zanima me kako se martini poslužuje s čim ga se može mješati i poslužiti kao dekoracija predpostavljam masline ? hvala...bez brige neću se napiti sadato je za goste
zanima me kako se martini poslužuje s čim ga se može mješati i poslužiti kao dekoracija predpostavljam masline ? hvala...bez brige neću se napiti sadato je za goste
kako koji
imas slatki (martini bianco) koji se posluzuje tako da se rub case umoci u secer i sa kriskom lmuna, imas crveni (martini rosso) koji se posluzuje sa visnjom (njega nisam pila i ne volim ga) i suhi (martini dry) koji se posluzuje sa maslinom (moj omljeni)![]()
imas za kupiti gotovi a mozes ga i sama mijesati (gin i vermut. umijesto vermuta moze i vodka ali je okus skroz drukciji i jaci).
uzivaj![]()
U našim birtijama ga poslužuju kao vermut - šećer i limun i tak mi je najfiniji.
A za masline će ti reći oni koji idu u malo skuplje objekte 8)
leonisa prvotno napisa
eto, nemam pojma da se martini dobije miješanjem gina i vermuta.
ovdje se doista svašta može naučiti![]()
![]()
Bljak. Odurne su mi žestice.![]()
to se odnosi na martini dry...dolega prvotno napisa
imala sam i ja zivot nekocdolega prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
da, vermut (http://www.sohowines.hk/images/5010677925006.jpg) je gotovi. imas plavi (bianko- slatki) roza (rosso) i zeleni (dry).
ovo su boje etiketa![]()
da, onaj "origigi"puntica prvotno napisa
imam ovaj![]()
http://tinypic.com/view.php?pic=11sjo0j&s=5
MM slikao![]()
to t je biancodonna prvotno napisa
nek ti casa bude vlazna (rub case) i utisi ga u secer. stavi kocku leda i krisku limuna![]()
amateri!!! kakve su to čaše??? martini se pije u ovakvimadonna prvotno napisa
![]()
to je martini bianco. nabaviš malo širu čašu, rub namočiš, na tanjur staviš žlicu šećera, mokri rub uvaljaš u šećer. natočiš martini. dodaš krišku limuna.![]()
leonisa, možda smo nekad cugale skupa, ha?![]()
![]()
vidi se da ne cugam
![]()
ok onda trk u dućan po nove čaše
ove su za neku rakiju![]()
![]()
al fotka je lijepa MM je ponosan![]()
![]()
sad kad mu kažem za čaše razočarat će se
![]()
rub čaše natrljaj limunom pa će se šećer bolje zakeljiti
da, limun je zapravo odlican a mozda i pravilan izbor.dolega prvotno napisa
samo pazi da ti ne ostanu komadici limuna (to se meni znalo dogadjati)
puntica, ko zna![]()
i martini nije zestica....![]()
iako sam nekoc bila ljubitelj travarica![]()