da vam se pridruzimo.
Hanna vec vise od mjesec dana kaka i 99 % piski na wc :D .
dakle, mi smo krenuli s djelomicnim ipt-om proslo ljeto, pa sam ja zbrljala ove zime milseci kako dijete nece zaboraviti, ali cim je zatoplilo(negdje kjraj 4./5. mj), odlucila sam je doma drzat iskljucivo u gacicama (s iznimkom nekih coporativnih druzenja gdje mi je koncentracija bila na drugim stvarima ).
u svakom slucaju, cekali smo na "klik" nekih mjesec i po dana, ali onda je cura bila prezauzeta da bi sjedila na tuti i stalno se dizala.
onda sam ja odlucila pokusati s wc umetkom i to je profunkcioniralo prakticki odmah!
svidjelo joj se kako zubori kad piski, a i nase odusevljenje, a bome i wc cetka
.
uglavnom, sad je skroz bez pelene, cak i vani, kaze mi za sve "kaka", bez obzira sto je po srijedi, ali vani je problem sa cucanjem.
tesko joj se naviknut da tako piski, pa za sad prakticiram da je stavim na wc prije izlaska van.
ako smo vani sat-sat i po, onda zadrzi i popiski se tek doma, ali ako smo duze, kaze "kaka", ja je skinem i drzim da piski, ali joj ne pase, pa se obicno nakon toga ipak popiski u gace.
ali to mi nije neki problem sad po ljeti, samo nopsimo rezervnme gacice i to je to.
za ovaj problem cucanja sam mislila mozda cak vani nosit taj wc-umetak, jer nije neki problem, stane u obicnu vrecicu.
po noci sam je prije par dana isto pocela jednom dizat na wc i jeee, bila je veci dio noci suha 8) .
Nano, mislim da teba samo malo strpljenja, nemoj bit razocarana, jer izgleda nikome ne ide s ovim uzlaznom putanjom bez skretanja.
a ipak su nasi klinci dosta ranije od vecine vrsnjaka vec usvojili neke navike.
a mozda bi i vama pomogao neki trik poput ovog naseg dodatka.
kazu da nije dobro raditi "big deal" oko nezgoda, ali zato svako uhvaceno pis/kakanje nagraditi sveopcim odobravanjem.
ja tetre jos koristim za noc, susim ih u susilici i budu super meke i kroz dobro upijaju.aqua prvotno napisa
i po zimi smo s njima brisali noseve.
p.s. ovolko smajlica u jednom postu, nisam si vec mjesecima dala oduska...