Citiraj beberonka prvotno napisa
Moram reci da razvod opravdavam samo kad je u pitanju alkoholizam ,narkomanija,kockanje,ili fizicko maltretiranje,za sve ostale situacije mislim da civilizovan covek mora i treba da nadje nacin da uskladi svoje i pertnerove zelje za dobrobit svog djeteta,pa makar to podrazumjevalo i dvostruki nacin zivota
E ovo i ja mislim (izmjedju dosta slicnih cinjenica kao kod beberonke)

Elin jako je važno da imaš svoj život i dalje, da nije život stao zbog činjenice zato što si razvedena. Tvojoj curi je očito dobro kad ode kod tatinih i ne ramišljaj kako tamo provodi vrijeme, vec to vrijeme iskoristi da se odmoriš, napuniš baterije, i uživaš kad se djete vrati.

Nije lako glumiti srecu, ali i ona je navika, ako se budeš trudila neprestano da je imaš, biti će je sve više.
Ono što dijete najviše muči, kad se izuzme:
1. da roditelji ne mogu biti zajedeno,
2. da ne mogu komunicirati
jest da želi vidjeti sretne roditelje, to djetetu daje veliku sigurnost da može kroz život dalje...

Vaš dom je njezino utočište i najvažniji temelj u životu i nije sumoran zato što ste same, samo treba unijeti što više sitnih veselja.

Toliko nepravde ima u svijetu i razumijem sva tvoja ogorčenja, no "Svako zlo za neko dobro" i nadam se da ćeš to vrlo brzo otkriti