Malo se javljam s izvještajem o napretku
Pa to funkcionira! reče MM jedan dan
Po doma je uglavnom bez pelene, ponekad uhvatimo, a ponekad ne. Sad već bolje hvatam njegove znakove i često znam MM-a poslati da ga odvede na pišanje kad ja nemogu .
Doma ga vodimo nad kadu, ja sjednem i njega držim u poziciji, pa ako treba i operem guzu nakon kakanja. Kod bake (vikend) je često u peleni, ali sad kad smo več bolje naučili ga ostavimo i bez, pa je piškio i kakao prvi put u Jeleninu kahlicu prošle subote. Jelena se malo iznenadila
Pa je onda i ona tražila piškiti u kadu, al sam joj objasnila da nisam toliko snažna da i nju držim iznad kade.
Super mi je ujutro: Kad se probudi nemam snage ga odmatati (po noći je u peleni), nego ga podojim, on obavezno kaka, ali kad se odvoji, onda ga odmotam i odvedem nad kadu. Onda se tako dobro pokaka da ne mora do popodne To je valjda to jutarnje pražnjenje koje se spominje u knjizi.
Nekoliko zadnjih noći mu je prva pelena suha, čak nakon podoja, pa ga odvedem nad kadu i onda piški Srećom je toplo, pa ga ne smeta što ga nosim po stanu.
Eto toliko za sad. Danas sam baš optimistična. Ma koliko sam nesipavana, ova komunikacija s njim mi daje posebnu snagu :smajlić pokazuje bicepse: