-
Ni jedna sprava, koja kad se na njoj radi 10 min zamjenjuje neko dugo vrijeme običnim vježbanjem, ne funkcionira.
Vježbam od srednje škole, i bez muke nema rezultata. Vježbanje treba početi uvijek polako, 10-ak min, 2 puta tjedno i postupno pojačavati trajanje treninga i broj puta tjedno. Svako vježbanje početi zagrijavanjem svih mišića i ligamenata, i završiti laganim istezanjem, tj. da se tijelo postupno ohladi.
Ako nakon vježbanja osjetim mišiće, znači da je bilo uspješno, ali ako se ne mogu pomaknuti od boli, znači da sam pretjerala i treba se odmoriti dok upala ne prođe.
I nakon 3 tjedna, kada se tijelo navikne, treba pojačati trening, jer se tijelo naviklo i samo se održava kondicija a ja bi recimo još malo smanjila kile.
I naravno, zna se dogoditi da se salo pretvori u mišiće, jer vidim na vagi da kile stoje na mjestu ali da mi hlače bolje stoje, da kod bokova ima više mjesta, pa se ne treba samo voditi brojem kila na vagi.
Nadam se da ću i kad rodim, imati vremena za vježbanje, ali neću početi prije nego beba napuni 5-6 mjeseci...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma