Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: jednokratna pomoć-po novom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno jednokratna pomoć-po novom

rodila sam 07.04. drugo dijete i dobila od grada zg-a Zaključak da se odobrava novč.pomoć u iznosu 7.200,00kn kroz 3 god. i da će se počet isplaćivat u roku 60 dana od dana odlučivanja o zahtjevu. 60 dana je prošlo, novci nisu sjeli a dabas dobivam obavijest da su stupile izmjene i dopune...i da mi pripada pravo na isplatu razlike između do sada isplaćenog i pripadajućeg iznosa. Znači li to da ću sad dobit po novom tj. manju pomoć i da se ovdje zakon primjenjuje retroaktivno?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dobit ćeš 3600kn, tj. po novom

da su ti u međuvremenu isplatili neki iznos, ne bi bilo nikakve razlike, jer po novom možeš dobiti samo 3600kn

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma to sam i ja shvatila al ovakvu glupost još nisam vidjela. Ako su to izglasali još 20.12.2010. zašto sam dobila rješenje da ide po starom sa 29.04.2011.? i sad s 01.07. da mijenjaju. uopće ne zvuči kao čista posla.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

izglasali su 20.12. ali s tim da se počne primjenjivati od 1.7.

29.4. je još bila na snazi stara odluka, pa su ti poslali rješenje u skladu s tom odlukom koja je tada bila na snazi

i sad si dobila novo rješenje po novoj odluci

jest, debilno je, ali to ti je tako kad te birokracija uhvati u klinč

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zna li netko mjenjanu li se stara rješenja, nama koji smo već dobili prvu ispaltu još prošle godine?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

again, mislim da si ti jedna od brojnih roditelja koji su jutros zvali rodu
    moj prijedog je da napises mail gradu, nezadovoljna ovom odlukom (nije nezakonita, ali jest jako jako loša, i kratkorocno i dugorocno, roditelji trebaju imati sigurnost u pronatalitetne mjere, ne da su jedan dan tu, drugi nisu)
    mi smo svoje nezadovoljstvo vec vise puta iskazali, od prosinca naovamo
    adrese su i gradonacelnik i skupstina koja je u prosincu ovo izglasala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko mjenjanu li se stara rješenja, nama koji smo već dobili prvu ispaltu još prošle godine?
    da, svima
    sve pise na stranicama grada, i ti ces novu odluku dobiti postom
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=5723

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam dobila riješenja da neću ništa dobiti jer mi je isplaćeno više,međutim mi nije isplaćeno više i dobila sam samo jednu ratu za drugo dijete.
    Pitajući ženu koju sam nazvala rekla mi je da svi koji su podnijeli zahtjev do kraja 5mj prošle godine će dobiti još jednu ratu koju su trebali dobiti,dakle ja još 2400kn do kraja 7mj.A ne još 1200 kao šo bi bila razlika.I da mi je poslano krivo riješenje.
    Što A promjeni rješenja...?

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    da, svima
    sve pise na stranicama grada, i ti ces novu odluku dobiti postom
    Mi smo vec dobili rjesenje postom o obustavi... Ne mozes vjerovati kako su sad najednom azurni.

Samo me zanima, kada su bili povecavali iznose, prije izbora, jesu li onda povecali samoinicijativno i ljudima sa starim rjesenjima (nizim iznosima)?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo vec dobili rjesenje postom o obustavi... Ne mozes vjerovati kako su sad najednom azurni.

Samo me zanima, kada su bili povecavali iznose, prije izbora, jesu li onda povecali samoinicijativno i ljudima sa starim rjesenjima (nizim iznosima)?
    Pa naravno da nisu!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi nismo dobili novo rješenje,već samo tu famoznu rečenicu o razlici

