srce maleno
a slušaj, juraj je rođen 25/05 i u školu je krenuo s 7 godina i 3 mjeseca. godinu dana ranije bi vjerujem prošao sva testiranja, a i čitati i pisati je znao.
zadnju godinu u vrtiću su mu ostala dva prijatelja, no najbolja dva prijatelja su mu otišla u školu. nije baš nešto bio oduševljen s vrtićem tu zadnju godinu, malo se i dosađivao - što je samo dovelo do jedne dobre stvari, a ta je da je jedva čekao krenuti u školu.
ja se uopće nisam opterećivala s tom poticajnom okolinom - on je godinu dana ranije porješavao sve one radne listove za predškolarce pa je tu zadnju godinu utvrdio gradivo
meni je najbitnije bilo da dobro prihvati školu jer mislim da je taj prvi razred jako bitan - znaš kako to obično ide, ako tu kiksa, teško, iako ne i nemoguće, je to poslije ispraviti.
i nisam nikako pogriješila, baš je ono što se kaže bio zreo za školu. a to što je među najstarijima, nema nikakve veze.
možda bi bilo tako i da sam ga ranije upisala, a možda ne bi - u svakom slučaju izbjegla sam barem takve dileme, što bi bilo kad bi bilo.