Zanima me da li vodite djecu na Božični sajam. :? Moja Sara 23.12. ima rođendan i svake godine idemo s njom na velesajam kad je Božični sajam. Uživa. Da li vaša djeca vole ići i da li ih uopče vodite?
Zanima me da li vodite djecu na Božični sajam. :? Moja Sara 23.12. ima rođendan i svake godine idemo s njom na velesajam kad je Božični sajam. Uživa. Da li vaša djeca vole ići i da li ih uopče vodite?
Mi cemo ici. Mada Leon ima samo 29 mjeseci, obozava se voziti u auticima i na vlakicima. A i meni je super... :D
nikad nismo bili na bozicnom sajmu, sto se tamo nudi?
Ima svašta. Svakakve predstave za djecu, nagradne igre, djed mraz, pjevaju poznati pjevači, ima lunapark za djecu, vilenjaci i sl. Lijepo je. Ove godine će ići i Sven koji ima 14,5 mjeseci. Svaki dan je drugačiji program. Ove godine počne 18.12. a traje do 28.12.
Bili jednom daaavno na Velesajmu. Moja djeca ne vole gužvu, a pogotovo ne buku. To je bio potpuni promašaj (iako sam sigurna da ima puno više djece kojima se to dopada nego ovakvih ko moji...).
Radije odemo na Trg u ranijim popodnevnim satima kad je manja gužva. Kad su bili mali, obožavali su onaj božićni vlakić, samo smo isto morali paziti da nije previše ljudi. Jednom je mm vodio samo mlađega (veliki je bio bolestan) i dao mu da pojede cijelu hrenovku ili čak nekakvu kobasu u pecivu... :shock: sa senfom, pa mali nije mogao spavati po noći jer se prejeo! Pamtim to kao veselu zgodu, iako mi u onom trenutku baš nije bilo drago.
Mi idemo zbog lunaparka. Ali je tamo očajna gužva i buka i ja sam se nadala da ćemo ga ove godine izbjeći. Ali je F. već pitao kada idemo jer je vidio plakat.
svake godine je sve kraći...
mi odemo, zbog luna parka i djeda mraza. jedna od najdražih božićnih uspomena mi je baš s tog sajma.
prije jedno 4 gofine bilo je napravljeno dječje selo sa živim životinjicama (janje, kozlić, zečić...) koje su oduševile T.
ali drage moje, to više nije to. kad sam ja bila dijete , dolazili smo kod mamei tate u ZG za božić i onda su nas oni obavezno vodili na velesajam, onda je tamo bio lunapark, velika predstava za djecu sa DM, štandovi na kojima se kupovao božićni nakit za ,male novce, bomboni na rinfuzu, šećerne vate, klaun.... danas je to postala ciganija
Kaj stvarno ne idete s djecom ove godine na Božićni velesajam? Moja je već dosadna, jedva čeka da idemo.![]()
e da, i meni je to bio THE događaj kad sam bila mala. kasnije mi je bilo THE mjesto za kupovinu božićnih poklona.
a sad mi je totalno jadno i bijedno. uopće mi nije palo na pamet ići tamo, niti sama, niti s djecom ...
Mi idemo svake godine, ali sve je manje i manje sadržaja... Sinek ide da užica igračku,a i to je teško izvesti jer su samo 1 ili 2 štanda sa igračkama. Nije obožavatelj lunaparka, trtaroš je, vozio bi se u onom vlakiću za bebe, al ga je ipak sram
svake godine se spremamo
i nismo još nikad bili
ni ja baš ne volim gužvu
a još kad imam dijete koje odluta bez pol frke znam da bi samo dobila slom živaca tamo
pa koliko je mali imao godina?Peterlin prvotno napisa
mi baš ne kupujemo hrenovke jer ih svi volimo, pa bolje da ih nemamo u frižideru, ali na cvijetnom na štandu kupimo
Vanji hrenovku, nama kobase i kuhano vino i baš uživamo
V ima 5.5 i smaže to bez frke (jedino ako joj pol hrenovke ne ispadne iz peciva kao prošli put) istina bez senfa
To je bilo prije 2 godine, daklem, imao je tada 5 i pol godina! Ma nije bio problem u hrenovki/kobasi nego količini senfa (nisam se baš dobro izrazila). Žalio se tada na žgaravicu... Nije čudo! Sve skupa je umlatio, i pecivo i hrpu senfa i kobasu (zapravo, ne znam više točno kaj je bilo unutra, hrenovka ili kranjska, debrecinka vjerojatno nije bila iako bi TO DIJETE i to uredno išlo jesti...). Inače je mršav i tanak ko glista iako jede sasvim pristojno. Jedva je ove godine nabrao potrebnu kilažu za školu. Btw. ove nedjelje smo otišli ponovo na Trg (slušati Loptice i Pahuljice) i kobasa je opet planula. Ovaj put BEZ senfa. Sve pet!aleksandra70vanja prvotno napisa
Glede hrenovki - ista stvar je i kod nas, tu i tamo se pogostimo ali standardno to nastojim ne držati u kući, kao ni paštetu, parizere i srodne stvari. A kad se klinci dočepaju, ne možeš ih zaustaviti (neki dan u dućanu naišli na degustaciju mini hrenovki, bilo me sve sram pa smo kupili paketić da klinci ne poklopaju sve kaj je teta imala izloženo...). Možda bi im trebala češće kupovati nezdravu hranu, brzo bi se "oporavili" tj. udebljali.
Ovako nekako i meni...Lutonjica prvotno napisa
da gadno se to srozalo zadnjih godina na zalost. cak ni ja vise ne idem.tanja_b prvotno napisa
Mi se spremamo sa frendovima u utorak, na Sarin ročkas, na sajam. Ulaz i parking su besplatni. Pa da vidimo šta ima ove godine.![]()
Ipak nismo išli u utorak na velesajam jer smo imali goste nego smo otišli jučer. Nije bila baš gužva, djeca su uživala, pogotovo Sven. Igrao se sa "umjetnim snijegom"- stiropolom. Bili smo u lunaparku, slikali se sa djedom Božičnjakom, malo prošvrljali po štandovima, popili kavu...itd. Ništa posebno. Jel još netko možda išao?![]()
![]()
moja djeca su bila![]()
ja bolesna lezala u kuci, a MM se dosjetio sajma.
i što da na kraju kažem - cure su naprosto uživale, obje. lunapark ih je totalno oduševio, slikale se s djedom mrazom i pojele svaka po hot dog. bile su preprepresretne.
eto
![]()
stigneš još i SAMA otići! 8)
Mi smo bile u subotu, sajam je stvarno bezveze. Standovi s knjigama, zdravom hranom (med i sl.) i naravno obavezni tepisi. Nesto standova sa igracakama kao na placu, samo naravno skuplje.
Lunapark - nista posebno. Osim sto je bezobrazno skup. 5min skakanja na trampolinu je 10kn. I sve drugo je isto po 10kn.
Onda smo otisli u Bibo igraonicu, tamo joj je bilo bolje, tim vise sto smo ja i tata mogli s njom skakati.
Mi smo isto bili u subotu, 27.12. Sajam ništa posebno, dapače, djeluje dosta siromašno, nema se puno za vidjet.
Djedamrazija ili kak se već zove je bila OK, klinci su se mogli slikat s Djedom Mrazom (koji baš i nije bio nešto), igrati se, gledati dječje predstave itd. Ajd, ok.
Luna park OK, djecu sve veseli tamo, samo što je zaista preskup!
Sve u svemu, drago mi je da smo bili jer su mi djeca bila sretna i zadovoljna, a to je najvažnije.