Citiraj beba2 prvotno napisa
Mislim da je sve stvar vlastitog izbora.
Tocno, sve je stvar vlastita izbora.

Ovdje se ne radi o diskusiji ili o razmjeni misljenja, pa da bi svacije misljenje ovdje trebalo biti jednako vrijedno.

Ovdje se radi o tome da je netko ulozio puno vremena i energije da se educira, puno vremena i energije da ovaj portal i ovaj forum mogu funkcionirati. Da kao takav bude rijetka baza ispravnih informacija za zene koje zele dojiti i eventualno zele rijesiti svoje probleme s dojenjem.

Zato mi se Chani cini da ova tvoja gesta nije bila u redu. I meni se osobno uopce ne cini u redu da tema s takvim naslovom stoji na ovom forumu.

Kad otvoris temu s vapljujucim naslovom "Dajte djetetu vode molim vas", cinis time visestruku stetu. Stvar je iskljucivo tvoga izbora hoces li davati vodu ili ne, ali u ovom slucaju:
-dajes krivi savjet drugima
-cinis to preko foruma udruge ciji clanovi se aktivno i dugo bave dojenjem i ulazu u svoje vrijeme, znanje i energiju da ispravne informacije koje nisu tek modni trend, dodju i do drugih.

Meni je ovo malo ironicno i dopustam si slobodu da kao netko ko nije clan udruge budem malo i netakticna i kazem to.

A ovo o dobrom i losem majcinstvu je vrlo osjetljiva tema. Naravno da te to sto nisi dojila ne cini losom majkom. Ali je cinjenica da se i majcinstvo, kao i sve drugo u zivotu, moze uciti i da se kao i u svemu drugom moze postajati boljim.

Ja sam svoje drugo dijete s godinu dana upisala u jaslice. Svoje trece necu upisivati u vrtic prije njegove trece godine. Uz cak teze zivotne uvjete. Ali tada mi je to bilo prihvatljivo, sada vise nije. Ucim. Tada nisam mislila da sam losa majka, niti sada mislim da sam ja tada bila losa majka. Jednostavno nisam znala bolje. Sad znam bolje. Ne sve, ali ucim i dalje.