Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nabavka lijekova: BiH ili Hrvatska, ili ...?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Nabavka lijekova: BiH ili Hrvatska, ili ...?

Cure,

hajd' mi pomozite malo s vasim iskustvima.

Prekosutra idem na konsultacije na IVF Polikliniku. Posto sam ja jedna streberka, molim cure iz BiH koje su isle na IVF polikliniku (kao i druge koje imaju info) da mi pomognu sa informacijama oko nabavke lijekova. Zanima me koje lijekove vam je prof. Simunic davao za stimulaciju i gdje ste ih nabavljale: u Zagrebu ili BiH ili ste nasle neku trecu drzavu.

Unaprijed se izvinjavam ako ponavljam temu, ali ja nisam uspjela da nadjem odgovore uz pomoc pretraznika

Hvala vam unaprijed

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Za ljekove koje Šimunić preporučuje za IVF ti ne mogu puno pomoći jer nisam pacijent te klinike.

Za ostalo gdje nabaviti ljekove iz svog vlastitoh iskustva ti mogu reći u BiH ni pod razno, jer su cijene ljekova (bar u Mostaru) koji se koriste za stimulaciju puno veće nego cijene ljekova u Hrvatskoj.
    Možda ukoliko ti za stimulaciju odredi menopur kao zamjenu za menopur možeš koristiti merional koji se kupuje u Mađarskoj i koji po komadu možeš nabaviti po 8-10 EUR-a ovisno u kojem dijelu Mađarske ga kupuješ. Ja sam za stimulaciju koristila taj merional i bilo je ok, super sam reagovala na njega.
    Ali sve ti to na kraju drga moja ovisi o tome koje ljekove će ti doktor prepisati, sačekaj malo da vidiš pa se onda javi i cure će ti sve tada reći, gdje, šta i kako proći u nabavci ljekova najeftinije.

Sretno na IVF klinici.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

pretpostavljam da će ti dr prepisati lijekove po tvom stanju hormona pa onda ćes već vidjeti za nabavku .u BiH ni sličajno jer je katastrofa s cijenama

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Simunic obicno daje gonale, uz supresiju suprefactom. gonale mozes naci najpovoljnije u samom Zg, Ljekarna AA kod Petrove bolnice, kostaju cini mi se 197 kn komad, u Sarajevu su po 80 KM.
    Suprefact kupi na istom mjestu, posto je u Sarajevu bezobrazno skup, skoro duplo nego u Zg.
    Imas opciju i apoteka u metkovicu, tmao su gonali po 30 eura, ali suprefact ide samo na recept.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala vam puno za informacije cure. Sutra sam kod doca i nadam se da cu odmah i po lijekove, a onda i moj prvi IVF

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •