-
Monchou super si to napisala... trajni odnosi povjerenja, postovanja i ljubavi...
ja znam da je to kljuc svega ali ne znam bas pravi put kako da ih postignem, ali dajem sve od sebe i nadam se da cu ih imati sa svojom djecom kad vec s muzem nisam uspjela
kod nas doma definitvno takvi nisu postojali dok sam ja bila mala i mlada pa bas i nemam neki uzor, a i brak mi je propao pa ni u njemu nisam iste uspjela izgraditi, al tesko je i bilo kad su to ideali bili samo meni
icyoh ti velis - problem je (meni se čini) što "djeca" inzistiraju da ih se tretira kao odrasle, a ne žele se tako ponašati i biti odgovorni - i meni se cini da je tu negdje problem, a cini mi se da nastaje upravo zbog toga sto se nije izgradio trajni odnos povjerenja, postovanja i ljubavi o kojem je govorila Monchou
Audrey - Sigurna sam da ni jednom roditelju ne pada na pamet odricati se djeteta - to je vise izraz nemoci - ne znas vise sto bi (jer si uvjeren da tvoje dijete moze bolje od toga i dao si sve od sebe i preispitao se 100 puta, te priznao sebi i njemu sve greske i trudio se popraviti ih) jer na nista sto poduzimas, bilo pozitivno ili negativno, nema reakcije i onda iz cistog ocaja ides s ultimatumima... jer se nadas da ce to osobu na koju zelis utjecati trgnuti i na neki nacin pozitivno djelovati na nju... pricam o slucaju kada je lose i sasvim neprihvatljivo ponasanje sve samo ne naznaka necije osobnosti i necije vrijednosti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma