I da, sad ima neki sustav novi za lijekove, ako vam bude trebao IVF, a socijalci sve manje "vole" neplodne pacijente jer su im ogroman trošak i jer je HZZO prebacio na njih da oni naručuju lijekove i da njima kasni s plaćanjem, tako da bih uvijek ja nekako mislila da je to nekome tko mi odugovlači s uputnicama pozadinski razlog. Nemaš druge nego razvit jednu odlučnu i neemotivnu samosvjesnu robotsku ljubaznost - hvala vam itd., ali ja bih ipak i tako unedogled dok ne dobiješ što ti treba, u ovom slučaju uputnica za VV (išla si po uputnicu za inseminaciju, ako sam shvatila)? Ja bih se vratila nakon mjesec dana ili sutradan, ovisno u kojem sam raspoložoenju, i ipak molila uputnicu. Ako ne ide, trik je poslat muža, koji put upali. Uvijek sve superljubazno, u stilu - razumijem i ja vas, ali razumite i vi mene. Takav pristup iskrenog razumijevanja obično izazove razumijevanje i s druge strane, samo se nemoj dat muljat s dušo stilom. Ti si njegov pacijent, vi ste u dvije odrasle osobe al pari odnosu, kako bi bilo da ti njemu dragi i sl.