Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Jos uvijek boli nakon 3 mj porodjaja

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Jos uvijek boli nakon 3 mj porodjaja

Drage moje,

Proslo je 3 mj od rodjenja moje djevojcice, a meni su intimni odnosi jos jako jako bolni. Najvise u pocetku.
    Imala sam nekoliko konaca, popucala i nakon 6 sedmica sve je izgledalo ok i doktorica je rekla da je sve u redu.
    Od tada pocinje moja muka. Mislila sam proci se vremenom, ali ne prolazi. Ja ne mogu se vise ni opustiti zbog ove boli a niti ni uzivati. Boli kao prvi put. Je li iko imao ovo iskustvo?

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

imam ja...
    ja sam doslovno umirala od bolova da bi na kraju skroz eskivirala bilo kakvu pomisao na sam čin
    kad sam otišla kod ginekologice 7mj na nakon poroda (a bila sam i poslije poroda) rekla mij e da su mi se na šavu stvorili polipi koji su na dosta nezgodnom mjestu a i imala sam bakteriju ureaplasmu urealitycum
    trebala sam riješiti bakteriju da bi mogla na spaljivanje polipa a to se odužilo na skoro godinu i pol
    kad sam riješila bakteriju nestala je i bol
    nisam još spalila polipe a ginekolog mi je rekao da je čak i bakterija mogla uzrokovati bol.. kako ne znam
    ali eto.. samo dajem za primjer
    odi ginekologu, napravi briseve.. ko zna..
    sretno

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znam da nije neka utjeha ali eto, mene je boljelo 10 mjeseci.
    Sad je bolje

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

već je bilo nešto takvo na forumu, netko je napisao da je za cijelo vrijeme dojenja preporučljivo koristiti lubrikante. Jer da se ne proizvode prirodnim putem kao inače. Znate što mislim. Valjda trik majke prirode da ženama na neko vrijeme omrzne seks da ne zatrudne baš odmah? Kod mene je to trajalo isto dosta dugo, ne da je baš jako boljelo, ali sam imala osjećaj da su me malo više zašili ili nešto takvo. Svaki put bol, nelagoda, pa dosta vremena i lagana krvarenja, kasnije iscijedak, a ginekologica me uvjerava da je sve u redu. Baš mi je bilo čudno. Trajalo je preko godinu dana, mislim čak do prve menge 14 mj nakon poroda.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja ne dojim tako da je ta mogucnost iskljucena. Zvala sam danas doktoricu i rekla mi je da to nije normalno i da dodjem na pregled u petak. Vidjecemo sta ce biti. Jednostavno sam imala osjecaj da nesto nije u redu. Ne znam je li me puno zasila ili sta je, ali je najgore u pocetku. Bas me boli kao prvi put nekad. Nadati se da ce se stvari vratiti na staro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •