-
teško privikavanje na čuvalicu
Imamo velikih poteškoća u privikavanju na čuvalicu naše 14 mjesečne curice. Prvo nam je dva tjedna dolazila jedna gospođa no to nije funkcioniralo i našli smo novu, mlađu. Ona čuva našu curicu od kraja 11 mjeseca, s pauzom za ove praznike.
Žena nema puno iskustva ali je OK, ne mulja mi, uvijek mi u detalje kaže kako je bilo i to cijenim. A to s čuvanjem baš i ne funkcionira. Mala preko dana jako puno kmeka, nervozna je, ujutro kad odlazimo je raspad sistema, cijelo prijepodne kmeka, nezainteresirana je za igranje, prijepodne nema baš apetita (kako koji dan, nekad normalno jede). Nama inače spava 1,5 sat no čuvalici uspije odspavati tek pola sata i to s pola oka. Popodne dijete valjda osjeti da ćemo uskoro doći i onda je smirenija. Teta kaže da što se više njome bavi kao da mala više ludi i da bolje funkcionira kad je pusti, onda se mala smiri i počne animirati tetu. I tako to ide već tjednima a muž i ja se pitamo mora li to biti tako - jel problem u djetetu ili u ženi koja je čuva? ili oboje? Koliko to privikavanje uopće traje? Molim da mi se jave mama sa sličnim iskustvima, a rado ću poslušati i čuvalice..... HVALA!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma