Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: neće da piši... hitno trebamo pomoć

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno neće da piši... hitno trebamo pomoć

cure pomagajte neznam šta ću Luka je 7 dana imao gripu ..a dr mu je prvi dan rekla da je upala i dala klavocin ..kad sam vidila da je gripa jer smo je i mi veliki dobili bacila sam antibiotik ... i za dan dva i gripa je prošla ali tu nisu gotove naše muke. Od sride lUKA neće da piški izvodimo sva moguča čud ali sve šta uspijem,o je nakon po ure vike i uvjeravanja da se piski jedan put dnevno jer kaže da ga boli i nema šanse da ode na WC SAM ...JUCER BILI U DR I REKLA DA MU JE PIŠO UPALJEN I DA MAZEMO BETRIONOM da ć e proć ...ali i dalje nema pomaka evo od jućer u 18 kad smo proveli uru vrimena u wc-u nije se piškio i ni neće uvjeravamo ga da će bit bolje da će ga prestat bolit droba i pišo ali nista....

pomagajte šta da radimo ja i MM smo na rubu već neznamo dal da ga vodimo na hitnu sta da radimo sutra moramo radit a on ovakav u vrtić nemože..koliko uopce oni mogu izdržat da se ne popiški šta da radim ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nevjerojatno mi je da on namjerno moze tako dugo zadrzavat mokracu :/

Jel pije dovoljno?

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma pije sigurno litru i po dnevno i to mu dajemo vodu da mu urin bude što blaži da ga ne peće ... i meni nije normalno da to može izdržat pogotovo šta je do prije pet dana bio po 7 -8 puta dnevno na WC-u

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh..nemam nazalost pametan savjet. :/
    Nadam se da cete to brzo i uspjesno rijesit.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

možda ima urinarnu infekciju.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma nema to sam i ja mislila pa sam u četvrtak nosila urin a jučer je i vadio krv .. urin o.k krv - viroza ... ali kako dite natirat da ide na WC neznam ni sama evo digli smo se u sedam i od tada se objašnjavamo s njim da mora ali on neće pa neće ...samo kaze nemogu sutra ću.. :? ako on ne završi u bolnicu mi će mo od ovolike brige i nervoze ...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

itko... please....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sjedni ga u kadu tople vode, to moze pomoci da se popiski.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj to previse spominjat i raditi dramu od toga, koliko mozes, pred njim mislim. davaj mu za piti neki caj koji potice pisanje, brusnicu, koprivu, i ne spominji,. moja z. je najmjerno s 14 mj zadrzavala mokracu u klaicevoj 8 sati,na kraju su joj vadili kateterom . ne radi famu od toga pred njim i nataci ga i zabavljaj da ne misli na to.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A na osnovu čega si ti zaključila da mu netreba antibiotik i bacila ga u smeće? A na osnovu čega je doktorica zaključila da mu treba antibiotik i dala Vam ga?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sorry na upadanju ali jeste li pustili u kupatilu vodu da curi, onako lagano..ne jaki mlaz..
    Mene odraslu curkanje vode tjera na mokrenje pa vjerujem da bi i dijete, a osim toga tako smo naše klince nagovarali na piškenje u vrijeme kada smo ih skidali sa pelena.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pokušavali smo sve i u kadu i puštat vodu i ništa nije pomagalo jućer se popiškio tek navećer znaći nakon više od 24 sata nije to baš par sati ... i to kad smo se zatvorili u wc i sidili uru vrimena više nije bilo nazad morao je ... a antibiotik ma to je duga priča naša dr. daje antibiotik doslovno svaki put kad dođemo bez da vadi krv bez išta i tako smo dospjeli do toga da nam je od istog oštećen želudac da više nema mlijeka, čokolade pudinga , da smo zbog toga imali učestale bolove u trbuhu i čudne temperature od par sati.... i sad je nakon dva dana počeo stenjat da ga boli trbuh i u subotu smo bili u dr i ona je rekla da ga bacimo da je ipak po nalazu krvi to bila gripa ....dobra je vijest da se sinoć kasnije sam uputio na wc uz malo razmišljanja i ..posli je reko ima bit da mi je pomoga taj tvoj acidi borici tako da se nadam da idemo prema boljem i da mu je ta krema ipak pomogla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •