-
joj evo i mene. moj toncek ima fazu glavom u zid ili pod ne samo ako je ljut vec i iz zabave pa se smije, pa onda krene nekada se lupati pšo glavi ili se cupati za kosu a kada je jako ljut stisne rukice i drekne tako jako da ja odskocim i zacrveni se ko rak pa tako dreci dok ne pocne kasljati. ja pokusavam u tim situacijama primiti njega ili za rukice pa pokazati-dragi toncek i draga mama ili ga poljubiti, pa nekada stane, nekada se otrgne i zbrise ali eto ga opet u situaciji da to radi. a u parku kada oce bas tamo gdje veci jure i vrte se ili ljuljaju p abi ga mogli tresnuti a ja ga primim za ruku-trganje ruke,spustanje na pod , deranje.....ja propadam u zemlju drage moje i sto napraviti??? :? on ima15 mjeseci-ici kod psihologa :? a jos sam sama s njim-tata otisao kada toncek nije imao 5 mjeseci drugoj teti i njenoj maloj, pa sada ti znaj sto su mu mozda nedostatak roditelja drugog ili traume ili ja nesposobna jer sam sama i prva mi je beba ili ........ne znam sto i kako drage moje :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma