-o izbijenim zubima...
u drugom razredu djeca svakodnevno dolaze sa zubićem u ruci jer je to vrijeme kada gube mliječne zube. možda je i njegovim zubićima trebao samo mali trzaj koji se dogodio slučajno na hodniku, pa učiteljica tome nije pridavala važnost.
-
ne da mu pojesti sendvič jer je buco...
je li taj razlog baš izrekla? - ako je, ja bi poludila!
a možda je razlog neki sasvim drugi: vrijeme ručka, jedenje pod satom i sl.
-
...iako je on plakao ona stavljala šnalice pred cijelim razredom... 
ovo je javno ponižavanje i kod mene ne bi prošlo samo tako.
- učenje od 4 sata dnevno je zaista previše, čak i s pauzama. a to što četvorke smatraš katastrofalnim :shock: govori da imaš vrlo velika očekivanja koja isto tako djeluju frustrurajuće na malog školarca. tvoj negativan stav prema školi (isfrustrirana učiteljica, razred snobova...) svakako nemoj pokazivati pred djetetom, jer je to dodatan razlog da mrzi
školu.
Pozdrav,drago mi je što imaš svoje mišljenje o ovoj temi.
Kad su zubi izbijeni još im nije bilo vrijeme za ići van,bar je tako rekla teta zubarica,koja je nakon tog izbijanja zuba,jednu ranicu čistila,a drugi zub je iščačkala jer je ostao komadić.Novi zubikoji je izašao je okrnjen.Znači nije baš bilo slučajnog naguravanja,dobio je pošten udarac.Al to je prošlo Bogu hvala,ne želim se više niti prisjećati.Nisam ja to niti spominjala kao nešto što se meni dogodilo,pa kao jako je bitno(mene je potreslo,ali),nego više kao nekakvu opomenu roditeljima da svojoj djeci obrate pažnju na ta opasna gurkanja,udaranja,recimo odmicanja stolica,podmetanja nogu i koliko je to opasnost.
Učiteljica je pobornica zdrave ishrane i ja to poštujem,ali to ne znači da se cijeli svijet mora vrtjeti oko toga i ne moraju svi biti anoreksični.Moj dečkić je buca i ona mu je to rekla,da ne jede puno,jer će bit još deblji,a i meni je to spomenila na primanju.Ja kuham svaki dan raznovrsnu hranu,domaću koju smatram i najzdravijom,al se on naglo ubucio još u vrtiću i sad zbog vremena koje provodimo sjedeći gomilamo višak.Nije ništa zabrinjavajuće,čekamo raspust,pa će to otić.
Četvorke ne smatram katastrofom,ali sam se na njih tako osvrnula zbog vremena koje provodimo učeći.Pa se pitam koliko bi trebalo vremena provesti za knjigom da bi ocjene njega zadovoljile,a naravno i mene.Jer ja sam zadovoljna i sretna samo kad je on sretan i zadovoljan
Još pozz iz Slavonije!
želim vam puno sreće ( u novoj školi ako ste se tako odlučili) i da su ružni dani iza vas!