-
8 mj-koliko obroka dohrane?
koliko ste obroka dohrane davale ili dajete svom djetetu od 8 mj? koliko ste podoja imale (otprilike) uz dohranu? hvala!!!
-
moja papa svaka tri sata-ujutro rano sisa,pa voće,povrće i meso za ručak,onda opet sisa,pa navečer mliječna kašica i sisa ili samo sisa.tokom noći jedno sisanje
imamo 8 i pol
-
Ja sam počela sa dva obroka dohrane sa otprilike 7 ipo mjeseci.
Uz to je imala otprilike 5 dnevnih podoja (5 je miniumu) i još pokoje noćno.
Ali i sada sa 9 mjeseci smo još uvijek na istom broju. Samo se količina povećala.
Inače imaš temu http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...5638&start=300 pa ovo pitanje možeš tamo postaviti.
-
moj maleni se nekako sam sve vise odbija od sise tako da smo sada na 2-3 podoja dnevno i jedno-dva nocna (samo brzinski)i uz to jos dva obroka i izmedu malo voca
-
mi smo isto kao i dinasto80 ujutro oko 6 ipo 7 sisa, zatim oko 10h voce, oko 14h rucak, meso ili riba s povrcem, popodne opet sisa, prije spavanja ili keksolino ili kasica. samo sto ona meni nocu trazi, vjerojatno, navika sisu 2-3 puta.
-
Sika ujutro, uvece i cijelu noc kad pozeli (Vikendom i 1-2 puta tokom dana), oko 3 obroka cvrste hrane...
-
Mi oko 7 ujutro sisa,oko 10 voće,oko 14 meso i povrće(nekad između voća i povrća sisa),oko 17-18 izdojim mlijeko i složim joj rižine pah.Prije spavanja opet sisa i u revijalnom tonu nastavljamo sa sisom cijelu noć.Noćas je valjda papala 10 puta. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma