pricala sam sa zenamau trogiru i kad sam cula za vizitu nakon poroda i nacin na koji se sprovodi samo sam ostala :shock:
jel vi znate da mozete trazit da ne zelite taj pregled?
toga ovde NEMA i meni zvuci stvarno nehuman nacin na koji se to obavlja kod nas..... poredaju zene , digni spavacicu, rasiri noge i onda neka sestra stipaljkom mice ulozak da bi ljecnici i studenti mogli gledat u "nju"
ma bez veze .. pa sta moze viditi tek nakon poroda i koji je to osjecaj za zenu????????????? meni se dize kosa na glavi :shock:
sta ima viditi zenskoj koja je rodila na carski rez?
evo bas zenska koja je tako rodila je morala sirit noge i pokazivat studentima i svakome ko je prosao usput jer je splitsko rodiliste poznato kao najgore i najnehumanije a ona je rodila na carski rez.sta su njoj to mogli vidit tako u prolazu
_
kako ste vi prosle te nepotrebne vizite svakidasnje i koliko puta dnevno to rade?

Odgovori s citatom
znam da moraju ali... I pitaju o jačini krvarenja, bolovima itd. Žene su mogle mirno nositi piđame od trenutka kad su se same prale, (e sad nisam sigurna da li nakon prvog dizanja, dakle bar 12 sati od sekcije, više ako rodiš prijepodne, ili nakon 2 dana kad te otkopčaju s infuzije) nitko im nije prigovarao jer nema vag. pregleda. Kad skinu konce dr. za otpust pregleda šav, dakle trbuh i to je sve.
Rado bi izbjegla njihovo razgledavanje, ali kako da to ucinim u sobi sa 8 zena koje poslusno sire noge :? ?
. Blago vama koje ste rodile vani! Zavidim vam i sretna sam zbog vas citajuci vase price s poroda. Nama u Hrvatskoj to je nazalost jos uvijek prava naucna fantastika.
Mislim, u dizanje bune ili skrivanje u zahodu. Samo nek nam kazu sto je lakse za napravit :wink: