Pa da ,točno NinaB je počela od tako male bete! Zato Gabi samo misli pozitivno da nahraniš tog mališana novom snagom!
Pa da ,točno NinaB je počela od tako male bete! Zato Gabi samo misli pozitivno da nahraniš tog mališana novom snagom!
Tako sam i ja razmisljala Gabi sa takvom betom i dovelo me do cega me je dovelo do spontanog...
samo nesmijes tako razmisljati pa pogledaj link http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=507
zato te molim glava gore
Gabi, evo i cure su ti rekle! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skok u petak!!! (nemoj u četv.vadit, odi rađe u petak). Stvarno je moguće da je sve tek na početku.
A ako dođe do plana B: odmori se i zaboravi na sve 4 mjeseca i u 6.mj.taman pred ljeto si opet u postupku, puna elana!
'Ej curke di se u Vinogradskoj vadi beta i koliko se dugo čeka?
Vadi se u endokrinološkom lab.koji je u zgradi nasuprot naše. Nalaz je gotov isti dan oko 13h
A joj nemam pojma....12 dpt je u subotu pa sada razmišljam čak da nazovem sunce i pitam ih da li mogu u subotu doći?
ja mislim da vinogradska isto ima dobar lab. a možeš na uputnicu pa niošta ne platiš. a i ideš preko reda jer se bhcg uvijek radi preko reda![]()
Eto ja zvala Sunce i rade subotu do 10 i mene bi koštalo nekih 83 kn jer mi firma ima neki deal s njima pa mislim da ću to tako izvesti.
Napisala sam 7.post odozdo: u zgradi preko puta, isti dan gotovo
Gabi, mislim da je i rikikiki imala tako malu betu, a prije par dana je rodila kćer!!
potraži njene postove...valjda nisam pobrkala..
Sretno!!![]()
Gabi25 baš dobro da su te cure malo ohrabrile, slažem se s njima, 9,5 nije 0......evo pusim te i skupi sad snage i živaca i napadni tu betu u petak....
Da odem ja to u petak ponoviti?? Bolje nego u četvrtak...
Ma ne želim da mislite da sam sad pala u ne znam kakav očaj ali ja stvarno ne vjerujem da može nešto biti od toga...
I Aurora ja ne moram ponovo čekati stimulirani, imam ja svojih 5 smrzlića kod Dejana
I imam Maribor u 12. mjesecu
Pa ja mislim da odeš u čet zbog eventualnog duplanja...mislim čemu čekati petak, ako je trudnoća bude se poduplalo do četvrtka ( kak ti je sestra rekla tak napravi)
šniki sestra mi je rekla da odem u četvrtak ili petak, kako mi bolje paše. A ne znam, vidjet ću još...
Sorry, zaboravilaI Aurora ja ne moram ponovo čekati stimulirani, imam ja svojih 5 smrzlića kod Dejana![]()
Ninochka, ma neću ni vadit betu jer mi se ne da trčat prije posla... napravit ću test u petak ujutro. Ako je preko 25 vidjet će se i na njemu.
PS: a i za živce mi je lakše čekat 5 minuta rezultat pi-pi testa nego par sati iz laboratorija![]()
Joj cure sad ću vam reći- nemojte raditi testove- ja sam ga radila u nedjelju ujutro i bio je pozitivan ali sa jako jako slabom crticom koja se pojavila tek nakon 15 min. Naravno da me to diglo, mislila sam da je beta još mala pa je zato tako slaba. Ponadala sam se naravno, ko ne bi. Bolje mi je da sam čekala betu pa se ne bi ni lažno ponadala...
ma zato sam se ja odlučila ipak za sunce...neda mi se ići u grad do ginića po uputnicu i čekati par sati,
a u suncu me dođe koda sam kupila test i kaže žena da je za sat vremena gotov nalaz....taman da popijem kavicu
Gabi25, polako!!! I moja frendica nije vjerovala da je trudna u tvojoj situaciji i pogriješila je. Za 2 miseca ću biti kuma njenom malom anđelu.
Cure, vibriram za pozitivne bete!!! Bilo bi vrijeme da i na ovom forumu malo slavimo....
Pitanje: Pijem Klomifene već 4 dana i jako sam živčana, jako! Kakve su bile vaše reakcije na te tablete?
curke hvala sto ste sljedile moj porukicu ohrabrenja i slozile se samnom....za Gabi zato draga glava gore i pozitiva inace.....ja bi na tvome mjestu u cetvrtak u isto vrijeme da se vidi točno duplanje vibram da bude preko 100
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
NI ja nisam za testove rade beta.......
Hvala vam cure na podršci, sad mi se stvarno stvorila neka nada ali opet...
Nikolinica znam da je tvoja situacija bila slična ali isto tako znaš kako je završila- baš zato mi je gotovo nemoguća misija da ovo ispadne pozitivno
arkice ja nisam imala nikakvih nuspojava od klomifena. Sretno!!!
Cure, mm i ja potencijalni smo kandidati za mpo. Čekamo moju laparoskopiju ( jajovodi) koja će nas dalje usmijeriti. Spermiogram mm nije najbolji ( oligospermia 6mil/ml ) pa pretpostavljamo da i u slučaju dobre prohodnosti mojih jajovoda nemamo baš neke šanse za prirodno začeće ( iako smo imali jednu prirodnu trudnoću,spontani u šestom tjednu). Mene zanima koliko se čeka na postupak u Vinogradskoj? Sve potrebne pretrage već su obavljene ( hormoni, brisevi,urolog). Vidim da spominjete pravnika i psihologa. Što ide prvo?
