Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: Parna stanica (iliti glačalo s postoljem)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni baš ne miriši fino ta para i ubije mi miris odjeće. Ima netko iskustva? Tako je od prvog dana, peglala sam s njom 10x možda. Imate kakve prijedloge što napraviti? kombiniram destiliranu vodu i vodu iz pipe (50:50) prema uputama.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leptiric_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni baš ne miriši fino ta para i ubije mi miris odjeće. Ima netko iskustva? Tako je od prvog dana, peglala sam s njom 10x možda. Imate kakve prijedloge što napraviti? kombiniram destiliranu vodu i vodu iz pipe (50:50) prema uputama.
    jel jos uvijek ne mirisi?

koliko je to - 10x? koliko vode, tj. punjenja, si potrosila?

ponekad je aparatima koji rade s parom potrebno neko vrijeme da se iz njih "ispere" (ispari ) miris vruce plastike, metala...

mozda da ispitas mozes li pokusati staviti samo destiliranu vodu (provjeri s proizvodjacem/ovlastenim servisom)? mozda je nesto iz vode iz pipe sto na toj temperaturi nije bas ugodno mirisljavo?

ja nisam primjetila neugodan miris, ali se moja (samo voda iz pipe ide u nju) vrlo cesto mora cistit (tefal anticalc), nakon cetiri potrosena spremnika vode - ciscenje... greska je u vodi, ne u stanici...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •