Evo da napokon i ja ispričam svoju priču!
Naslov je takav jer već ima jedna takva tema - meni je ovo prvo dijete.
Dakle, oko ponoći su me uhvatili bolovi, koje ja naravno, nisam prepoznala kao trudove - mislila sam da me crijeva muče!![]()
Još moj muž komentira - pa da to nisu trudovi- ja kažem - ma kakvi! al radi svog mira idem ja izmjeriti razmak između bolova - ono svakih 5 pa svakih 9 min. Mislim se ako i jesu trudovi lažni su! Kad oko 2 u noći ode vodenjak kao u filmu! Onda mi je sve bilo jasno! Na putu do bolnice trudovi su mi već bili svako par minuta i dobrano su me trgali! Došla sam otvorena 4 cm. Nisu me brijali jer sam dan ranije bila na pregledu i sama se uredila. Klistir mi nije uopće bio strašan. Uz te bolove, ništa mi drugo nije smetalo. :shock:
U 3 i 45 su me smjestili u box i pozvali supruga. Primila sam epiduralnu i dalje je sve išlo kao podmazano! Bez dripa sam u 7 i 43 rodila svog sinčića! Porodile su me dr. Djaković i sestra Lidija kojima od srca zahvaljujem! Bile su i više nego predivne i omogućile su mu porod iz snova. Malo su me rezali pa me to kasnije boljelo, al da nije toga - tako bih mogla rađati savki dan!![]()