drage mame,
naša T kreće u vrtić za cca mjesec dana, kad prođe gripai ja se polako pitam "i kaj sad"? (kak bi rekli u "Nemu"..)
Sigurna sam da je bilo bar nekoliko roditeljskih sastanaka i nekih dogovora s roditeljima grupe u koji T ide. mi naravno nismo bili i ne znam kako to saznati?
A pogotovo kako reagirati ukoliko je dogovoreno nešto što je možda problematično?
Samo da velim, ja stvarno nisam paničarka, ali kad mi je prijateljica ispričala pričicu da su u grupi njezinog djeteta (od 2,5 godine) jedva dogovorili da nije OK da se djeci daje jesti bombone u vrtiću..i to tek onda kad je 1 mama rekla da je to opasno za njezino dijete koje nikad nije jelo bombone i ne bi znalo kaj bi s bombonom...palo mi je napamet da bi bilo dobro saznati što je već postavljeno kao "standard" u našoj grupi.
Molimo savjete i iskustva vas roditelja koji ste kasnije kretali u vrtić! :?
ima li nešto na što trebam posebno obratiti pažnju, tj. znati nešto što se na početku školske godine uči (kad dijete krene u 9. mjesecu u vrtić..)
da li trebamo posebno nešto tražiti od vrtića?
možda negdje i postoji topic na tu temu, lijepo molim da me ispričate ako je pa ću tamo i nastaviti..
fala!

i ja se polako pitam "i kaj sad"? (kak bi rekli u "Nemu"..)
Odgovori s citatom