-
koza nakon vodenih kozica
petra je preboljela kozice... pocelo s gljivcama na guzi, koje zapravo uopce nisu bile gljivice nego pocetak kozica, koje smo zezli jer umjesto da smo ih isusivali, stavljali hidratantne i ne znam kakve protugljivicne kreme... whatever.
kad je pala dijagnoza vodenih kozica, zapravo mi je olaksalo jer sam mislila da se petra sva uzgljivicila ....
sad smo se napokon izvukli, ali smo se namucili. a po ovoj vrucini je katastrofa jer ju je sve svrbjelo, a imala ih je puuuuuuno!
no ona i sada po kozi, tamo di su otpale krastice, na nekim mjestima, ima kao male piknjice, na razini koze....
vi koji ste prosli kozice - koliko je trebalo da se koza vrati na prijasnje stanje (te poknjice su joj primjerice jos malo po trbuhu, par njih po rucici, dvije tri na vratu itd... nije strasno, ali voljeli bismo ih se rjesiti), postoje li neke posebne kupke?kreme?sad je proslo 14dana od izbijanja kozica.
thx
-
meliti je guza jos uvijek u komi, a kozice je imala prije 5 mjeseci
ja si sve mislim da jeto zbog toga sto jos uvjek fura pelenu :shock: po noci... mazala sam sa svimi svacim, ali ne prolazi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma