u pravu...malo me to zabrinulo ne zbog toga kaj sam želila da se zamrznu nego čisto radi statistike koliko ih je loših...kaže da su zrnate bile

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

http://www.roditelji.hr/zelim-bebu/ICSI.html
    zanimljiv tekst na temu kvalitet jajnih stanica..
    znastvenici iz Bonna, kažu da od 10 j.stanica, dvije su idealne...i to je priroda tako uredila..

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

super članaka

samo nek ove moje tri mrvice opstanu i sve će biti ok neću se više zabrinjavati

Aurora di si? Čekamo još tvoju vijest

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me, imamo 1 zametak. 1 stanica nije bila zrela, ali ova druga je odlična i lijepo se oplodila. U ponedjeljak u 10 dolazim po nju. Ninochka, vidimo se!
    Neću uopće čitati onaj članak, jer po njemu... ako su od 10 stanica 2 dobre, znači od 5 je 1 dobra - a ja sam prošli put imala 5 i ništa se nije dogodilo. S druge strane, ako sam sada imala samo 2 stanice, znači da nema šanse da je ova 1 koja se oplodila, dobitna! A opet... ipak postoji mogućnost da je. Statistika je jedno, a život je drugo...
    Sad se psihički spremam na nepredviđeni trošak od 570 kn za taj gel koji je Gabi dobila...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Aurora

Vidimo se u pon u 10!!Baš mi je drago!!

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ninochka i Aurora bravo. Držim palčeve.

Pravila pisanja postova