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pitanje je bilo da li da idem zahtijevati neko novo riješenje...?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jedno mi sada nije jasno. Prijatečjica je rodila prošle godine u 5. mjesecu. dobila 11000kn u 6. Zvala je i rečeno joj je da će ove godine još dobiti 11000, a od sljedeće godine po 8600.
    Ja sam isto zvala da ih pitam što i kako sada i rečeno mi je da ja već od ove godine dobivam po 8600. Ne kužim.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mijenjaju se, sad umjesto 11 000 kn godišnje dobivamo oko 8600 godišnje, jučer mi je stigao dopis od Šostara, gamad!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jedno mi sada nije jasno. Prijatečjica je rodila prošle godine u 5. mjesecu. dobila 11000kn u 6. Zvala je i rečeno joj je da će ove godine još dobiti 11000, a od sljedeće godine po 8600.
    Ja sam isto zvala da ih pitam što i kako sada i rečeno mi je da ja već od ove godine dobivam po 8600. Ne kužim.
    svi koji ste započeli 'po starom' dobit ćete isplate po novom. ako si dosad dobila npr. 33000kn, ukupno, onda će ti isplatiti još 21000 (do 54000kn), ako si već dobila 54000 onda nećeš dobiti više niš, ako si dobila npr. 60000kn onda imaš sreće jer nećeš morat niš vraćat

eto

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

puntica kužim ja to, sve mi je to jasno, ali ne kužim zakaj su njoj rekli da bu dobila još ove godine tih 11000...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pricekaj nek i ona dobije "pismo"

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

možda i neće dobiti. s obzirom da je prvu godinu dijete navršilo prije 1.7. možda još drugu ratu dobije po starom a tek od treće krene po novom. dijete od ane.m će prvi rođendan navršiti nakon 1.7. pa već druga rada ide po novom. tko zna, možda je takva logika. mislim, nije da ima logike u njihovim odlukama.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ah veselja, mi onda više nećemo dobiti ništa, ali pismo još nismo dobili

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj again prvotno napisa Vidi poruku
    Znači li to da ću sad dobit po novom tj. manju pomoć i da se ovdje zakon primjenjuje retroaktivno?
    1. znači
    2. nije zakon već odluka
    3. nije retroaktivno jer nećeš morati vratiti razliku između prve rate po starom i one po novom

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eh, viš, ona je dobila pismo ije joj ništ bilo jasno pa ih je nzavala i tak su joj rekli. Pa sam i ja nazvala i meni su rekli kak sam napisala. Ovo što piše daddy bi moglo biti ali ne razumijem zakaj. Mislim, pa odluka je donešena tek u 12. mjesecu, kako su oni to tako važno povukli tu granicu...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jednako važno kao i za vrtiće; digli su ruku 20.12.
    ne razumijem kako tek sada postavljate ova pitanja kad vam već sedam mjeseci govorimo da će to biti tako...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    možda i neće dobiti. s obzirom da je prvu godinu dijete navršilo prije 1.7. možda još drugu ratu dobije po starom a tek od treće krene po novom. dijete od ane.m će prvi rođendan navršiti nakon 1.7. pa već druga rada ide po novom. tko zna, možda je takva logika. mislim, nije da ima logike u njihovim odlukama.
    dedi, koliko ja kužim rate nemaju nikakve veze s ičim, ne izjednačavaju se rate nego primljeni iznosi. nitko neće dobiti više od 54000kn pa da se i na trepavice postavi (osim ako nije već dobio više od toga, u tom slučaju isplata prestae odmah a razlika se ne vraća). pa dobio ratu 8400kn, ili 1200, ili 3400 ili koliko već treba podjeliti preostali iznos da bi se na kraju dobilo tih 54tisuće

ana.m, čekaj da frendica dobije svu lovu pa ćeš vidjeti koliko je to

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svi ćemo dobiti po novom, točnije manje ukupne iznose. I trebamo biti sretni da nam nisu slali uplatnicu da vratimo razliku.
    Ja sam za drugo dijete dobila dvije rate pa sam ukupno dobila više nego što će sad biti po novom.

Sad još samo čekam da Jaca ukine trogodišnji dopust u sred godine, nakon što Banditos potiho zabrani upis treće, tzv. "džaba djece" u vrtić jer majke "mogu" ostati doma pa će biti veselo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    1. znači
    2. nije zakon već odluka
    3. nije retroaktivno jer nećeš morati vratiti razliku između prve rate po starom i one po novom

pa da, ali i da sam dobila po starom, po novom bi ostavarila samo razliku, nemam šta vratit.

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Katastrofa!!! Koje su to metode rada, prst palac??

Pa što nisu te pomoći stečeno pravo? Mislim, ljudi su na te novce računali.

