-
Znam da bi trebalo malo više pripaziti na ishranu sada u trudnoći.
Ali ja imam problem da sam često gladna tj. jedem svaka 2-3 sata i to što mi dođe pod ruku.
Ručkove normalno sve što i prije, fala bogu jedem sve i sve mi paše (kiselo zelje mi je mljac).
Kavicu pijem samo jutarnju i to neskafe jer me jako muči zatvor pa ipak ta kavica malo pripomogne i tome i mom niskom tlaku (glava me zaboli ako ne popijem kavicu).
Alkohol ne konzumiram od trenutka kako sam saznala da sam trudna (mislim nisam ni prije redovno ga konzumirala ali ono na feštama i nude stalno ljudi malo crvenog vina kao zdravo je i pivo ali ja se ne dam).
Inače imam problem da premalo pijem tekućine i to većinom vodu, mlijeko, jogurt, ali što mi sad paše coca-cola koju inače ne volim to je stvarno čudo.
Kako su bili ovi blagdani nisam se suzdržavala niti od kolača.
Pijem redovno folnu+b12 od KAL-a.
Voće pojedem barem jednu naranču svaki dan a trudim se i jabuku ali nekako od toga budem još više gladna.
Grickam bademe koji mi uvijek smire žgaravicu ili kad mi nešto sjedne teško na želudac.
Eto nisam neka frikuša baš za hranu ali što me peru želje i to nakon što odgledam Večeru za 5 ili druge emisije o kuhanju odmah mi se jede i to baš nešto što sam vidjela.
Neki dan sam u laganoj šetnjici sa MM i psom svratila u dućan i kupila sladoled (vani je bilo -6 i trgovkinja me je blijedo pogledala) ali što mogu kad me peru želje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma