bok curke!moram priznati nije me bilo dugo'.inace sam pacijen već jedanaest godina na vv.Imam curicu od sedam godina (inseminacija).Pacijentica sam od dr A,bila sam kod mnoge od vas poznaju dr J.Prošle god sam otisla kod svog gin. po uputnicu kad vidim drugi doktor.ovaj stari otišao u priv.rekla sam mu da trebam uputnicu za vv a on mene pita zašto?sva u šoku tušnem mu sve svoje papire i od mog dragog.A on mene pita ,"dušo koliko ti imaš godina,jesi li ti rodila?.a ja uizgubljeno potvrdim da jesam,ali da bih još djece a on na to;da vidim nalaze vašeg muža(oligoastenozospermia).pa me pita;dušo da li je tko ikada liječio vašeg muža'?Naravno da nije rekli su da se "to"ne može liječiti(odgovorila sam ).kaže on meni ajmo mi sada polako ti još imaš vremena zdrava si ,rodilja si i tu nema nikakvih problema,a mi će mo lijećiti tvoga muža.I eto MM dobio kapsule ANDROGEL po koje naravno idemo u SLO jer je tamo jeftinije(puno).Piti 6 mj prestati pušiti i .MM je prestao pušiti i pije ih mjesec i pol a eto šta da vam kažem dao nam dragi bog snage i puno sreče!da li ste čuli za te kapsule i voljela bih čuti vaše mišljenje.pusa