Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: slušanje mp3 playera u trudnoći

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno slušanje mp3 playera u trudnoći

Često zaspem s mp3 playerom i do jutra imam slušalicu u uhu,nije jako pojačano.Zanima me koliko beba čuje i može li joj smetati

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam znala stavit slušalice na trbuh i puštat im muziku, bilo mi je fora gledat reakciju. Na neke stvari su skakali ko ludi. Vjerujem da im ne smeta, i da može samo pozitivno utjecat na razvoj bebe. Bio je negdje lijepi tekst o tome, ali sad ga ne mogu pronači.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Čitala sam i ja taj članak,stvar je u tome da uglavnom slušam radio i ne znam da li beba može čuti ono što ja čujem kroz slušalice i da li joj to smeta?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je tebi ugodna glazba, vjerujem da je i djetetu.

Mene je slušanje glazbe (baš ovako kao i ti) opuštalo, a što može biti bolje za dijete nego mama koja se opušta, odmara i uživa.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Gigili prvotno napisa Vidi poruku
    Često zaspem s mp3 playerom i do jutra imam slušalicu u uhu,nije jako pojačano.Zanima me koliko beba čuje i može li joj smetati
    ako ti pozove muriju onda ćeš znati da si pretjeralaili barem poštuj kućni red pa se nemaš zašto sekirati
    ma šalim se malo. mislim da se nemaš zbog čega zabrinjavati. no zbog tebe mislim da to što radiš nije dobro. ni upaljeno svjetlo, a ni buka nisu dobri tijekom noćnog sna i bilo bi dobro dozvoliti tijelu da se odmori.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Gigili prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da beba taj zvuk ne može čuti. Jedino da staviš slušalice na trbuh pa tako zaspeš
    No, kao što dorotea24 kaže, za tebe je (a onda i za bebu) najbolje da se naspavaš u miru i tišini.
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 22.05.2010. at 00:44

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mislim da to bebi ne može smetati. ne znam samo kako tebe ne zaboli uho od slušalice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •