-
I inače, mislim da dosta doktora bilo kojih specijalnosti, pa i ginića koji nisu u MPO priči, često misle eto ga, sad kad je zatrudnila, sad će to ić, fino se ona opustila, šta to uopće treba, to (taj dio ne izgovore, ali vjerojatno misle) "manipuliranje s embrijima" i "mučenje žena". Mislim da je to što neplodnost kod nas nije još klasificirano kao bolest pridonosi tom ozračju i onda se puno toga prepisuje psihi, a u pozadini je, i kod medicinskih stručnjaka i intelektualaca, često taj stav buuu, to je sve nešto uf-uf-uf, to u epruveti, ajme majko, ma da, sad su kao svi neplodni itd., treba il prihvatit, nije to bolest itd. itd. Koji put imam dojam da su drugi dr-ovi ljuti nekako na te MPO-ovce u stilu šta sad to treba itd. Baš u stilu tvoga outsidera koji te pokroviteljski pitao "jel, tebi, dušo, to ko pokušao".. Ali, nemoj se dat od tih napravit nesigurnom, svoj put znaj, a njima se ljubazno i odlučno osmjehuj, razumijem ja vas, ali dajte i vi mene, i traži svoje uputnice. Ako mogu raznorazni drugi, npr. povezivanje želuca na teret države, zašto ne implementirat pravo koje imamo za MPO postupke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma