Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, neće ti ništa bit od anestezije. Evo, ja sam se prošetala do Britanca gdje mi stoji bus, sat i 15 minuta nakon što sam se probudila. To ti je anestezija od 15 minuta, onesvijesti te i kad se probudiš ti je kao da se budiš iz sna, nema nikakvih mućnina - samo ne smiješ ništa ni jesti ni piti 8 sati prije, dakle od ponoći.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vao pa ovdje je vecina SUUUUPER VIJESTI Gabi SUPERRRRRR, Zeena vao koji broj 4 komada ~~~~~~ za pon, Aurora super si reagiraka na klomice.... Drzite se moga nije nikada gotovo ja sam 1 mjesec nakon klomifena i vise ostala trudna unazad 5 godina nisam imala F od prirodnog folikula zato kada se najmanje nadate ( i meni je ta izrekal isla na zivce pa sada moram sutiti
    narnija draga
    Ja ipaka nisam ovaj tj na ulz nego iduci 17.02 ajoj...mislim da cu do tada kod svoje ginicke....
    VIBRA SVIMA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

e da za ovaj gel cula sam za njega daju ga na dosta mj privano gdje se radi IVF i da je jako dobar..gabi nadam se da ti vise nece trebati

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nina i ja se nadam, koliko sam ga platila ima da djeluje
    Aurora, ninochka, nestrpljivo čekamo...
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 06.02.2010. at 10:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove