Postoje li kakve sportske aktivnosti za dijete od skoro tri godine? Koja je dobna granica za bebe ribe i plivanje?
Čitala sam negdje da postoji neka sportska akademija za klince, zna li netko nešto o tome?
Postoje li kakve sportske aktivnosti za dijete od skoro tri godine? Koja je dobna granica za bebe ribe i plivanje?
Čitala sam negdje da postoji neka sportska akademija za klince, zna li netko nešto o tome?
bebe ribe mogu od 4 mjeseca starosti..mi krenuli sa 5 i išli 6 mjeseci...
i mene zanima kad mogu počet sa ikakvim aktivnostima....jel postoje kakvi programi (znam da u nekim vrtićima imaju nešto za djecu od 3 god, ritmiku ak sam dobro zapamtila)..
Ne znam kak je u zgb al kod nas u vg je skoro sve od 4god,mi jedva dočekali.Znam da je folklor od 3,a ritmiku u vrtiću su nam ponudili tek ove godine kad je naša grupa napunila 4god.
s 3 mogu na gimnastiku, mi idemo.(u ZGB)
mi se lagano spremamo krenuti na sportski program na svetom duhu :D
već vidim da ja neću ziher bit u teretani ali sva sreća da ima birc u sklopu pa mogu bit na cugi
Ajde daj malo više info...Možda ima kakva web stranica?Originally Posted by Romina
super mi je kaj dobiju na kraju treninga voće kao nagradu...možda i mame dobiju nekaj![]()
idemo na DIF, stvarno je super, Marin ide na gimbu s najvećim osmjehom na svijetu.
Ja sam se ušokirala na pokaznom satu, nakon 3mj gimnastike... kad ih je trener podigao na ruče i onda da kao dignu noge iznad glave(uz njegovu pomoć), a njima to ništa-luda zabava![]()
misliš KIF?![]()
nego, ima li šta za djecu od 2 godine, osim beba riba? totalna mi tlaka ići na bazen po ovoj hladnoći.
pardon, da, kineziološki fakultet.Ispričavam se![]()
ne znam za išta za mladje, ja tražila onda, nismo našli.
Danas sam dobila novu obavijest :D
DAN OTVORENIH VRATA
Pozivamo vas u subotu, 24. 01. 2009. u 16 sati na dan otvorenih vrata sportskog programa za djecu u AEROfitness clubu by FILA. Dovedite svoje djete, pogledajte način rada s djecom, neka Vaše djete isproba program, poigra se i druži s drugom djecom. Program traje sat vremena. Ponesite djetetu čiste tenisice, majicu kratkih rukava i trenirku. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoj dolazak najavite na info@aerofitness.hr')">info@aerofitness.hr najkasnije do petka u 18 sati. Očekujemo Vas!
Link je na http://www.aerofitness.hr/pravne.php
mi cemo isto najvjerojatnije gurnuti svoj nos tamo, da vidimo da li BC ima dvije lijeve ili su mu obje noge OK![]()
mi moramo prvo kupiti tenisice![]()
nekak mi je bed da uleti sa cipelama u trapericama :/ a baš me zanima kak će mu se sviđati......vi isto nemate tenisice?
mi bili ali pred vratima, jer BC nije htio uci. ono sto sam ja vidjela izgledalo je simpa, ali izgleda nedovoljno da frajer udje![]()
Thalia s foruma je pisala kako joj je jedan trener karatea ponudio da dovodi svog klinca koji je u to doba imao oko 2,4 godine. Onda valjda može i trogodišnjakinja.Originally Posted by Hady
Ne mora biti čak sport, možda nešto drugo. L ima 2god i 10 mjeseci, barem nešto da ubijemo popodneva, a istovremeno da bude i ugodno i korisno....
Please, zovem se Očajna.
Evo, krenuli smo u EducArenu, prvi stupanj, Mala sportska akademija....uživa. Nije gimnastika u punom smislu riječi, ali skaču imaju poligone, one vrtuljke za hrčke i sva neka čuda.....Kad se pređe u drugi stupanj, uključen je i bazen....