je malo rano za odabir kolica, ali ništa nas ne smije iznenaditiko s prvim ditetom pa smo u neznanju i bahatosti (ja, ne mm) prominili 7 kolica.
sad tražim jedna, ali vrijedna.
a uvjeti su (skromni skroz):
- trokolica obavezno, 4 kola ne dolaze u obzir ni pod razno
- da su velia, robuna, mogu bit i teška. ja sam rambo po definiciji pa mi je šala mala pribacivat kolica i od 20kg livo-desno![]()
- portapak u autu je sasvim dovoljno velik za sve vrste tako robusnih kolica (kad je mogla stat naša bivša trokolica bez da joj se skidaju kola i uz to još nakrcat stvari onda mogu bilo koja druga).
- da ima skroz ležeći položaj i da u takvom ležećem položaju može spavat i dite od 4 god bez da mu vise noge više od par cm.
- da se sjedeći dio može skinit i vozit samo autosjedalica na konstrukciji.
u užem izboru su bila:
jane slalom pro i chicco trokolica od kojih sam odustala. i jedna i druga su mi nekako.....mala....a od jane pro sam odustala i zbog autosjedalice/košare.
znači sad su u igri quinny dvije trokolice, jedna s rotirajućim prednjim kolom i druga s fiksiranim ali nagibnim. pa molim one koje imaju ova kolica (ili su se imale prilike susrest s njima) da mi kaže koja su bolja, veća, komodnija za dite i s kojima je lakše upravljat.
btw, mm navija da odaberem ovu "novu" graco trokolicu ali je i ona meni mala. u trolokici koju sam imala za L. ona je u njoj mogla spavat komodno s 4 godine, velika, robusna, ogromna. više je nema za kupit, a jaedina mana (što se mene tiče) je bio fiksirani prednji kotač pa se tribalo naviknit vozit ih.