Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!!Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?
Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...![]()
Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!!Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?
Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...![]()
Evo me
Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjetiJednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam
halooo curke pa 9,5 je pozitivna beta koja se moze nakraju jako lijepo poduplati, ČEMU OVAKVO RAZMISLANJE dok se ne dokaze suprotno ja smatram Gabi trudnoma vi kako hocete. samo da Vas podsjetim da je moja prva bila 10 i nije bila biokemijska...Sad sam ljuta na ovako negativna razmišljanja.grrrrr