Sve možeš obaviti u jednom danu. Najprije se dogovori kod psihijatrice, pa onda za isti taj datum kod pravnice (izlazi parovima u susret da ne moraju dva puta dolaziti). Mi smo to obavili prije dva tjedna - čista formalnost.
Posljednje uređivanje od Kate 27 : 16.02.2010. at 16:04
Slažem se s Kate....sestra u Vinogradskoj ti je sigurno dala brojeve telefona psihijatra i pravnika. Prvo nazovi psihijatricu da ti dogovori termin i onda tek pravnicu koja je fleksibilna i prilagodit će se tebi i naručit će vas taj dan kad idete i kod psihijatra da obavite sve u jednom danu. Tebi uputnicu za psihijatra daje tvoj ginekolog, a MM njegov doktor opće prakse. Za pravnicu treba kopija vjenčanog lista i osobnih iskaznica. Kad smo nazvali naručili nas za tjedan dana...sretno.
Cure meni je danas 8 dpt a počelo me boliti kao da ću dobiti m![]()
Eto sad kad sam na netu pročitala sve o biokemijskim trudnoćama mirna sam i spremna ići dalje kad doktor to kaže. I ne samosažalijevam se nego sam vražje realna
I naravno, navratila sam da malo zavibriram za Zeenu, Auroru i ninochku, naše 3 nove trudnice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jadro,tek sad vidla poruku i šta si sve obavila,ali ja nemam problema sa hormonima-ja to sve imam-obavila i sve mi vrijedi,ali nikako mi nije jasno kako ste tako brzo obavile psihijatra!!??
Ništa ne mogu započeti jer me psihijatar naručio tek 11.3.-kak je to brzo!!!Jel ja to mogu negdje drugdje obaviti a da mi priznaju papir od nekog drugog?
Jel da,da me glupost muči,ali nije mi jasno...
Vibram za sve curke
I čekam petak da se Gabi tu dođe pohvalitiBejbe, samo hrabro, mi smo tu za tebe
Gabi, i ja vi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bbbbram da se ta beta ipak trgne i shvati smisao života!
Ninochka, i mene je jutros, prvo čega sam bila svjesna kad sam otvorila oči, tako probolo, kao nožem, a to mi je nagovještaj da će m.sigurno sutra, preksutra... a jučer sam bila sva naduta, morala sam otkopčati gumb na hlačama...![]()
Draga shvačam te ja sam bila užasna od klomifena bila sam prije za psihijatriju a ne za MPO ali ovisi ali iskreno mi je drago sto nisam jedina tako reagirala ja sam bila sva u suzama i živčanoća od klomifena...
Draga Gabi da znas kako je moja situacija zavrsila samo zato samo sam sama odustala i prestala sa utericima..nemoj gubiti nadu ja vibram za SVE CURE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora, i ja sam prije 5 godina imala hlače otkopčane, tj.vezane gumicom, istina, nakon stimulacije, ali....vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
mia74, i mene kad su naručili na ta savjetovanja bilo je za nekih cca mjesec dana, tj. ja to idem obaviti sljedeći tjedan
vjeruj mi, sad ti to izgleda daleko, ali brzo će proći. Ja moram obaviti sve, jer moji nalzi su stari i po nekoliko godina
Ninochka, (ovo govorim i sebi) znaš da postoje 4 kombinacije, odnosno sve je moguće: 1.bez simptoma, a trudnoća; 2. bez simptoma i bez trudnoće; 3. sa svim simptomima, bez trudnoće; 4. sa svim simptomima i trudnoća. Nema puno smisla dumati o tome koja od ovih kombinacija se događa upravo nama...
Ja kao da ću svaki čas dobit... (još uvijek sve čisto, sad provjerila), i kao da sam u nekom balonu... jedva doživljavam svijet oko sebe.
Gabi, kako se ti držiš? Kad ideš na provjeru? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma je sve ja to znam...jedva čekam petak da znam u kojoj smo kombinaciji od te 4![]()
Aurora dobro sam ja, zapravo začuđujuće dobro... Sutra idem ponoviti betu pa ćemo vidjeti. Iako ja u sebi već sve znam i već se pripremam za dalje
Ja vibram da ste u onoj kombinaciji gdje je trudnoća krajnji ishod~~~~~~~~~~~~~~
Sada jedno pomalo čudno pitanje
Razmišljala sam o tome kako dr.mogu znati tj.pretpostaviti trudnoću palpacijom na pregledu, da li to onda i mi kad si stavljamo utriće možda možemo skužiti nekakvu razliku? jel netkom to palo na pamet ili samo ja imam takve blesAve primisli![]()
Thanx jadro na info...za psiho savjet.Zvala sam i obiteljski centar-tamo mi rekli da moramo dolaziti 5 puta,svaki tjedan...još gore..Ma proći će i tih "par "dana..hvala Bogu,2.mj. ima 28 dana...
Ninochka, a otkud ti to da se trudnoća može ustanoviti palpacijom?![]()
Pa eto nebi vjerovala ali mojoj kolegici je tako doktorica ustanovila trudnoćui meni je čudno ali kaj ja znam možda tu ima neke promjene pa ono...heheh