Bok curke!
Jel netko išao kod dr. Marine Ivanišević privatno na preglede? Kamo? Kako do nje na taj privat način umjesto preko uputnice u Petrovu?
Hvala na odgovoru
Bok curke!
Jel netko išao kod dr. Marine Ivanišević privatno na preglede? Kamo? Kako do nje na taj privat način umjesto preko uputnice u Petrovu?
Hvala na odgovoru
mislim da ona ima sda ordinaciju u tratinskoj 30ineki broj, na čošku je badalićeva, preko puta je onaj mali konzuma koje objašnjavanje
ja se spremam baš kod nje, nadam se da ću ić idući tjedan ili možda ovaj pa javim kako je bilo.
Od MM-a frizerka je trudna i ide kod nje i rekla je da je pregled 300kn ja mislim :/
Mislim da je ovdje radi privatno:
POLIKLINIKA PRONATAL d.o.o. Zagreb, Tratinska ulica 36 (01) 3821 411
Imam jedno "je" viska. Steta sto nije moguce editirati postove.
Ja bila sinoć kod nje, bila sam naručena u 17h, na red sam došla u 18h, gužva je bila al sve ostalo je super, ja prezadovoljna, sestre jako ugodne, doktorica također.
Dosad sam mrzila ginekološke preglede, al jučer je bila milina, ništa nisam osjetila.
Ono šta me se posebno dojmilo je šta je onaj "kljun" koji stavlja "dole" bio jednokratni, plastični, topal....za razliku od prošlih puta di sam god bila svi su bili željezni i hladni.
Cijena pregleda s papa-testom je 400kn a samog pregleda je 300.
Od sada idem kod nje stalno![]()