-
Temperatura....savjet
Bok curke, moj mali od 3 i pol godine-za 2 mjeseca 4 godine, eto vec treci dan kuri od temperature...dodje mu 39,4 pa mu dam panadol sirup 9 ml, i tada je dobar 5-6 sati...cim prestane djelovati, temp. opet skoci pomalo do 38,5, ili odmah na 39,4...htjela sam mu dati voltaren cepic ali nije mi se nikako pustio pa sam ostala na panadolu...eto sad spava,ali takodjer mu je temp oko 38...jucer navecer smo tek popili prvu dozu sumameda sirup forte...stavljala sam mu i obloge od hladne vode i octa, i to bi mu eventualno spustilo za 8 jedinica...inace tuzi se da ga boli glava i jako mu je nosic zacepljen tako da dok spava, hrce...imam operil kapi i aqua maris, ali jos mu se nije nosic odcepio kako treba-curi mu jedino tekucina iz nosa ali ne stalno...nema apetita, i caj jedva pije, na silu doslovce...e sad ja Vas pitam da li mu mogu toliko vremnea davati panadol sirup, skoro svakih 6 sati vec 3 dana?vec mi je bocica pri kraju...pedijatrica je rekla da sumnja na mononukleozu jer ima i limfne cvorice povecane al da je tesko reci jer izgleda i da ima krajnike upaljene...vadili smo krv i to je donekle ok...cekamo jedino nalaz na EB virus od mononukleoze...da li je mozda netko imao slicnu situaciju? thanks..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma