Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gillette mach3turbo preko kupime.hr

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Gillette mach3turbo preko kupime.hr

Jel ih netko kupio? Katastrofa su, barem nasi. Ona spuzvica se doslovno raspada na komadice pri prvom brijanju. Dobili smo 8 kom za 100kn, na kraju je ispalo da su to najskuplje placeni zileti ikada jer ih se moze baciti nakon 1 brijanja. Pisala sam na njihov info mail i samo dobila odgovor na engleskom da je proslijedjen osobama zaduzenim za to. I vise dalje nikakvog odgovora. Nisam trazila novce nazad, mozda sam trebala ali sam ocekivala barem neku ispriku ili slicno.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam kupila ove http://www.kolektiva.hr/zagreb/gille...er-082013.html
    nisu još došli, ali te inače koristi pa se nadam da je to TO...
    A jel inače koristi te mach3turbo pa je sada dobio drugačiju britvicu nego što inače kupuje pod tim imenom?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kupila ove http://www.kolektiva.hr/zagreb/gille...er-082013.html
    nisu još došli, ali te inače koristi pa se nadam da je to TO...
    A jel inače koristi te mach3turbo pa je sada dobio drugačiju britvicu nego što inače kupuje pod tim imenom?
    Inace te koristi, ovi tvoji su fusion, nisu kao nasi. Cekali smo jedno mjesec dana ako ne i vise a na kraju je na koverti pisalo da su iz Hong Konga. Meni je bilo sumnjivo sto se mora ispuniti onaj formular prilikom narucivanja i sto je sve na hrvatskom i engleskom. Sad mi je jasno zasto. Ajde mi bas javi kad ti stignu, da li su vasi dobri.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I ja sam planirala kupiti mužu,pa sam malo tako gledala i čitala šta drugi kažu o tim gillette nastavcima. Ugl,ljudi nisu zadovoljni i kažu da su kopija sa ebay-a. Tako da ih nismo ni kupili.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam planirala kupiti mužu,pa sam malo tako gledala i čitala šta drugi kažu o tim gillette nastavcima. Ugl,ljudi nisu zadovoljni i kažu da su kopija sa ebay-a. Tako da ih nismo ni kupili.
    I ja imam dojam kao da smo dobili vrlo losu kopiju i da to uopce nisu pravi Gillette jer kad ih kupimo u dm-u ili vec negdje, to je sasvim druga prica...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ti žileti rijetko kada su na nekoj akciji ili popustu. I meni je bilo čudno to za taj formular,za taj način narudžbe.
    Meni je žao ljudi koji su to kupili.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I meni je zao sto smo dali 100kn za to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •