Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 123 od 123

Tema: I odrasli liju suze?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nisam gledala Housa na kojeg kako vidim mnogi ovlažiše oči (jesam zadnjih par minuta, ali nedovoljno da se uključim).
    Ali zato sinoc, inaguracija Obame, ja sjedim s Filipom, gledam i šmrcam kako se god koji crnac pojavi u kadru. Jutro kad je pobijedio na izborima sam proplakala pol sata prije posla.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Osim na Obamu , cvilim i na uspjehe HR sportaša, od nogometaša, rukometaša i ostalih ekipnih sportova, pa do Ivaniševića, Janice, Ivice i ostalih

I obožavam ono sportsko pozitivno ludilo koje za vrijeme velikih natjecanja obuzima državu, to mi puni srce i onda kad ga prepuni, zasuzim. Nije uopće pritom bitno gledam li to na TV-u ili sam i sama dijelom toga.

Općenito sam primijetila da sam jako podložna pozitivnoj vibri mase, pa su me tako rasplakali i prosvjedi protiv ukidanja koncesije 101ici, kao i koncerti Metallice u Ljubljani i Pearl Jama ovdje u Zg
    Na ovom prvom bila sam s tadašnjim dečkom, i on je moj doživljaj koncerta opisao kao pravo religiozno iskustvo, katarza

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    oprosti, nisam prije vidjela

The Curious Case of Benjamin Button
    Hvala, al morala sam saznati iz drugih izvora i eno ga na DVD-u čeka 8)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kahna, ne budi stipsa.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jutro nakon svjetskog nogometnog prvenstva.
    Mi smo dan prije izgubili od Turaka.
    U kući tišina.
    A moj muž - otvori kliznu stijenu prema terasi (da cijelo susjedstvo čuje) i na slav glas pusti pjesmu SAMO JE JEDNO U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO, DA PUSTIM SUZU S OKA, JER TEBE VOLIM JAAAAA!!.....

a ja u plač! Pobjegla u kuhinju, pjevam i plačem i ljuta sam na njega kaj je pustil tu pjesmu, a klinci urlaju, skaču i čude mi se kaj ja plačem!
    Jesemti, tak nisam plakala ni nakon dva poroda i operacije i svih tužnih situacija!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma možete mi reći da sam skroz čuk-čuk ali ja danas na poslu, sama u uredu i pjesma na radiju Samo je jedno, proplakala sam ko kišna godina i molila Boga da nitko ne uđe tih par minuta jer ne znam kako bi objasnila zašto cmoljim. Plakala sam i na nogometnu ludnicu, ali ova timska sloga među rukometašima i njihovo iskreno veselje - ja gotova. ali od sreće naravno. Uf i znate šta uopće me nije bilo briga, jer baš sam bila ponosna!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

svaki mjesec barem dva dana sam najtužnija osoba na svijetu, i plačem zbog svega...
    počnem plakati kad je nešto jako lijepo od sreće valjda, kad je nešto tužno, doživim to još tužnije... baš me zna uhvatiti...

a u trudnoći sam valjda plakala svaki dan prva tri mjeseca....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u trudnoci sam prva tri mjeseca plakala za sve...
    Sjecam se jednom poslala muza da mu kupi Gloriu,a on mi kupio Story,e kako sam se tad isplakala

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni je the ultimate izazivač plača- priča "djevojčica sa žigicama"

uf, šta mi je trebalo da se sjetim

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni oduvijek "zeko i potočić"
    i sad mi se plače kad se sjetim tog jadnog zeke...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa

A priče Oscara Wilde-a?
    pogotovo Sretni princ
    Kao mali mazohist, preslušavala sam kazetu s tom pričom tisuću puta

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Isto, a onda poslije
    Sjaj u travi
    sjećam se da sam se skoro razbolila zbog Natali Wood

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, lektira za drugi razred, a mog plačka smo jedva oporavili od Ružnog pačeta...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ajme, Joe, još ćeš se ti naplakati radi Djevojčice sa žigicama... Ja to (plakanje) "odradila" nedavno...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Razmišljam hoću li svoje razloge za suze podijeliti s vama ili ne... Vidim da je tema malo lights, a kod mene baš crnjak. Možda će mi biti lakše, možda nas ima još... Eto, neki dan me opet zaskočilo i pogledam vijesti (inače ne pratim informativni program, ne čitam dnevni tisak...). I počinje prilog o selu u Južnoj Americi u kojem se rodilo puno plavokosih blizanaca, ajd' zanimljivo... A u nastavku priloga - "dr." Mengele i prizori iz konc logora :shock: I opet su bez ikakvog prethodnog upozorenja servirani prizori koje jednostavno ne želim gledati! Slika malenog djeteta, mršavog, izgladnjelog i napaćenog, kojemu u svojim bolesnim istraživanjima neki "ljudi" mjere duljinu ruke, ono tužno lice i mršava ruka kojom briše suzne oči... Već drugu noć ne spavam... Stalno mi se plače, ne mogu prestat mislit o tome djetetu, o toj dječici u konc logorima. Muž me tješi, vidim da mu to i nije baš normalno pa se danas skrivam kad mi krenu suze. Znam da ću taj prizor pamtiti još dugo, predugo. Ne znam samo koliko je to normalno.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica Mara tvoja reakcija je najnormalnija
    ja sam zasuzila na tvoj opis, a da sam gledala ....
    nisam klasični vjernik, ali radi takvih zlotvora bi voljela da postoji 50. krug pakla

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pčelica Mara, meni su suze krenule na tvoj opis, a nisam vidjela taj prilog
    reakcija ti je skroz normalna. ja se osjećam toliko grozno kad vidim takve stvari, jer sam nemoćna u tim situacijama... užasno!
    nedavno mi je šogorica poslala jedan odličan mail o tome koliko smo postali "razmaženi", i koliko bi trebali biti sretni što imamo ono o čemu toliki ljudi "gladnih" zemalja mogu samo sanjati...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da bar ni ja nisam gledala... Znam ja zašto izbjegavam dnevni tisak, vijesti, dnevnike, općenito televiziju... Iz vrlo sebičnih razloga I mrzim kad me ovako zaskoči i onda to ne zaboravljam. Danas mijenjam pelenu svojoj malenoj i mislim se tko je toj dječici mijenjao pelene, i plačem... I tako stalno Nije fer prema mom djetetu, svako dijete zaslužuje sretne roditelje. Ma grozno. Već par dana moje je molitva: Bože, molim te da postojiš. I molim te da si i u kažnjavanju okrutan koliko i u toleriranju ovakvog svijeta.
    I da, znam da smo razmaženi i često ne cijenimo blagostanje u kojem živimo, ne mislim pri tom na neko bogatstvo, mislim na obitelj, zdravlje, slobodu...
    Sorry, odvedoh vam temu s dr. Housa i djevojčice sa žigicama (da da, i na to plačem, i na malu sirenu i Bambija...) na holokaust i patnje djece. Stvarno ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji mogu činiti zlo djeci i životinjama, nedužnim i slabijim bićima od sebe. 50. krug pakla je preblaga kazna za neke stvorove (ne mogu ih nazvati ni ljudi ni zvijeri).

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bzara,
    i ja sam dobila taj mail, baš me dirnuo.
    nego, radi li aparatić?

inače sam kampanjac, pa tako i u plakanju.
    plačem kad mi se skupi, i to bez publike.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    bzara,
    i ja sam dobila taj mail, baš me dirnuo.
    x

Ja sam se rasplakala na prizor male mršave, nepostojeće guze neke afričke bebe u naručju iste takve majke, naspram lijepe buckaste bijele guze

Bzara, avatar

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    onako katarzično plačem rijetko, ali je prekrasno oslobađajuće

I jel plaču odrasli muškarci? Jeste vidjeli kojeg?
    dozivjela sam to jako puno puta
    ali mene privlače emotivci-placljivci-depresivci-pjesnici-islicni, pa sam oko sebe skupljala takve muske
    Haha, drago mi je čuti da postoje ljudi koji vole navedeno u posljednjoj rečenici. Ja ne volim takve muškarce, jer sam ja takva žena, pa bi to bilo toooo much. Treba nam bar jedan stabilan u vezi. 8)

Ja sam golemi spremnik neobjašnjive tuge otprilike 7 dana u mjesecu.... ostalo vrijeme sam golemi spremnik neobjašnjive sreće. Osim kad sam u fazama preispitivanja kad je ovaj drugi spremnik zaključan.

Svog muža sam vidjela samo jednom da baš plače. Par suza je ispustio na svakom porodu i to je to. Njegovo oslobađanje traži neki drugi put... najčešće putem aktivnosti.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

svimbalo, hvala na komplimentu za avatar!

mene taj mail užasno rastužio, i onako baš taknuo duboko...

mislava, aparatić je radio, i onda je odjednom prestao raditi...
    htjela sam ti poslati pp, pa sam zaboravila! pošaljem pp pa ti sve objasnim!

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dobro je, znači nisam luda.
    Vec sam mislila da sam ja jedina koja je plakala kad je Obama dobio izbore (naravno ne računajući Amerikance).
    Od kad sam rodila puštam suze na sve moguće, tužno ili veselo, glazba, filmovi, dokumentarci, sport, politika, knjige...ma sve osim reklama (to je samo pitanje vremena kad ce me rasplakat od muke).

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •