Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: gdje dojite

Datum pristupanja
    May 2008

Početno gdje dojite

pozdrav moram vam napisat kak sam neki dan ostala sokirana. isla sam u crkvu i dosla je jedna mlada mama s bebom koja nema vise od 2 mj. sjela je izmedju 2 srednjih godina gospodja koje su cim su vidle bebu ko da su vraga vidle :/ . bebac je poceo plakati i mama mu je ponudila ciku e tu pocinju problemi gospodje su jij pocele nesto pricati al ona se nije obzirala. da bi na to dosao nas zupnik i zamolio ju da ode slusati misu u sakristiju jer se ljudi bune da izvadja golotinju na svetom mjestu. :? neide mi u glavu mada ja nazalost ne dojim da nesmijes nigdje ici ako dojis pogotovo u crkvu. neznam jeli mama otisla doma ili je otisla u sakristiju ali te gospodje su neke uvaZENE tak se drze. ja podupirem svaku koja doji i sto se mene tice neka u tramvaju,busu,ducanu doje i ja bi isto da mogu

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da, ta "uvažena gospoda" sa župnikom na čelu bi valjda i Madonu iz Laroquea ( http://www.ezadar.hr/repository/image_raw/18919/large/[/img] ) izbacila kao i tu ženu...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nažalost to je tako
    Veseli me što znam da naš svećenik nije takav
    I na mjestu te žene - sigurno se ne bi maknula

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi se maknula. Ne zato što mi je nezgodno dojiti na javnom mjestu, već zato što sam sigurna da će moja cica čim je izvadim izazvati sablazan. Ili bi otišla u neki dio crkve gdje je manja gužva. Ovaj svećenik je komotan, najlakše mu je reći mami da ode, 100 puta lakše nego smirivati 10 baba.
    Par puta sam dojila na crkvenom koru, ali tamo je manje ljudi i sigurno je da me nitko ne bi zamolio da odem.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ljudi ne razumiju da je to normalna stvar.kaj sad napravit ak je dijete gladno.ja osobno nebi dojila na javnom mjestu al to je zato jer sam i inače sramežljiva al nevidim nikakav problem u tome.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam pretprosli uskrs dojila L.
    imala je godinu dana i pocela je traziti sisati.
    istina je da nismo bili u prvom redu vec odozada, ali bila je guzva tako da je i straga bio covjek na covjeku.
    mogu reci da sam ulovila nekoliko pogleda, ali milih, raznjezenih, sa osmijehom u njima.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mozda je bio i bozic :/
    ali i tad je imala 9-10mj.
    nije bila bebica

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Ja bi se maknula. Ne zato što mi je nezgodno dojiti na javnom mjestu, već zato što sam sigurna da će moja cica čim je izvadim izazvati sablazan.
    u tome i je kvaka - slika Djevice Marije neće, štoviše, njoj će se poklonit a stvarna žena koja stoji pored njih će izazvati sablazan.

ne znam kako drugi, no takvi ljudi su za mene licemjeri.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam jesu li licemjeri, ali svakako su nepristojni ako prigovaraju i komentiraju na taj način. Dojenje je uistinu nešto najiskonskije, sjetimo se samo tekstova nekih božićnih pjesama. Uostalom, to znači da majka dojilja ne može ići na misu?
    Misa ne može biti trenutak rasprave pa se onda moraš maknuti, što ćeš drugo, ako si pristojan.
    Zapravo ne kužim, te dvije gospođe su se raskokodakale o mladoj mami za vrijeme mise pa je onda svećenik prekinuo služenje i zamolio mamu da izađe. Nisu pristojne ni one, a ni svećenik. Ovo me podsjeća na crnce i bijelce nekada u Americi, bijelci u kinu na balkonu, crnci dolje - mame u sakristiji, "normalni ljudi" u crkvi.

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Zapravo ne kužim, te dvije gospođe su se raskokodakale o mladoj mami za vrijeme mise pa je onda svećenik prekinuo služenje i zamolio mamu da izađe.
    da, umjesto da je izbacio te dvije kokoši on je majku s djetetom izbacio. tim činom je pljunuo i na sebe i na poziv. za mene to jesu licemjeri - jer se takvi ne bi usudili prigovoriti kad neka tamo oslikana djeva na ikoni doji svoje dijete, to ih ne vrijeđa (dapače, tad je milostivo gledaju). al zato ih vrijeđa stvarna žena sa stvarnim djetetom. meni takva sorta ljudi redovno stvori mučninu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •