ako je dijete više - manje zadovoljno, odnosno ako nije neki problem u vrtiću koji jako utječe na njega, ja bih se isto odlučila za vrtić. jer problemi u školi koji mogu nastati zbog prijevremenog upisa mislim da mogu biti puno ozbiljnije prirode nego problemi u vrtiću zbog, ne znam, nepoticajnog okruženja. pa taman da je sam s manjom djecom tu godinu, uvijek se može dogovoriti s tetom da mu da dodatne zadatke i sl. juraj je još od negdje četvrte godine jako volio rješavati radne listove i teti nikakav problem nije bilo dati mu da rješava dok ostali spavaju ili sl.anchie76 prvotno napisa
a bože moj, nije se baš ludo zabavljao, ali opet se prilagodio situaciji i igrao s dva dečkića koja su mu bila najbliža. znam da se baš nije našao s njima jer ih je zaboravio isti dan kad je prestao ići u vrtić, a prijatelja kojeg je imao godiinu dana prije, koji je krenuo u školu i dan danas nazove i nađu se i igraju zajedno.
ali, kad nema druge zabave, i drugog društva, zaigra se on i s marom - kad je baš sila.![]()

Odgovori s citatom