ne zanm da li nesto slicno vec ima nisam nasla
uglavnom moj maleni ima 8 mj i ima vec par dana visoku temperaturu i bili kod dr i kaze da ima upalu mjehura pije antibiotike
ima li iko slicnih iskustava i sta pomaze a da je na prirodnoj bazi![]()
![]()
ne zanm da li nesto slicno vec ima nisam nasla
uglavnom moj maleni ima 8 mj i ima vec par dana visoku temperaturu i bili kod dr i kaze da ima upalu mjehura pije antibiotike
ima li iko slicnih iskustava i sta pomaze a da je na prirodnoj bazi![]()
![]()
ima li koga![]()
Ksena, ukucaj u pretraznik VUR. Tamo ces naci jako puno korisnih informacija.
to je urinoinfekt ili
moja cura je sa 14 mjeseci imala taj urinoinfekt i akutnu upalu bubrega i bila 10 dana u bolnici...poslje 3 tjedna je opet dobila urinonfekt, dvije vrste bakterije su nađene na urinokulturu...
problem je to ako postoji sklonost tih upalama često se vraćaju, treba redovno kontrolirati urin (1xmjesečno) da ako dođe do nove upala da se brzo otkrije
prirodnno a sto smije tako mali je jedino cranactin kapi. no moras ici na detaljnu obradu da se vidi da nema refluks, ili neku bakteriju...
hvala na odgovorima bili smo kod dr prosli tjedan i pili smo antibiotike sada je sa urinom sve o.k. nema vise nista u njemu samo se nadam da se vise nece pojavljivatlunahor prvotno napisa
![]()
jeste radili urinokulturu? ona pokazuje ako je imala bakterije i koliko njih?
jer može bit prehlada i bez bakterija... to je bolji scenarij...
onda se ni nema šta vraćati...
al upala mjehura i upala bubrega ne moraju biti isto...
ja mislim da vi niste imali uplau bubrega jer se svaka takva upala kod male dijece mora liječiti inekcijama...