Ja sam tu ali mi nije stizalo na mail da se vi ovdje tipkate
Elin ekavica se gubi pa se vraca to je posljedica 25 godina ekavice 15 ijekavicemam i tate
ovo tipkam samo za tebe i one koje su pratile cjeli postostajem pri svemu sto sam ti napisala i drago mi je da si ti razumjela sta tipkam,jer to govori da sam i ja tebe skuzilanazalost.Ono sto si spomenula,da te je strah da ce zivjet bez oca, o tome nemoj razmisljat jer ti takva kakva jesi ,i koliko puno volis svoje djete,neces moc utjecati na to.O tome ce nazalost samo njen otac odluciti,a na tebi ostaje kako da je pripremis na taj cin ako se gospodin odluci na takav izbor.I zato su oni radikalni koraci navedeni a i zato sto sam procjenila da je Elin hitno potrebna neka sugestija.
Svi ljudi su razliciti,razlicito vole svoje partnere a i svoju djecu,Elin i j a
svoju djecu volimo isto
Vise vas je, vidim, dozivjelo moje savjete kao bacanje zene u drugi plan,tetosenje muskarcima itd... ja tako nesto nikad nigdje nisam navela a ni pomislila.Radi se o tome da neke majke vole svoju djecu koliko i ocevi i tada sigurno dolazi do razvoda.Sem u slucajevima koje sam gore navela.Takodje ako zena voli svoje djete vise od oca i zeli da pokusa oca zadrzati u obitelji vizavi djece,a da pri tome neglumata mucenicu i djeci da nabija osjecaj krivice za ostajanje uz oca.Nego da nadje smisao kompletan u toj "glumackoj"obitelji.Zenama je sudjeno da peru ,spremaju,glacaju,uredjuju enterijer, bile sa muzem ili ne.I svakako da vodi zadovoljavajuc i kvalitetan zivot.Nazalost takav zivot ne vode ni mnoge zene bez obitelji.A ja sam feministkinja koja bi za svoju djecu ucinila sveeeeee,i mnogo veca od mnogih koje neperu sudje ali im muzevi diktiraju,sta ce da vole ,rade,il skim da se druzea djeca su nesto sasvim posebno,i ako gledamo samo njihovu dobrobit nikad se ne bi niko normalan odlucio na razvod.Ako se neko nadje uvredjenim sa ovim,zao mi je ali to je istina ,ako se gleda najbolji interes za dete.A to sto su "neki prestali da se vole" :shock: dala bih im 25 po turu da se opet zavole :shock:
il otkrili da su razliciti svjetovi, eeeeeeee izvinite ali jako su retke te ptice koje poslje takvog razvoda vole svoju djecu,i bave se njihovim vaspitanjem ,njihovim zeljama,potrebama.A takvim pticama treba dati sto prije vrjemena da odlete sto dalje na jug,a njihovo ptice ce to znati,i nece ocekivati kule i gradove i bice sretno i zadovoljno u svome gnjezdu