U 11. sam tjednu.
Kroz zadnjih nekoliko tjedana prošla sam živi pakao sa povraćanjem ali to je scenarij koji se kod mene očigledno ponavlja u istom obliku (i u prvoj t. mi je bilo tako): povraćanje svega što stavim u sebe, 10-12 x na dan, na dane nemogućnost konzumiranja niti 2 dcl tekućine, završila u tri navrata na infuziji, rušenje s nogu, smršavila 5 kg...
Uglavnom, te "ljepote" polako prolaze, sada je to sve lakše što se bližim 12. tjednu (i prošli put je završilo tada).
No, ono što me sada brine je opstipacija (zatvor). Mislim, jasno mi je da obzirom na količinu hrane koju sam do sad stavljala u sebe i nisam mogla imati redovitu stolicu, plus što sam u ležećem položaju. Ali ipak, već više od 10 dana - to me stvarno zabrinulo.
Napominjem, da ništa što bi mi inače pomagalo (voće koje otvara, kompoti, donat i sl.), sada ne djuluje - uglavnom bi povratila. Liječnicu do sada nisam ni davila s time niti me ona pitala o tome jer sam bila u takvom stanju da čim bi me vidjela - samo bi me poslala na infuziju.
Da li je netko od povraćalica imao takav problem i kako ste a riješili?