Pitanje, koliko je bio iznos za treće i svako drugo dijete, po novom je 54.000 a po starom?? Susjeda ima četvero djece, dobila dopis bez ijedne brojke .. niš joj jasno

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, samo sam htjela reći da je moja susjeda dakle dobila taj dopis bez ikakvih brojeva, nešto u stilu "razlika će vam biti isplaćena.." i kako uopće ne zna šta se zbiva, nema ni internet nit čita novine.. ona jadna misli da su joj povećali iznos koji će dobiti.. strašno!

A meni su obustavili isplate jer sam ionako dobila previše.
    Vidi se kako upravljaju gradom, sad može sad ne može, malo jedno pa malo drugo, vozaju nas ko majmune. Zlo mi je od tog Banditosa. fuj

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vec je lijepljeno n a puno mjesta ali evo i ovdje:
    inace sve takve odluke mozete naci na stranici http://www1.zagreb.hr/slglasnik.nsf ovo je doneseno 20. prosinca 2011 i tamo mozete detaljno procitati

Na temelju članka 35. točke 2. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine 33/01, 60/01 - vjerodostojno tumačenje, 129/05, 109/07, 125/08 i 36/09) i članka 38. točke 2. Statuta Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 19/99, 19/01, 20/01 - pročišćeni tekst, 10/04, 18/05, 2/06, 18/06, 7/09, 16/09, 25/09 i 10/10), Gradska skupština Grada Zagreba, na 20. sjednici, 20. prosinca 2010., donijela je

ODLUKU
    o izmjenama i dopunama Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta

Članak 1.

U Odluci o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta (Službeni glasnik Grada Zagreba 8/09) u članku 3. stavku 2. alineji 1. riječi: "3.600,00 kuna koje će se isplatiti u jednakim godišnjim obrocima, tijekom tri kalendarske godine" zamjenjuju se riječima: "1.800,00 kuna koje će se isplatiti u dva jednaka obroka, tijekom jedne godine".
    U alineji 2. riječi: "7.200,00 kuna koje će se isplatiti u jednakim godišnjim obrocima, tijekom tri kalendarske godine" zamjenjuju se riječima: "3.600,00 kuna koje će se isplatiti u četiri jednaka obroka, tijekom dvije godine".
    U alineji 3. iznos: "66.000,00 kuna" zamjenjuje se iznosom: "54.000,00 kuna".

Članak 4.

Članak 6. mijenja se i glasi:
    " Pravo na novčanu pomoć prestaje:
    - za prvo dijete isplatom drugog obroka;
    - za drugo dijete isplatom četvrtog obroka;
    - za treće i svako daljnje dijete isplatom šestog obroka;
    - posljednjeg dana u mjesecu u kojem je odjavljeno prebivalište bilo kojeg roditelja ili djeteta za koje je podnesen zahtjev, odnosno posljednjeg dana u mjesecu u kojem je prestao privremeni ili stalni boravak roditelju strancu u Gradu Zagrebu;
    - posljednjeg dana u mjesecu u kojem se promijenio broj djece u zajedničkom kućanstvu korisnika u smislu članka 3. stavka 3. ove odluke.
    O prestanku prava iz stavka 1. alineja 4. i 5. ovoga članka Ured će zaključkom odlučiti po službenoj dužnosti."

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i da procitajte i ono sto nije boldano, jer je promjenjena i dinamika isplate.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje, koliko je bio iznos za treće i svako drugo dijete, po novom je 54.000 a po starom?? Susjeda ima četvero djece, dobila dopis bez ijedne brojke .. niš joj jasno
    Bilo je 66.000 kn (6 x 11.000 kn).
    Sad od 54.000 kn oduzmu ono šta si već dobila i onda ostatak dijele s brojem preostalih rata i toliko će nadalje dobivati godišnje.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A ovo je članak na temelju kojeg su umanjili naknadu i slali obavijesti

Članak 7.

Korisnicima prava na novčanu pomoć kojima je isplaćen veći iznos novčane pomoći od iznosa određenog člankom 1. ove odluke prestaje pravo na isplatu stupanjem na snagu ove odluke.
    Korisnicima prava na novčanu pomoć kojima, do stupanja na snagu ove odluke, nije isplaćen iznos novčane pomoći do iznosa određenog člankom 1. ove odluke isplatit će se razlika iznosa novčane pomoći sukladno ovoj odluci.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja se stvarno čudim što se svi ovih dana tome čude, ko da se ne zna već 7 mjeseci da će to biti tako?!

pitam se hoće li se ljudi čuditi i kad im djeca krenu u školu a neće imat pravo na beslatan prijevoz?!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hoce puntice hoce,
    a do tad ce vikati kako ovi bogati hoce jos i kruha preko pogace.
    samo me zanima kako ce tad reagirati.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da smo se uglavnom svi fokusirali na vrtiće, a manje na ove stvari..

Da, htjela sam zapravo reći to što je spajalica upravo napisala, ali sam previše bijesna pa bolje da ništa ne pišem..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 08.07.2011. at 15:35

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da smo se uglavnom svi fokusirali na vrtiće, a manje na ove stvari..
    u svakom rodinom istupu se pričalo i o ovim stvarima, a ne samo o vrtićima
    samo nitko nije slušao, jer se njih ne tiče, jel

uvijek se spominjalo: vrtići, produženi boravak, naknada za novorođenčad, škola u prirodi i prijevoz. tih 5 stvari koje su proračunom izglasane nauštrb djece, dok je istovremeno bandić sebi povećao lovu za reklamiranje

ali, kažem, nikog nije briga dok se njega ne opali po džepu
    taki smo, nažalost :/

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

uvijek se spominjalo: vrtići, produženi boravak, naknada za novorođenčad, škola u prirodi i prijevoz. tih 5 stvari koje su proračunom izglasane nauštrb djece, dok je istovremeno bandić sebi povećao lovu za reklamiranje

Mislila sam MI kao građani općčenito.. Tek će sad svi vidjeti pravednost dragog nam gradonačelnika.. Mene jednako muče i cijene vrtića i smanjenje naknada, a bome i pokaz za koji moram odvajati iz svoje plaće od 3000 kn, dok se penzići koji možda imaju veću penziju od moje plaće voze za džabe..

Ma joj, ljuta sam cijelo ovo vrijeme, najviše me muči to što se jedni na drugima nekako iskaljujemo a ovi koji odlučuju to koriste za svoja prepucavanja.. Ide mi to sve već na živce..

Jadni i siromašni i "bogati"..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 08.07.2011. at 15:51

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Mene jednako muče i cijene vrtića i smanjenje naknada, a bome i pokaz za koji moram odvajati iz svoje plaće od 3000 kn, dok se penzići koji možda imaju veću penziju od moje plaće voze za džabe..
    da, a plaćat ćeš po novom ne samo za sebe nego i za svoje dijete, jer nema više besplatnog prijevoza. odnosno, ima, ali po dohodovnom cenzusu

dok je za umirovljenike besplatno ako mjesečno raspolažu s manje od 5000kn, za džake je beslatno ako u obitelji po osobi raspolažu s manje od 2000kn

ooooo kako socijalno osjetljivoooo

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ooooo kako socijalno osjetljivoooo
    oooo da
    ...
    pa kao reklami ... znam kako ti je

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sve sam to znala, ali kome da se žalim?? Imam novorođenče pa ne mogu u proteste u ponoć, imam troje male djece i nemam kud s njima pa ne mogu u proteste po danu, da se žalim na tv-u reakcija bi bila "Pa 'ko tri je kriv šta si rađala" (to sam već odslušala u RL, a beba ima tek 2 mj......) i, dakako, ljudi koji zarađuju dovoljno da jedva upadnu u razred za platiti 200 kn su mi pripomenuli da oni plaćaju vrtić za moju djecu. OK, te sam poklopila čim su zinuli, ali, budimo realni, kao što nitko ne želi slušati probleme "bogatih", tako nitko ne žali slušati niti probleme "socijale" (u koju mi realno ne spadamo, ali, zahvaljujući Banditosu i njegovoj pronatalitetnoj politici, eto, jesmo).

A uštedu na besplanom vrtiću ću vratiti plaćajući zet pokaz koj mnogi ne moraju plaćati. Tako da ispada da meni "bogati" plaćaju vrtić, a ja bogatim umirovljanicima (cenzus 5000 kn) plaćam prijevoz. I tako svi u krug.

Dok Jaca ne opali po svima pa će plaće biti manje, pa će se manje uplaćivati u gradski proračun pa će i Banditos sve ukunuti pa ćemo svi biti jednaki pred zakonom.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

MarijaP,
    nema tu problema bogatih i problema socijale
    ima samo problema obitelji, tj. roditelja i djece grada Zagreba, kojima se ovogodišnjim proračunom za razne načine oduzima svašta

nekima će se povećati cijena vrtića, nekima će se smanjiti naknada za novorođenčad, neko će izdvajati hrpu love za prijevoz a neko drugi za produženi boravak ili školu u prirodi, ili prehranu u školi itd.

gotovo da i nema obitelji koja će biti pošteđena takvim ne-obiteljskim proračunom.

roda na to upozorava mjesecima
    ali nikog nije briga
    ljude je uglavnom briga samo kad se radi o njihovoj koži, za sve ostalo ih boli džon
    a to je baš jadno, da jadnije ne može biti, jer smo svi skupa u istim g.nima
    a iduće godine bit ćemo u još većima, ali o tom po tom, jel da?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Znam da je tako (i bogati i socijala su u navodnim znakovima u mom postu) i da je prolem za sve obitelji, ali od šume se ne vidi drvo.... tako je Banditos i htio.

A sljedeće godine će biti katastrofa. Jaca to lijepo najavljuje, samo nitko ne sluša.

Do koje mjere su nas zeznuli, vidjet ćemo tek kad završimo kao Grčka.

sandi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Marija P, moja majka ima 42 godine staza, nakon koje (iako ju je privatna osiguravajuca kompanija jos zelljela zadrzati na istoj, visokoj poziciji) odlazi u mirovinu, jos , uvijek placa 3% zdrastvenog doprinosa (nakon 42 godine placanja !?), dopunsko, i zet samo zbog svoje zasluzene mirovine od 7000 kn koja se u ovoj zemlji smatra jako visokom.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dajte se molim vas ne žalite, ja za svojih troje djece nisam dobila ništa od mjesta, općine, županije...nula kuna. Jednako toliko ću dobiti i za četvrto. Pa kad pročitam cifre od 50-60 000 kn podijeljeno u nekakve rate po 10 000 kn dođe mi da počnem gristi. To je jedan hebeni kredit koji ste vi dobile. Besplatno. netko vam ih je dao. Postoji ostatak Hrvatske, znate? Žene rađaju i u drugim djelovima. I rade, plaćaju poreze, troše,ž ive, i njihova djeca moraju jesti. I nitko im ništa ne poklanja. Budite sretne jer te cifre koje vi dobivate su ogromne

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja nemam pravo ni kredit na 60 000 kn dignuti. Ja nemam pravo ni na porodiljnu naknadu iako radim već toliko dugo, zato što me država prca u zdrav mozak i dozvoljava seljačinama da vode firme na način da radnici nemaju ni osnovna prava. Nemam pravo ni na bolovanje. Toliko sam ogorčena na svoju situaciju i na čitavu ovu žalosnu državu da mi ovi vaši postovi sad dođu ko šaka u oko.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Eto, Trina, ja bih bila sretna da ti dobiješ puno tisuća kuna za rođenje svojega četvrtog djeteta.
    I bilo bi mi žao da ti onda netko to oduzme, a obećao ti je...

Zašto napad?
    Nitko to nije tražio, to je Grad nudio...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije napad, niti ide ikoga osobno. Ali Hrvatsku ne čini samo Zagreb niti su Hrvati samo zagrepčani. Ima i nas ostalih. Budite sretne i zahvalne na nečemu ovakvome a ja uzimam sebi za pravo biti zavidna i ljubomorna jer sam trenutno u ružnoj financijskoj situaciji pa mi se ovi vaši "problemi" što nećete dobiti 66 000 nego 54 000 kn čine kao crni humor

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa i neka općina na Braču daje preko 50000 za prvo dijete.
    Nije ovaj novac što se dijeli pao s neba; i njega, zapravo, daju zagrepčani.

Ali, nema se smisla dijeliti prema gradovima/županijama...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

umjesto da se oni koji dobivaju manje vesele što će i drugima sada neke stvari ukinuti, zašto se ne pokrenu i ne probaju pritiskati svoje općine da i one daje neke naknade?
    ne mora biti npr. 60 000 kuna, ali barem nešto

u stilu, ako može zg možemo i mi!

a ne: šta se zagrepčani žale, njima je i onako najbolje

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne veselim se.
    Ali vi kao da živite u svijetu bajki. Da pritisnemo svoje općine? Da, i onda je svizac zamotao čokoladicu i svi su bili sretni i zadovoljni
    Tu bi super uletila ona poslovica što je babe često koriste- "Sit gladnome ne vjeruje".

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hahaha

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •