Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: bračni krevet

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bračni krevet

u kupovini sam bračnog kreveta, u sobi je kosi krov i htjela bi neki zaobljenih rubova i s minimalnim okvirom, uglavnom da nije previše masivan

obišla Solidum i Kiku, i baš sam se razočarala, jedino našla u Kiki jedan koji bi mogao doći u obzir, to je ovaj

jel netko zna gdje bi još mogla pogledati krevete ? odgovaralo bi mi nešto ovog tipa

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lesnina, stvarno imaju veeeliki izbor.
    Mi imamo Alplesov i prezadovoljna sam.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo kupili krevet u Lesnini i prezadovoljni smo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Provjeri u Mercatoru. Znaju imati prekrasan i kvalitetan namještaj.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa

Mi imamo Alplesov i prezadovoljna sam.
    Ovako i mi (i izgleda vrlo slično poput ovoga iz Kike)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo kupili naš u Novolesu u Brežicama
    dućan je u sklopu tvornice i cijene su puuuno manje nego u običnim dućanima namještaja
    naš je ovaj na prvoj i drugoj slici
    http://www.spalnice.com/predstavitev/novoles/index.php

ovaj dio kod glave se može skinuti, nije dio konstrukcije već se samo našarafi (mi naš jesmo) pa izgleda još manje masivan

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Lesnina, definitivno, mi smo se jedva odlucili jer imaju stvarno veliki izbor.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure , pogledat ću prema vašim preporukama

a i ovaj mi se sviđa, samo bi ipak uzela s nekim uzglavljem ako ga budemo trebali okrenuti tako da uz uzglavlje nemamo zid

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam Alplesovu Baladu
    krevet na prvoj i drugoj slici http://www.ilambienti.com/prodajni-p...palnice/balada
    soba mi je isto pod kosinom

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Naš je ovakav
    http://www.perfecta.hr/index.php?pag...id=29&p_id=277

sav je tapeciran, na uzglavlju jastuci kojima se skidaju navlake.
    Ispod je spremnik gdje kompletnu sezonsku garderobu mogu spremiti.
    Hrvatski proizvod i dobili smo ga za 10 dana. Jako zadovoljni.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i da napomenem, meni inače od svega modrice ostaju, zato smo htjeli tapecirani i s ovim krevetom je milina (kad su svi rubovi mekani)
    I dobili smo ekstra navlake za jastuke ako mi dosade ove koje smo uzeli

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Upravo sam prolistala novi katalog Mandija. Možda da pokukaš pogledati tamo. Ili pak, ako bi drveni krevet (ili ivericu) možda da ga daš nekom majstoru napraviti?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    i da napomenem, meni inače od svega modrice ostaju, zato smo htjeli tapecirani i s ovim krevetom je milina (kad su svi rubovi mekani)
    I dobili smo ekstra navlake za jastuke ako mi dosade ove koje smo uzeli
    je ovo s mekanim rubovima je prednost ovog kreveta
    ali ja sam žena u godinama pa mi se čini prenizak, a i želim da mi ispod kreveta struji zrak 8)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo naišli na čovjeka majstora na Jakuševcu koji nedjeljom obično dolazi i radi sam krevete po narudžbi od pravog drveta, cijena za bračni s podnicama bit će oko 2500 kn. A krevet predivno izgleda, možda jednom poslikam kad ga ulovim pa stavim slike.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

e da, ako kome treba, mogu na pp broj telefona i ostalo, da ne reklamiram ovako.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Ja sam jedno vrijeme razmišljala da uzmem taj, al u bijeloj koži... lijep mi je... al na kraju sam ipak uzela jedan hespov od bijele kože, koji mi je bio mrvicu ljepši

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo kupili Ikeine - jedan koristimo već 9 godina (konstrukcija je bila jeftina, ali smo podnice i madrace nabavili u Hespu). Jesu malo laganije konstrukcije, ali nije mi to nikakav bed, lakše ga mogu pomicat lijevo-desno, ako mi treba. Drugi je isto u kući s kosim krovom, nešto je uži - 1.60, jer mi je toliki trebao, ovaj zagrebački je 1.90 širine, a meni se sviđaju ti Ikeini jer su relativno visoki pa se ispod prostor može iskoristiti, ako je potrebno, plus ne volim one koji imaju kod nogu prečku, a sviđaju mi se ti svijetli. Imamo i Ikeine krevete na kat, spavali na njima stokilaši, isto je sve OK, iako svi Ikeini djeluju perolaka kategorija, vjerojatno zato jer nisu od punog drva.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovaj je koji imamo ispod kosog krova - Dalselv širine 1.60, malo je dojam rustikalan, ovaj zagrebački se više ne proizvodi.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70021631

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jako mi se sviđa taj Dalselv iz Ikee, ali kod nas je problem što zbog visine MM moramo uzeti duljinu 220 cm (i majstor nas je gledao u čudu), a većina je kreveta do 200 cm. Mi sad imamo 200 i naprosto je - prekratak!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I mi tražimo novi krevet. Ja bi metalni, a MM tapecirani. Dogovorit ćemo se na svetonigdarovo.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam onaj tamo lijevi/dalji/iza bijele fotelje
    krevet
    kupljen u euronamu

www.euronam.hr

s tim da imaš opciju kupovine kutije ispod podnice (takav je moj) umjesto nogica, je glomazan ali stane cijelo čudo stvari u tu kutiju

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tweety, te se kutije ispod izvlače ili?

ja hoću krevet koji ima one ladice na izvlačenje, da se baš ne vidi đinđa ispod

ali takav smo vidli jedan jedini i nije mi nešto... zna li itko di tog ima?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hop.

U kupovini sam kreveta, ali se ne mogu odlučitipa trebam vašu pomoć.

Tražim dimenzije 180X200, strane (sve) do poda, sa spremnikom za posteljinu.
    Vidjela sam u meblo neki s podnicama na podizanje, ali iskreno ne ulijeva mi baš povjerenje, nekako mislim da će taj mehanizam vremenom zakazati.
    Ima li tkoiskustva s takvim krevetom?

I što biste vi rađe, podnice na podizanje ili ladice u krevetu?

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Definitivno- ladice u krevetu
    Kupili u trgovini Naš dom neki "no name" krevet sa ladicama, ali je odlican ! Vec 5u godinu ima svrhu a ladice su se pokazale kao super stvar u nedostatku prostora/ mali stan/. Samo kad smo tražili krevet sa ladicama~ ovaj je jedini bio u svim trgovinama. meni je u početku smetalo što je poprilično visok, al navikneš se.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ladice u krevetu. Uvijek možeš pribjeći i jeftinijem rješenju (doduše, onda je okvir malo klimav, ali izdrži i on 10-tak godina) - kupiš okvir kreveta (Betgestell) u Ikei, kupiš neke kvalitetne podnice i madrace, tu ne gledaš na cijenu, i kupiš u Ikei ladice za ispod kreveta, ima ih svakavih.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Podnice i madrac imam, u stvari mi je jedini uvjet da su stranice do poda i da jesama konstrukcija kvalitetna. Imali smo situaciju s no name krevetom gdje mi je daska pala na nogu, eto, popustili spojevi.

Više ne riskiram s tim stvarima, moglo se veliko sr.nje dogodit.

Ono što sam ja vidjela s ladicama bilo je prilično loše napravljeno, sve se klimalo :/

Sutra idem u obilazak lesnine, nadam se da hespo i alples imaju šta ponuditi.
    Perfecta dreams mi je, bojim se, preskupa, ali obići ću i nju.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne znam koliko sad koštaju, ali Jogi postelja je predobra. Evo jedne s ladicama http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=503

Preporučam kao osmogodišnji korisnik iste. Ništa ne škripi, do poda je, doduše moja je skoro ovakva jer meni ne trebaju ladice
    http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...9QEwBA&dur=411

Ona izgleda i ponaša se kao prvog dana, a prošao je...svašta. Znaš ono kad kažu da u krevetu provedeš trećinu vremena, pa onda treba kupiti da vrijedi.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 22.07.2013. at 22:28

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Podnice i madrac imam, u stvari mi je jedini uvjet da su stranice do poda i da jesama konstrukcija kvalitetna. Imali smo situaciju s no name krevetom gdje mi je daska pala na nogu, eto, popustili spojevi.

Više ne riskiram s tim stvarima, moglo se veliko sr.nje dogodit.

Ono što sam ja vidjela s ladicama bilo je prilično loše napravljeno, sve se klimalo :/

Sutra idem u obilazak lesnine, nadam se da hespo i alples imaju šta ponuditi.
    Perfecta dreams mi je, bojim se, preskupa, ali obići ću i nju.
    Onda nađi dobrog stolara da ti "pojača" navojima stranice koje se spajaju. Nama je to frend napravio /koji je malo više,jelte,majstor od MM i super nam je~ već 5 godina.
    Iskreno, selimo za mjesec dana pa ćemo vidjeti kako će se krevet ponašati nakon ponovnog sklapanja.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me iz shopinga

Odluka je pala na Alplesovu Baladu s plinskim podizačima tako da imam i veliki spremnik.
    U stvari mi jedino on koliko-toliko zadovoljava sve kriterije.
    Ali mogao je bit i ljepši za te pare

S Hespom sam se razočarala, gledala sam Miu, Martu i King, iznutra se čine kvalitetni ali dizajn nije nešto.

duma, nakon što sam gotovo ostala bez pete nema šanse da radim ikakva pojačanja, od sada mi kod kreveta postoji samo 0 i 1.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

mozda netko zna gdje mozemo otici pogledati krevete 200x200? Madrac cemo dati izraditi po narudzbi u perfecti, ali krevet mi se tako ne da cekati dok ga stolar stvori..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zašto naručiti izradu madraca, uzmeš 2x100x200 i možeš s njime svašta.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mislim da će ti taj krevet 200*200 samo prostor zauzimat,mi kupili prošle godine 140*200 i odličan je po veličini

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

http://www.hespo.hr/sob_spa_rea.htm

10soba na slici je moja samo su stranice prednje od ormara bijele na dvoja vrata i noge kreveta su drvene i prezadovoljna sam

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da će ti taj krevet 200*200 samo prostor zauzimat,mi kupili prošle godine 140*200 i odličan je po veličini
    Mi imamo 160x200 i ja bi veci.mi se svi volimo rasiriti
    Klinci dolaze k nama i meni je to usko

Poslano sa mog GT-I8190N koristeći Tapatalk 4

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I nama je 160x200 usko. Ne mozemo svi cetvoro spavati. 180x200 bi nam bilo ok.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi imamo ovaj, mislim bar: http://www.lunasan.hr/katalog.php?id...t=101&idmenu=2

i 2 madraca, jer je lakse baratati s njima.
    a sto se tice velicine kreveta, nama stize peti clan, sad nam je i ovaj krevet mali, pa smo jedno dijete izbacili

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

http://www.hespo.hr/kre_premiumlux.htm evo našeg kreveta, identičan, 180x200, nije prevelik. ja bi čak 200x200 jer se volim "razbacati" al što se tiče muža i njegovog načina spavanja, bio bi dovoljan i 120x200 (spavamo jedno preko drugog ). ispod je kak ja kažem bunker pun svega i svačega. lako se održava. jedina mana po meni je to da je možda prenizak. ali tad kad smo mi kupovali, nisam se ni sjetila onih sa duplim madracem

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

recimo visina kao ovaj, samo mi je uzglavlje nekako previsoko http://www.hespo.hr/kre_astoria.htm

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    I nama je 160x200 usko. Ne mozemo svi cetvoro spavati. 180x200 bi nam bilo ok.
    X

Mi smo stariju morali iseliti, mladji je srecom puno mirniji spavac
    Ja imam ladicu ispod bracnog i to je uzasno tesko tako da mogu birati odbrala bih neki krevet bar 180x200 (na takvom smo svi 4 mogli udobno spavati) i s podnicom koja se dize za puuno stvari u vakum vrecama (ja u krevetu drzim robu iz "krive" sezone koliko stane)

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo 200*200 i to je nešto odlično. Sad nam je i kindač "prikopčan" pa je i veći. Na moru imamo čini mi se 160 ili 180 i to nam je malo kad stariji spava s nama (ali sad smo spojili naš krevet s njihovim normalnim i to dobro funkcionira), ali to sve ovisi valjda o tome kako tko spava. Stariji najviše voli poprek' između nas i ne znam kako bi da nemamo tako veliki krevet u Zg-u.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    oh, mi imamo 160x200 i s malenom u njemu je to preeeusko. cak i kad muza nema, nas dvije smo uvijek na knap, a ona je jos jako mala.. :D e sad, gledam malo 180x200, to je samo 20cm sire.. pa si mislim, kad je bal.. nek je onda dva sa dva! bas ono king size, ma nek dominira u sobi, neka zauzima mjesta, ionako soba=krevet. ali ne bi 2 madraca, nekako mi to nikad nije bila opcija. uvijek je ta sredina problem, a mi svi spavamo svakako, kad mm nema ja znam spavati i popreko, a tek sad..
    nego, jel zna netko di mogu kupiti takav okvir s podnicama, 2x2? pviti pviiiizzz

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Enolee, mi smo dugo spavali na krevetu 180x200, ali tako da smo ga okrenuli da nam 200 bude širina.

Ali mi nismo visoki.

ivy05 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

mi smo imali perfectin... i mogu reću da je perfektan, moj mm je malo krupnije građe .... ali krevet nas je odlično pratio
    sada ćemo uzeti neki novi, tko zna možda opet od perfecte.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Enolee, mi smo dugo spavali na krevetu 180x200, ali tako da smo ga okrenuli da nam 200 bude širina.

Ali mi nismo visoki.
    )) genijalna ideja!! Ni ja nisam visoka. Ali muz je. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •