Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: bembov podvig s autosjedalicom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bembov podvig s autosjedalicom

ovo bi trebalo spadati pod topic o autosjedalicama, ali mislim da zaslužuje zaseban naslov budući je mama i u panici i u nevjerici i u strahu istodobno pa tako žurno treba vaše rečenice.
    kao i sto puta do sad fino sam bemba stavila u autosjedalicu i zavezala. imamo brevijevu autosjedalicu-zove se ben- i još uvijek sjedimo u polusjedećem položaju budući nam vožnje traju oko pola sata i sl. i tako sam ja njega zavezala i kad sam se nakon nekoliko min. vožnje zastala sa strane vidjeti što bembo radi i dati mu piti budući je bilo jako vruće imam što i vidjeti: bembo je otvorio pojas za vezivanje!!!!!!! fino je pritisnuo pucu za koju i ja sama trebam snage i sam sebe oslobodio lanaca. u panici i nevjerici sam gledalal i razmišljala jesam li ja to zaboravila zavoriti, ali nema nitkakve šanse da jesma budući svaki put dobro protresem i provjerim je li sve dobro sjelo kod vezivanja. i moj mangup se je smiljujio i prevrtao pojas i posebno je pritiskao pucu od pojasa koju je prethodno otvorio(kopča). ljudi, meni treba snage za pritisnuti tu pucu................ :shock: i mislim ovako: kad je to jednom napravio opet će... kako ću ga vezivati ubuduće: lancima?????? je li ovo normalno ponašanje bebe koja nema još 8 mjeseci? UFFFF...........

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: bembov podvig s autosjedalicom

Najvjerojatnije je ipak da nekim slucajem kad si zakopcavala pojas kopca ipak nije "usjela" pa nije niti bila zakopcana i on je jednostavno izvadio pojas iz kopce i to takoder vjerojatno slucajno.

Provjeri svaki put da je kopca zaista zakacila, ono, probaj izvuc pojas iz kopce ne samo promrdati ga.

Iskreno ne vjerujem da bi on mogao sam otkopcati. Kopce su testirane da se mogu otvoriti samo unutar odredenog raspona sila (znaci da nije niti prelako niti pretesko otvoriti kopcu). Tocno kako si i ti sama primjetila, da ti treba dobra sila da je otkopcas.

I meni se par puta desilo da nisam provjerila a da kopca nije zakacila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •