-
Nabavka lijekova: BiH ili Hrvatska, ili ...?
Cure,
hajd' mi pomozite malo s vasim iskustvima.
Prekosutra idem na konsultacije na IVF Polikliniku. Posto sam ja jedna streberka, molim cure iz BiH koje su isle na IVF polikliniku (kao i druge koje imaju info) da mi pomognu sa informacijama oko nabavke lijekova. Zanima me koje lijekove vam je prof. Simunic davao za stimulaciju i gdje ste ih nabavljale: u Zagrebu ili BiH ili ste nasle neku trecu drzavu.
Unaprijed se izvinjavam ako ponavljam temu, ali ja nisam uspjela da nadjem odgovore uz pomoc pretraznika
Hvala vam unaprijed
-
Za ljekove koje Šimunić preporučuje za IVF ti ne mogu puno pomoći jer nisam pacijent te klinike.
Za ostalo gdje nabaviti ljekove iz svog vlastitoh iskustva ti mogu reći u BiH ni pod razno, jer su cijene ljekova (bar u Mostaru) koji se koriste za stimulaciju puno veće nego cijene ljekova u Hrvatskoj.
Možda ukoliko ti za stimulaciju odredi menopur kao zamjenu za menopur možeš koristiti merional koji se kupuje u Mađarskoj i koji po komadu možeš nabaviti po 8-10 EUR-a ovisno u kojem dijelu Mađarske ga kupuješ. Ja sam za stimulaciju koristila taj merional i bilo je ok, super sam reagovala na njega.
Ali sve ti to na kraju drga moja ovisi o tome koje ljekove će ti doktor prepisati, sačekaj malo da vidiš pa se onda javi i cure će ti sve tada reći, gdje, šta i kako proći u nabavci ljekova najeftinije.
Sretno na IVF klinici.
-
pretpostavljam da će ti dr prepisati lijekove po tvom stanju hormona pa onda ćes već vidjeti za nabavku .u BiH ni sličajno jer je katastrofa s cijenama
-
Simunic obicno daje gonale, uz supresiju suprefactom. gonale mozes naci najpovoljnije u samom Zg, Ljekarna AA kod Petrove bolnice, kostaju cini mi se 197 kn komad, u Sarajevu su po 80 KM.
Suprefact kupi na istom mjestu, posto je u Sarajevu bezobrazno skup, skoro duplo nego u Zg.
Imas opciju i apoteka u metkovicu, tmao su gonali po 30 eura, ali suprefact ide samo na recept.
-
Hvala vam puno za informacije cure. Sutra sam kod doca i nadam se da cu odmah i po lijekove, a onda i moj prvi IVF
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma