Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!! Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?

Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!! Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?

Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...
    Meni je isto ova beta malo sumnjiva, šta nije da može i 5 biti ok i narasti??

zeena ma mislimo i mi na tebe

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo me
    Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
    U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjeti Jednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me
    Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
    U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjeti Jednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam

halooo curke pa 9,5 je pozitivna beta koja se moze nakraju jako lijepo poduplati, ČEMU OVAKVO RAZMISLANJE dok se ne dokaze suprotno ja smatram Gabi trudnoma vi kako hocete. samo da Vas podsjetim da je moja prva bila 10 i nije bila biokemijska...Sad sam ljuta na ovako negativna razmišljanja.grrrrr

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me
    Gabi
    ne gubi nadu, nije još sve izgubljeno ....
    vadi ti samo betu u petak ...
    ne mora značiti da je biokemijska
    još će na kraju sve ispasti ok ....
    ajde drži se a mi svi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~~ do petka za betu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •